Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Submarine #42318 üzenetére

    Egyszer volt Schrodinger Cityben LTD vásár :DDD :DDD :DDD Amúgy ja, mázlim volt, azzal számoltam, hogy 1,1 milla környékén tudom eladni. Nagy volt a meglepetés, amikor láttam Inarán, hogy régi Void Opal áron megy az LTD :C

    (#42320) Deaxus : ha azokra a kéken derengő oszlopokra gondolsz, akkor azokból jön a Pattern _görögbetű_ Obelisk Data, szóval azokból is kell párat scannelgetni. Én anno megcsináltam a Ram Tah küldit, kb 2 nap alatt megvolt, és 110 milla akkor igen jól jött :D

    Sensor fragmentet lehet bizonyos crash site-okon is találni (reloggolás után respawnolnak), vagy thargoid scavengerek hentelésével. Én az előbbit csináltam, utóbbi sokkal izgalmasabbnak hangzik.
    Itt megtalálod, hogy mihez mennyi blueprint kell, mi az, amit mindenképp szeretnél. Amit tudok javasolni: FSD Booster (ez minden hajón jól jön), Powerplant, Distributor (ezek a nem harcra kihegyezett hajók esetén tudnak sok engineeringet megpsórolni), Gauss Cannon (ha később szeretnél thargoidot vadászni - Hull és Modul reinforcement dettó). Nekem nagyon tetszett még a Trident vadász is (ahhoz kell vinni egy lézert is a hajódon). Shield Booster talán a kisebb hajókra éri meg, én se mediumokon, se a Corvetten nem használom.

    Fontos, ha mindkét méretű Gausst szeretnél, az két Weapon Blueprint! A többi fegyver elég mehh...
    Also, arra figyelj, hogy komponensből is legyen elég, azt a különböző oszlopok, épületek oldalán látható fedelek alól lehet kilövöldözni :)

Új hozzászólás Aktív témák