Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz pcnet #43265 üzenetére

    Nem a hajón múlik. Én azt vettem észre, hogy ha telibetalálom a SSD-t, akkor kb. mindegy, milyen szögből lövök, be fog találni, ellenben, ha kicsit mellé megy, akkor már laposabb szög esetén gyakran lepattan. A hajó legfeljebb akkor számít, ha manőverezel is a lövöldözés közben, de erre kb. semmi szükség. Ha simán megállsz, a Tojás előbb utóbb feléd fordul, és feltárja testének nyílásait. Még csak mozdulni sem kell érte. :D
    Az idegeskedés egyértelműen nem tesz jót az óránkénti hozamnak. Mikor felhúzom magam néhány félresikerült lövés miatt, akkor utána csak még rosszabbul megy. De nem érdemes ezen idegeskedni. A resetelés egy pillanat, és utána újra ott a teli aszteroida. Azzal sem érdemes törődni, hogy a vékonyabb kék csíkokat célozzuk, mert egyrészt nem látom megerősítve, hogy azokban tényleg több a kavics, másrészt meg ahogy már mondtam, a reset egy pillanat. Nincs mit idegeskedni, az a helyzet. Ezt kell csak belátni, és máris könnyebben fog menni dolog.
    És persze gyakorolni kell. Ez azért kicsit összetettebb művelet, mint a lézerezés (és még azt is sokan borzalmasan csinálják).
    A gyakorlás idejére meg tegyél fel akár több SSD rakétát is. A 3 nagyobb hp-n maradhat fegyver, ha esetleg harcolni akarsz valakivel (teljességgel elkerülhető), a kettesekre meg mehet az SSD, aztán lesz lehetőséged próbálkozni bőven. Majdnem 400 lövés. Ill. még több, ha szintetizálsz hozzá további lőszert.

Új hozzászólás Aktív témák