Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz Zsooodammit #6606 üzenetére

    Szia!
    - Bányászatról nemrégiben írtam (ha még nem olvastad). A jobb lelőhelyek valóban a lakott területek szélén találhatók :K
    Rakamaz kolléga fel is sorolt párat:
    "És néhány rendszer, ahol pristine metallic ring-ek találhatóak:
    HR 4720
    HR 4749
    PAESIA
    NJIKAN
    LALANDE 34968"

    - Ha viszonylagos nyugalomra vágysz, akkor inkább Soloban bányássz, kereskedj (Persze ez vérmérséklettől is függ ;] ). Ott is betalálnak az NPC-k, de nem olyan veszélyesek, mint a valódi játékosok.
    - "A zsírosabb fejvadász küldetések jóval nehezebbek lettek, ami korábban neccesen, de lement egy C Viperrel, az most egy majdnem fullosra pimpelt hajóval se megy." Valóban :K 1.1-ben elég drasztikus nerfeléseket vezettek be, ezért nehezebb lett a harc. Ez főleg a Viperen érezhető, mivel viszonylag kis moduljai vannak és a megnövekedett energiahasználat, illetve hőtermelés drámaian hatott rá. Hajófelszereléssel kapcsolatban ITT is olvashatsz, vagy kérhetsz tanácsokat. Akár ide is beteheted a moduljaidról készült képeket és segítünk az optimalizálásban :K (Hardpoits és Internal képeket)
    - "ráhúztam a rendőröket, de letelhetett valami időlimit és eltűnt az insta kalózostul rendőröstül 50% körül," Ilyenről még nem hallottam (persze minden megtörténhet). Szerintem valószínűbb, hogy harc közben elsodrótál a helyszínről és már nem találtál vissza az ellenfélhez.
    - "Toltam egy kört T6-tal is, de azzal a lendülettel, ahogy eladtam az árut, adtam el a gépet is és vettem vissza a Vipert azonnal." Az is jó ebben a játékban, hogy mindenki azt csinál, amihez kedve van. Ha neked nem jöb be a kereskedés, akkor nem kötelező az választani. Az más kérdés, hogy (jelenleg) komolyabb pénzeket csak ezzel lehet összehozni. Köztes megoldásnak javasolnám a Cobrát, ha nagyon nem jön be a T6. A Viperrel csak harcolni lehet (érdemes).
    - "Nagyon hiányzik egy komolyabb ingame chat lehetőség" Valóban nem vitték túlzásba a chat funkciókat. Perpillanat van a Com Chat (2-es billentyű), ahol írogathatunk, vagy beszélhetünk egymással. A jövő hónapban érkező 1.2-ben már lényegesen kibővül ez a funkció is, mivel a Wingek közötti kommunikáció jóval fejlettebb lesz. Ezen kívül tudom ajánlani az EDHU Teamspeek szerverét, ahol esténként mindig találsz hazai játékosokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák