Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz kiskuplung #33500 üzenetére

    "Találkozott már itt valaki egyáltalán thargoiddal?"
    -
    Én, de nem a saját karakteremmel. Ismerősöm mutogatta a frissen felszerszámozott Corvettjét(elég jóra sikerült, ha nem is annyira, mint az enyém - ide most kéne egy melldöngető smile :B) . Felszerelte az új csodarakétákkal, és "nézzünk migráncsokat" felkiáltással nekiindult thargokat keresni. Talált is egy non human uss-t. Be is ugrott, de mivel kereskedő, és felfedező specialista(nemrég lett csak combat master), nem akart ő belekötni, csak mint egy igazi katasztrófa turista, tisztes távolból kíváncsiskodott. Nem figyeltem mitől, de egyszer csak begurult a rovar, és ennek félreérthetetlenül a jelét is adta, mire a következő párbeszéd zajlott le közöttünk:
    haverom - (menekülés közben)gyere, csináld te, csináld te, csináld te(a továbbiakban csak cs-t)
    én - dehogy csinálom, nem nyúlok bele más karakterébe, lépj le és kész
    haverom-(visítva)cs-t, cs-t,cs-t!
    én - (akkor már röhögtem) dehogy csinálom, jó hogy ez is X52, de fogalmam sincs, hogy nálad mi a kiosztás
    haverom - majd én nyomkodom a gombokat a klavin, csak cs-t, cs-t!

    Akkor már mindketten röhögtünk, de végül csak odaültem, és mivel ott nem volt lehetőség makro PIP vezérlésre, beállítottam egy 2-2-2-t, és egyenként letépkedtük a szirmokat, ahogy a gyerekmondóka is mondja: szeret, nem szeret, szeret, stb(végül az jött ki, hogy nem szeret :N)
    Ahogy ezt már írtam, hosszadalmas volt, és uncsi, ráadásul bénáztam is rendesen, mert bár a főbb dolgok ugyanúgy voltak, de a firegroup, a tűzgomb 1-2, meg a SCB máshogy volt. Igaz, hogy azt a haver váltogatta nekem, csak ez így igen körülményes volt, ráadásul valahogy semmi nem állt nekem kézre, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy azért én is be voltam kicsit tojva, hisz én sem tudtam, mire számíthatok(ha ez utóbbit valaki a későbbiekben szóba hozná, természetesen szemérmetlenül le fogom tagadni, egy hős Fed szájvitéz keze sosem remeg meg, legfeljebb nem tervezett előrehozott fehérnemű cserét hajt végre :B). Közben az a rohadék folyt visszatöltött, tetejébe a vége felé egyszer még le is köpött(hogy ezek a thargok mekkora parasztok már :N), és a hull meg fogyatkozott, de asszem volt fent valami reinforced cucc rá, úgyhogy a haver nyolcvanpár%-al visszaért vele a dokkba. Az igazsághoz tartozik, hogy ez még a patch előtti könnyített tharg volt, állítólag azóta már masszívabbak lettek.
    De asszem abból a "cs-t, cs-t, cs-t"-ből még szállóige lesz, azt még megkapja tőlem egy párszor, és arról is gondoskodom, hogy mástól is(nagy kár, hogy nem vettem fel a telómmal, árulhatnám csengőhangnak :DD )
    -
    "Számomra eddig a 2.4-es update a következőket hozta:
    - 2 napig lehetett jól grindelni a lóvét Rhea-n"

    -
    Na az nagyon király volt, aznap (jó)pár óra alatt 107db mod embedded firmware-t lapátoltam össze :K
    -
    -
    aerosmith - "amúgy tolhatnál egy aktuális mindent verő Corvette fittet hogy képben legyünk"
    -
    Bocs, átsiklottam az írásodon a sok új komment miatt, de amúgy sem tudnék újdonságokkal szolgálni. Egyszer megpróbáltam ugyan a beam efficient lézereket, mert sok jót hallottam róluk, de hiába csináltam egy rakás ötös tuningot, nem vált be. Maradtam a G-s MC-k+fix frag cannon mellett. Amúgy ha már itt tartunk, elkezdtem összeállítani egy videót "RES taktikák nagyobb hajókra" címmel, és már lassan a vége felé tartok vele, de valahogy abbamaradt. Most úgy is mindenki a thargokkal van elfoglalva.
    -
    -
    Vesa - duvi mesternek igaza van, nagyon korai lenne még temetni az ED-t, még akkor is, ha középtávon nem is túl fényesek is a kilátások, de biztos, hogy ha hosszabb távon sem kapunk valami komolyabbat, akkor csak a legkitartóbb pilóták fognak megmaradni azzal a néhány frissen ide tévedő kis kadéttal. Na nem baj, legfeljebb nem nekünk kell majd takarítani a hangárt :)

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák