Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Terrorista

    senior tag

    válasz Diopapa #3652 üzenetére

    Cannonból tudtommal nincs gimbalos. :F

    Éppen ezért ott lőni kell tudni. :P

    #3667 Cain69

    Én alapvetően kinetic sebzés párti voltam (cannon, multi-cannon) de a béta 2, 3-ban nerfelték mindkét típust. Kevesebbet sebeznek shieldre és hullra egyaránt, a lőszerek sokkal drágábbak lettek.

    Lézerből szerintem a low heat burst ami járható lehet. A pulsetól eltérően az 3 "lövést" ad le, így ha nagy a forgolódás dogfight közben és ritkábban talál az ember, akkor effektívebb a pulsehoz képest.

    Lézerek között a beam a legerősebb de az termeli a legtöbb hőt is. Ha pontosan célzol és ha mindig ügyesen leköveted a célpontot, akkor ez is fasza tud lenni.

    Cannonnal az a baj, hogy close-range fegyver. Kis, mozgékony hajókat teljesen fölösleges erőltetni vele, mert lassú a lövedék és sokszor mellé fogsz lőni. Ráadásul a lőszer is véges, plusz ugye drágább lett.

    Fragment cannon ugyanez, mintha egy shotgunnal lőnél.

    Railgunok piszok erősek, de nagyon sok hőt is termelnek mellé, valamint sok energiát zabálnak. Folyamatos töltést igényel a wep. system, kell heat sink gazdagon a hajóra (hő miatt) és pontosan kell vele célozni. Van aki csak shield ellen használja a railt, utána átvált másra.

    Maradt a plasma, ami a gazdagok kiváltsága. Smile Hasonló mint a railgun, erős, lassú és sok hő.

    Én a gimbalos fegyvereket preferálom, ami ugyan gyengébb a turretes/fixed verzióknál, de könnyebb vele a harc és lehet subsystemre is lőni. Kezdésképp szerintem ilyet keress, aztán majd kiderül melyik jön be igazán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák