Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz haverkulum #37995 üzenetére

    Először is felhívnám a figyelmed, hogy Cooper911 szaktárs egyes legális, és illegális élvezeti cikkeket illető fogyasztási szokásaimmal kapcsolatos megjegyzésének egyetlen szavát se hidd el!
    Még hogy én onion head-re Lavian Brandy-t! Hisz mindenki tudja, hogy előbb a brandy, aztán az onion head! ;)

    Az én fittem is valami hasonló.

    [link]

    Annyi, hogy a large helyekre MC-k helyett inkább frag cannon-okat pakoltam, mert egy-egy ilyen kartács össztűzzel(+ramming rásegítéssel) általában már rögtön az első rácsapásnál le lehet tépni a kuncsaftról a pajzsot, sőt, sokszor még a hullja jó részét is. Ezzel pedig elértük, hogy a shield-et újra és újra pofátlanul visszatőtikéző kis gyökér ezen bosszantó tudományát meg se tudja próbálni.
    De ami legfontosabb(bocs, ha olyat mondok, amit magad is tudsz), tehát ami nagyon fontos, az a mérnökösdi! Anélkül még a legjobb "A"-s cuccok sem az igaziak! Egyedül a PP-t szabad csak óvatosan tuningolni(már ha a teljesítményre gyúrsz), mindig csak annyira, hogy még épp elbírja a rendszert, mert minél magasabbra fejleszted, annál nagyobb lesz a hőtermelése, ami később sok kellemetlenséget tud okozni.
    Még annyi, ha utazom, akkor az 5-ös guardian shield reinforcement modul helyére felteszek egy guardian FSD boostert(ez + 10Ly hatótáv), és valaminek a helyére bepakolok egy valamilyen fuel scoop-ot. Meg Lavian Brandy-t. Meg onion hea ... hea ... heakarom mondani málnaszörpöt, meg Bibliát :B

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák