Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Deaxus #42320 üzenetére

    Ha szkennelhető kövek alatt az obeliszkeket érted, akkor azokból jönnek a különféle pattern obelisk data nevű adat típusú materialok. Ezekből van öt különböző, nagyon fantáziadúsan alpha, beta, gamma, delta, epsilon néven. Előbbiek gyakoribbak, utóbbiak ritkábbak, de mindegyik kell bizonyos tervekhez. Valamelyikhez meg egyik sem. Van ezekre amúgy egy jó hely, ancient ruins néven fut. Ott sokkal könnyebb ezeket farmolni. De persze azért valamennyi van belőlük a guardian bázisokon is, szóval ha már ott vagy, szedd össze ezeket is!

    Weapon blueprintből 20-25 kell (asszem 21), ha mindet ki akarod váltani. Modulból 6 vesselből meg 3. Több egyelőre nem kell, de lehet, hogy később lesznek majd újabb kiváltható dolgok is. Amúgy nem baj, ha van némi tartalékod a bázisokon található matikból, mert ha lőszert akarsz szintetizálni a guardian fegyverekbe, akkor ezeket használja.

    Thargoid cuccokhoz thargoid bázisokra kell menni, ott vannak ilyen scavenger névre hallgató kis drónok, azokat kell szétlőni. Abból esik sensor fragment, meg mindenféle egyéb. Bár ezekből nem kell sok. De van egészben is sensor, azt valami lezuhant thargoid hajónál lehet találni, ha jól emlékszem.

Új hozzászólás Aktív témák