Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kozi71

    senior tag

    Hétvégén végül csak megvásároltam a clippert. Két napja használom, nem bántam meg, hogy ennyit gürcöltem érte. Főleg a rank miatt. De küldtem egy hibajelentést, majd furcsamód két órán belül elértem a baron rangot (újra).
    Nagyon pöpec gépszörny ez. Megy mint a golyó, mindenkit utol érek vele gond nélkül. Vulture, és ASP után egyáltalán nem tűnik lomha mozgásúnak, nem is értem miért van lepontozva a táblázatban.
    Fegyvereket próbálgatom még rajta, két large beam az marad, a két közepes még változhat . Most az a kettő is beam. Ugyan pik-pak leszedek bármilyen npc-t velük, gyorsabban mint előző két géppel. De nagyon melegszik. Kérdés, a heat sink launcher az erre a melegedésre is használható, vagy az csak a fuel scoop féle melegedésen enyhit? Ha igen akkor marad így. Ha nem, akkor egy multis ágyú kerül a helyükre. Kamionozni is szoktam vele, jól fizet az arany szállítás .
    Még a katonai páncélzat kell, de az még drága kissé.
    Tegnap linkeltétek azt a automata dokkolós videót clipperre, na én azt már háromszor tapasztaltam.
    Szerencsére a pajzsom már A-s így megúsztam annyival, hogy levált a két szélső réteg. Aztán harmadik esetben meg egy az egyben belerongyolt a padlóba orral. De ott nem sérültem egyáltalán.
    ASP-nél már jól működött pedig az automata.
    Másik kérdés, lehet azt valahol látni melyik outpostra nem lehet leszállni vele? Vagy egyikre sem lehet? Küldetés választáskor eléggé lassít míg megnézem miféle állomásra kell mennem. Nem szeretném ha nyakamon maradna az árú.

    high tech, low life

Új hozzászólás Aktív témák