Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsooodammit

    csendes tag

    válasz duvi #6607 üzenetére

    Kösz a bányászós tippeket! Próbálom mindenből legalább az alapokat magam felfedezni, tudom nem a leghatékonyabb módszer, de sokkal maradandóbb az élmény :) Fullgázzal belerongyolni az aszteroidába tele raktérrel, majd 8% hullon teperni haza... priceless :D

    ""ráhúztam a rendőröket, de letelhetett valami időlimit és eltűnt az insta kalózostul rendőröstül 50% körül," Ilyenről még nem hallottam (persze minden megtörténhet). Szerintem valószínűbb, hogy harc közben elsodrótál a helyszínről és már nem találtál vissza az ellenfélhez.

    Pedig így volt. Sajnos erről nincs videóm, de lőttem amíg ki nem fogyott a shield cell bank, aztán kergetőztem vele egy csomót, míg azt nem vettem észre, hogy a scanneren megjelent pár vibráló jel, mikor mutatja, hogy kb merre van valami, de még hatótávon kívül van. Elindultam arra, pár helyi vadász volt, akik hamar el is kezdték lőni, beszálltam én is, de egyszer csak eltűnt mindenki.

    Szerintem az lehet, hogy a helyi rendfenntartó erők oda jönnek, ahol eredetileg indult a harc, ha onnan elsodródsz, akkor nem jönnek automatikusan utánad, csak akkor futsz beléjük, ha visszakeveredsz ugyanoda. Az eltűnésre meg passz, csak arra tudok gondolni, hogy lejárt valamiféle timer ami az egész encounterre vonatkozik, mint ahogy a bányászat közben is eltűnnek a kőzetdarabok egy idő után ha nem foglalkozol velük.

    Volt olyan is, hogy egy npc fejvadász Cobra jelent meg kis idő elteltével, aki nekem segített, de ő aztán nagyon gyorsan meg is halt amint ráállt az elite kalóz npc.

    Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo

Új hozzászólás Aktív témák