Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz mettek #11907 üzenetére

    A linken lévő hajót néztem, de eddig nem tűnt fel a táblázat. :B Itt egyébként mindig azt kell nézni, hogy hol bukkant fel legutoljára a hajó? Vagy ha egyszer felbukkant, akkor onnantól már lehet kapni?

    Azt jól látom, hogy elvileg a Haulernek nagyobb a csomagtere? Adder cargo capacity: 6 t vs Hauler 8 t. Ugyanakkor Itt ha rendezem a táblázatot azt írja, hogy a max cargo 26 vs 22 tonna. Ki lehet belezni a hajót, vagy lehet venni valami raktérbővítő modult, hogy több, mint 4x-esére növekszik?

    Igen, elvileg Yakabugai rendszerben loggoltam ki, a térkép szerint fent északon az ismert térkép szélén, közel Eravate-hez.

    Ha minden igaz, akkor elég gyorsan oda tudok érni: Yakabugai jump: 4.38 ly -> Chamunda, jump: 6.49 ly -> Eravate.

    Cimborámnak - akiről nemrég meséltem, szintnén megvette, sőt vett mellé egy T. Hotas X-et is :D - Win 7 alatt voltak gondjai, hogy nem ismerte fel rendesen és csinált hülyeségeket a játékban + USB Hubra volt kötve a Joy. Aztán azt hiszem töltött le hozzá drivert + levette a Hubról, utána megjavult.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák