- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Elég gyenge.
"First of all its not 1300lm,i would guess around 500 but its more than enough for general use."
"Nice flashlight, not really 1300Lm. Probably around 500Lm or so, but what can you ask for if the price is so low."
De ennyiért nem szabad várni semmi jót. Akkor se csodálkoznék, ha később rendelve nem ugyanolyan driverrel kapnád.
De ennyiért szerintem a minősége se lesz olyan, mint egy Convoy C8-é. -
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Bringásként szeretnék bukósisakra rögzíthető bringás lámpát éjszakai menetekhez erdőben, vagy bunkó autósok refijére rákontrázni, vagy úgy egyáltalán nappalt csinálni az éjszakából!
Eddig jutottam első blikkre, de biztos akad ennél jobb összeállítás is.
Kérnék tőletek pár tippet, hogy miket érdemes fontolóra venni, vannak-e éppen akciók valahol, vagy tudtok-e ezért a pénzért jobbat, tartósabbat, stb. VÁM-ot, ÁFÁ-t kihagynám, ha egy mód van rá, ezért előny lehet az olcsó posta, nem muszáj egy helyről mindent megvennem, stb. Így ha jól tévedek a VÁM+ÁFA köteles értékhatárban, akkor legyen a keret tételenként 30 dodó! Jobban mondva a lámpa maga férjen bele ebbe a keretbe, a kiegészítők meg remélem összesen nem tesznek ki ennyit.
Illetve jöhetne tipp hátsó villogóra is, ha képben vagytok esetleg a biciklis lámpákkal (bár ez annyira a biciklis topikban sem volt pörgős téma), eddig a Blackburn Mars 4.0 domborít leginkább papírforma szerint, de sok negatív kritika érte, ezért bizonytalan vagyok.
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
hpsafl
tag
válasz Teasüti #16053 üzenetére
Nekem mars 4.0 van kb 2-3 éve, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak annyi bajom volt vele, hogy a lengőkar (Magellan Deneben) le ütötte egy lépcsősoron, és letört a lámpa csiptetőjének a vége, de ha a nyereg alá beszorítom, akkor nem tud leesni
Ekkora lámpát ha durvulsz is, akkor ne rakj a fejedre, mert a súlya zavarni fog. Esetleg csak a lámpa legyen a fejeden, az akku meg táskában, de inkább a kormányra tedd a lámpát. A sisakra én egy S2-t tennék ilyen akkuval.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
bul07
nagyúr
válasz zoli03 #16052 üzenetére
Akkor még jó hogy nem rendeltem meg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nonsen5e
addikt
Sziasztok!
Mostanában vettem egy ilyen lámpát: [link] Igaz-e, hogy a feltüntetett lumen érték közelében sincs a ténylegesnek? Igazából ez nem lenne akkora gond, mert a jelenlegi fényével is nekem több mint megfelel. Mobil vaku fényénél erősebb. 8 emeletes ház tetején is látom a fény foltját éjjel.
Most 3AAA akkuval használom, attól lehet igazából erősebb a fénye, hogyha kicserélem 18650-es akkura, vagy csak tovább fogja bírni a használatot? Az méretben mekkora, csak spéci, ahhoz szabott töltővel lehet tölteni?[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Teasüti
nagyúr
válasz hpsafl #16054 üzenetére
Attól félek Mars kapcsán, h a visszajelzések alapján nagy a selejtarány a forgalomban. Nem szívesen postázgatnék ide-oda csak mert nincs szerencsém és leszívja az elemet.
Lámpát illetően természetesen az akkupakkot nem a fejemet hordanám. Max csak a vezeték húzna, nem?
Nem durvulok nagyon, csak ami XC-be belefér. Nem fullface sisakom van, hanem egyszerű XC-s.
Vannak bestbuy ötletek?Csak nem te írtad a Testbike-os véleményt, ahol a himbakar letörte a nyeregcsőről?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz nonsen5e #16056 üzenetére
Kicsit erősseb fénye is lenne meg tovább is bírná
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
M_o_g_y_i
őstag
Kb. igen...
Mondjuk a Convoy test kidolgozása, felületkezelése simán vetekszik a "márkás" lámpákéval, a foncsor nem annyira patent (picit mintha elnagyolt lenne, de a krómbevonat, anyag OK), elektronikát meg ~15$ értékben kapott.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
cekkk
veterán
válasz M_o_g_y_i #16061 üzenetére
Na majd egyszer ki próbálom én is.
Most megint úton van hozzám 2 lámpa kipróbálásra
Egy Ultrafire C8 Cree XM-L U3 1800-Lumen 5 Modes LED Flashlight (1 x 18650) és egy SMO Reflector UltraFire 501B Cree XM-L U2 5-Mode Led Flashlight(1*18650)Ez jött a héten, bár ha picit türelmesebb vagyok akkor az nem ilyen leddel veszem meg De így is hatalmasat világít, majd túl is adok rajta
[ Szerkesztve ]
-
hpsafl
tag
válasz Teasüti #16058 üzenetére
Lehet hogy én voltam, már nem emlékszem, de szerintem ott is meg említettem. Nekem bevált a mars 4.0, így most is ilyet vennék, viszont ha tényleg akkora a selejtek aránya, akkor beszéld meg valamelyik helyi kereskedővel, és nála vedd/rendeld meg.
Más: tűnt már el valakinek csomagja, úgy hogy nem volt rajta tracking?
-
tbesze
tag
Sziasztok!
Keresek, de sajna nem nagyon találok 1 módos, és 2000-2500 mA körüli drivert, T6-os C8-ba. Pl. a Kain-n van, de az is csak 1A-os. Ha tudnátok ajánlani olyan helyet ahol van ilyen, az nagyon jó lenne.
Előre is köszönöm. -
M_o_g_y_i
őstag
És honnét szerzel?
(#16066) tbesze: veszel egy "rendes" KD 6x7135-ös elektronikát, és leforrasztod róla a vezérlőt, utána rövidre zárod a lábak helyét (a belső sort kell)
Vagy 8-as NANJG-ot, és egy 7135 levételével lesz 2450mA-ed.
Bocs, EZ már kész van, csak egy AMC-t kell levenned a ~2,5A-hez...[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
cekkk
veterán
-
Teasüti
nagyúr
Akkor ez vmi hobbi féle, vagy gyűjtők vagytok? Nem értem azt, mikor egynél több lámpát rendeltek ilyen-olyan konfigurációban, de nem vagytok kereskedők.
Vezetékes, akkupakkos, sokledes, konzolos lámpákban senki se jártas?
Vagy nincs jobb ajánlat annál a Solarstorm X2-nél? -
-
hpsafl
tag
válasz Teasüti #16074 üzenetére
Ez már-már függőség
Nekem van egy Magicshine klónom, az említett kategóriában. Akkor mikor megvettem tetszett, de most egy srk is fent van.
Van jobb a solarstorm x2-nél: Solarstorm x3 Viszont azzal számolj, hogy esetleg az akkupakk gyenge lesz. Én pont most jártam úgy, hogy a vatta új 2s2p 18650 "4000mAh" akkuból 2500mAh jött csak ki. Így most 2 cellás 5000mAh-es LiPo-t használok, mert ez volt itthon, meg ez sokáig bírja.
-
cekkk
veterán
Inkább hobbi, és érdeklődés.
Most hogyan ajánljunk bármit jó szívvel, ha azt soha nem próbáltuk ki?(#16075) M_o_g_y_i
Ha tudnám mibe férne el, akkor nem tennék fel ilyen hülye kérdéseket
Egyre jobban tetszenek ezek a lámpákÉrdekes egyébként, hogy az átlag ember még ezt a 4-5 ezret is sajnálja rá, nem is tudom mennyi ilyen 40-100 ezres márkás lámpát adhatnak el.
-
zoli03
őstag
Itt írtam róla. Ilyenem is volt, ez sokkal jobb volt az X2-nél. Ha nem csak városban használnám a biciklim, ahol körülményes a fel-leszerelése, valószínűleg meg is tartottam volna.
Amúgy vehetjük úgy is, hogy én kereskedek velük. Ami nem tetszik, eladom, ami nagyon megtetszik, megtartom . Aztán így egy csomó lámpát ki tudok ingyen próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz zoli03 #16078 üzenetére
Szokatlan egy hobbi.
Na de a akkor a lényeg, hogy ne azt nézzem milyen ledek vannak benne, hanem hogy mennyien vannak?
Tehát többet nyújt 3x XM-L T6, mint 2x XM-L2? Utóbbiaknál fura módon nem adják meg a "bin"-t Lightmalls-en. Így honnan kellene tudnom, hogy nem egy vacak S4 ?verzió? van benne, hanem mondjuk U2?
Utána néztem az ÁFÁ-nak, így 30$/22euro értékhatárral tudok rendelni, felette már sztem nem éri meg nekem, kétlem, hogy annyival többet nyújtanának már arányaiban, amennyivel drágább lenne hazahozatni.
Persze gáz, hogy 33 dodóért pont nem fér bele az 5x XM-L2.
SS X2-t akkor kihagyom, ha ennyire kompromisszumos. -
zoli03
őstag
-
pityutool
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Banggood oldalról egyik ismerős nevére és címére rendelnék egy csomagot (az ő nevében regisztráltam természeten a beleegyezésével), mivel ritkán vagyok otthon, és ő biztosaban át tudná venni nekem az árut. Paypalban viszont a saját adataim vannak megadva. Nem baj, ha nem egyezik a két adat? Vagy vásárlásnál paypalos nevet/címet nem nézik? Vagy az a lényeg, hogy a honlapon, amin vásárolok legyenek az ismerős adatai (neve címe) jól megadva?
Topi
-
ZozzV6
senior tag
Sziasztok. Pár hete már okosítom magam elemlámpa témában a topikban de még nem írtam ide semmit.
Már rendeltem egy SH98-ast fast techről ami úton van és ajándéknak akarok venni még convoy C8-akat meg ha megtetszik akkor magamnak is. Ezek szintén megoldottak. Viszont sok helyen olvastam hogy a Uniquefire UF-T20 elég jól tuningolható thrower és azt is találtam több helyen pl: wallbuys és manafont. Az előbbi két helyen 20$ körül van. Kérdésem az lenne hogy a powerwholesale.net.ről rendelt-e már valaki és mik a tapasztalatok, mennyire megbízható oldal? Mivel ott 15$ alatt megkapom az UF-T20-ast. Tervem az lenne hogy kap majd egy sinkpad-es XP-G2-t és ha ez nem elég akkor egy nanjg drivert 3A körül.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
M_o_g_y_i
őstag
Persze, nyugodtan. És egy kis "szemmérték" is kell hozzá.
Ha ilyen kell, azaz Convoy L2, akkor ezt a most összerakott lámpát (tehát új) meg tudjuk beszélni.
Tegnap kicseréltem a LED-et és a drivert is, egy 2800-3000K-es (tehát eléggé meleg fehér színű) XM-L SinkPad-en és ~6A-es elektronika került bele.
Büntet a fénye...[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
ólomlábú
csendes tag
Sziastok!
Lenne pár kérdésem!
1.Védetlen aksi C8-ba mehet?Kollégám véletlenül rálicitált egyre ebayn és megnyerte! Elbizniszelném neki a töltőm,meg adnék hozzá neki 2 sanyot,hogy tudja mivel használni.
2.Nitecor I4 töltőkről honnan lehet tudni,hogy melyik a jó?Külföldi oldalakon van minden féle,csak az árak nem egyformák! -
ólomlábú
csendes tag
Közben elment a netem!
3.Ultrafire LZZ-F15-höz van e olyan driver ami csak 3 fokozatos,nincs benne a villogó rész,memóriás és a max fokozatban 1400mAh-nál többet tud leadni?
Nem kell,hogy leolvassza a ledet,csak egy kicsit legyen erősebb!
Valaki ajánlott régebben egy 2800-asat ha jól emlékszem.Nem vagyok biztos benne,a kereső meg nem találja .Azt már azért kicsit sokallom... -
ólomlábú
csendes tag
Viszont még mindíg lenne egykérdésem!
TR-J12-höz hol találok sötétben világító o gyűrűt?
Eddig kerestem fasttechen,de ott nincs akkor ami az üveghez való.
Ebay szintén nem játszik,ali sem.
Létezik egyáltalán kb 58mm átmérőben,van akinek van ilyenje? -
ólomlábú
csendes tag
Nem vagyok lusta,meg ostoba sem!Viszont mostanában bizonyos funkciókat egyszerűen nem tudok használni!PL. Másik fórumon van olyan,hogy értékelés!Értékelhetem mint vevőt,mint eladót a fórumozót.Nem tudtam.
Kértem ottani admin segítséget,ő belépett a jelszavammal,stb... neki sem ment!
A fórumos kereső funkciók meg alapból nem szeretnek engem
Szóval vannak furcsaságok,így egyenlőre úgy használom az oldalak nyújtotta lehetőségeket,ahogy tudom -
erik365
senior tag
Fasttech-ről kb mennyi idő alatt érkezik meg a rendelés?
1.4 T-jet M32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest