Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dooky

    csendes tag

    válasz Nosam #4403 üzenetére

    En ugy emlekszem Andras, hogy te cenzuraztad ki pont a hsz-em az sg.hu-rol? Nem azt amiben elmondtam, hogy a tokom tele azzal, hogy ugyanezekkel a hszekkel spammeled az osszes fellelheto forumot, hanem azt is, amikor levezettem neked, hogy alapvetoen hibas az ervelesed ami arra epul, hogy 112-es rakterrel 20k profitot lehet max lekepezni:) Szoval ne predikalj nekem itt a szolasszabadsagrol, mert pont te vagy az elo pelda az ellenkezojere:)

    De hogy alatamasszam, ime par hszed:

    Prohardver:
    Amennyiben ehhez neked mégis lesz türelmed, akkor ott leszel egy pythonnal és nem lesznek igazi ellenfelek mert 100-ból 5 embernek lesz ideje és ereje mindezt megtenni, vagyis nem fogod tudni használni max kisebb hajók ellen amely által viszont nem lesz arányban az általad kockáztatott összeg és hajó azzal aki ellen ezt harcba viszed.

    SG:
    Majd 2 év múlva lesz neked egy kondád, és akkor lőhetsz vele verebeket már ha találsz, igazi ellenfelet viszont nem fogsz találni. Mert felnőtt ember aki tud számolni és legalább egyszer papíron kiszámolja, hogy 800 ezret érő áru szállításával és kockáztatásával keresett egy úton 15-20 ezret mert nem akart farmolni és ingázni, akkor bizony egy egyszerű osztással is megkapja a nem túl biztató eredményt, hogy ez bizony 2%-os haszonkulcs ami a befektetett idővel és kockázattal teljességgel aránytalan, és nemhogy nem éri meg megszerezni de még csatába is értelmetlen lenne elvinni olyanok hajók ellen, amelyek még együttvéve felszerelve sem érnek annyit, mint egyáltalán a hajód biztosítási díja és amennyit fizetned kell ha kiszed két felhúzott viper.

    SG.hu:

    De mitől lenne valóságosnak nevezhető az, ami nem működik? Elmondom érthetően mi a baj. Az a baj, hogy azt véletlenül azért engedi a frontier, hogy még a pajzs helyére rakteret rakva, pajzs nélkül ingázzanak két állomás között, aztán ha kiszedik az embert hipertérből akkor meg kilépnek a játékból nem sérült a hajó és nem vesztetted el a cargod sem. Ezt jelenti itt a farmolás, ezzel milliókat lehet keresni óránként! Ezzel szemben ha te rendesen szeretnél játszani és kereskedni, menni egyik rendszerről a másikra akkor azt azzal büntetik jelen pillanatban a beépített nem működő kereskedelmi eszközökkel, hogy gyakorlatilag egy helyben állsz alig vagy képes egy tisztességes hasznot csinálni.

    "Bocs srácok, de ha mindig mindenütt mindenképpen haszon lenne ahol annak "kellene" lenni, akkor nincs kihívás."

    Ha te tényleg szereted a kihívásokat, akkor most első sorból kellene elégedetlennek lenned egy olyan játékmenet kapcsán, amelyben azt megengedik, hogy pajzsok nélkül Solo-ban lehessen farmolni milliókat úgy, hogy már már a csalás kategóriát súrolja hiszen pajzs nélkül szállítva egyszerűen kilépnek ha megállítják őket, nem vesztik el sem az árut sem a biztosítási díjat nem kell kifizetniük.

    Ez a játékmenet jelen pillanatban igénytelen játékosokat és igénytelen játékmenetet fogsz szülni, tele lesz az űr olyan emberekkel akik solo-ban az általam felvázolt módon kifarmolják a pénzt aztán belépve open playbe elkezdhetik vadászni azokat, akik tisztességesen és rendeltetésszerűen szeretnék használni ezt a játékot.

    prohardver:
    Oké akkor ne is köntörfalazzunk tovább, elmondom érthetően mi a baj. Az a baj, hogy azt véletlenül azért engedi a frontier, hogy még a pajzs helyére rakteret rakva ingázzanak két állomás között, aztán ha kiszedik az embert hipertérből akkor meg kilépnek a játékból nem sérült a hajó és nem vesztetted el a cargod sem. Ezt jelenti itt a farmolás, ezzel milliókat lehet keresni óránként! Ezzel szemben ha te rendesen szeretnél játszani és kereskedni, menni egyik rendszerről a másikra akkor azt azzal büntetik jelen pillanatban a beépített nem működő kereskedelmi eszközökkel, hogy gyakorlatilag alig vagy képes egy tisztességes hasznot csinálni.

    Első sorból kellene elégedetlennek lenned egy olyan játékmenet kapcsán, amelyben azt megengedik, hogy pajzsok nélkül Solo-ban lehessen farmolni milliókat úgy, hogy már már a csalás kategóriát súrolja hiszen pajzs nélkül szállítva egyszerűen kilépnek ha megállítják őket, nem vesztik el sem az árut sem a biztosítási díjat nem kell kifizetniük.

    Ez a játékmenet jelen pillanatban igénytelen játékosokat és igénytelen játékmenetet fog szülni, tele lesz az űr olyan emberekkel akik solo-ban az általam felvázolt módon kifarmolják a pénzt aztán belépve open playbe elkezdhetik vadászni azokat, akik tisztességesen és rendeltetésszerűen szeretnék használni ezt a játékot.

    Ugye erted, miert unalmas amit leirsz?

Új hozzászólás Aktív témák