Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsooodammit

    csendes tag

    Hétvégén elég sokat repkedtem, kipróbáltam pár dolgot, amit eddig még nem, megnéztem a Földet is, rendben forog-e még :)

    Persze rögtön nekem ugrott pár npc kalóz közvetlen Dél-Amerika felett, úgyhogy az őshazába történő kiruccanásnak az lett a vége, hogy black marketet kerestem annak a pár tonna lítiumnak, amit elszórtak, no nem igazán a $$$ miatt, inkább csak a kíváncsiság hajtott. A Vénusz körül keringő platformon nem találtam, a silent runningos lopakodást nem mertem megkockáztatni, végül már nem is emlékszem, hol szórtam el őket, de nem volt triviális, talán Alpha Centaurin sikerült.

    A bányászatba is belekóstoltam Adderrel, de amerre jártam az összes metallic belt ki volt merülve, végül úgy kellett koslatnom rendszereken át még egy kis platinum után, hogy mégse menjen veszendőbe az addig beleölt idő. Gondolom ezt az elfoglaltságot inkább a központi rendszerektől távol érdemes űzni, ahol vannak még pristine beltek, jó nagy raktérrel, és persze egy komolyabb fegyver sem árt a hajóra, hogy a kellemetlenkedő figurákat el lehessen zavarni.

    Sajnos elkövettem egy szégyenteljes manővert is, mikor is magára hagytam a gépet, és mire visszajöttem, egy player pvp Viperrel már ki is szedte az Adderem sc-ből a nagy nehezen összekapargatott 2 platinummal plusz nemkevés arannyal és ezüsttel a raktérben, 40-50k be nem váltott felfedezéssel, és már jócskán a pajzsom végén járt, mire el tudtam ugrani. A második interdiction után már esélyem se volt, viszont 2% hullnál sikerült lelogolni… úgyhogy ennyit a Open play iránti feltétlen elkötelezettségemről, van az a szitu, mikor én is feladom :(

    A zsírosabb fejvadász küldetések jóval nehezebbek lettek, ami korábban neccesen, de lement egy C Viperrel, az most egy majdnem fullosra pimpelt hajóval se megy. Lehet, hogy rossz fegyvereket használok, vagy csak simán béna vagyok, de a legdrágább cuccokon kívül mindent kipróbáltam egy elite Anaconda ellen:
    - a korábban bevált laser+mc+dumbfire missile kombó kb hatástalan volt, 20% hullnál menekülnöm kellett, mikor ő még 80% körül volt,
    - ráhúztam a rendőröket, de letelhetett valami időlimit és eltűnt az insta kalózostul rendőröstül 50% körül,
    - lőttem rá torpedót power plantot célozva.
    Végül sokadik próbálkozásnál egy player Cobra segített, közösen leszedtük a pajzsát majd a Cobra lőtte a pp-t amíg velem foglalkozott. Az én tervem is ez volt eredetileg, csak egyedül nem tudtam legyengíteni úgy, hogy közben egy darabban is maradjak. Az is biztos segített, hogy ez a Bar Riley nevű gengszter npc addigra már röhögőgörcsöt kapott valahányszor meglátott a radaron...

    Találtam viszont egy Debris Field objektumot Volungu rendszerben, ahol egymás után támadnak Asp-k, Cobra-k és Viperek, mind Competent vagy erősebb, szóval elég zsíros a fejpénz is. Egy idő után nem jön több, de addigra 150-250k körüli bounty összejön, elég gyorsan, kb minden rizikó nélkül.

    Toltam egy kört T6-tal is, de azzal a lendülettel, ahogy eladtam az árut, adtam el a gépet is és vettem vissza a Vipert azonnal.

    Nagyon hiányzik egy komolyabb ingame chat lehetőség, legalább egy közös csatorna az egy rendszerben lévő emberekkel, amin lehetne segítséget kérni, roleplay propagandát nyomatni, vagy csak simán dumálni bányászat közben.
    Jó lenne még, ha black marketen lehetne infót vásárolni a környező rendszerek black marketjéről, és lenne eladó áru ott is, amit aztán lopakodva kellene kivinni.
    Én még annak is nagyon örülnék, ha lehetne saját megjegyzéseket fűzni rendszerekhez, állomásokhoz, objektumokhoz, playerekhez ingame, hogy ne kelljen alttabhoz/kockásfüzethez fanyalodni a 31. században.

    Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo

Új hozzászólás Aktív témák