- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Lehet hogy már ma kezemben lesz a Small Sun ZY-T08
Nyomon követés szerint
2014.01.13 14:46
Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ecaddsell
aktív tag
Ma érkezett egy lámpám amit már nem igazán vártam. Még 2013 nyarán vettem két 18650-es (kék) Ultrafire társaságában. Egy pici olcsó cuccot akartam, ami kvázi mindig nálam lehet. Kb. ekkor indulhatott az akkupara. El is felejtettem visszakérni az árát (később bosszankodtam is kicsit miatta).
China post pecsét alapján 2013.08.29 lett feladva. Végülis nem utazott sokat csak 4.5 hónapot.
Gondolom félretették valami raktárba a röntgen után (meg akkor még ráírták, hogy "light") és most kezdték ledolgozni...
Szóval ne lepődjetek meg.
Már évek óta vásárlok apróságokat innen onnan, de nekem ez a 4.5 hónap személyes rekord lett.
Persze azóta már vettem más lámpát helyette, úgyhogy megint enyhén pluszban vagyok.
(Persze a rézcsillagos XM-L2 az nem akar megjönni, azt csak nem nézik akkunak...) -
Magnat
veterán
válasz ecaddsell #15406 üzenetére
Gratula,
a 4.5 hónap tényleg nem rossz! Én mostanság többet rendelek webshopokból mint ebayről és szerencsére 1.7-2 usd körül van a tracking, úh szinte mindenhez kérek azt is ... most is van egy csomagom Banggoodról még dec elejéről (amit egy másik szintén banggoodos csomag későbbi vásárlás ellenére be is előzött), de legalább nem kell paráznom miatta, mert ha elveszik, egyértelműen nem az én hibám.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
bul07
nagyúr
Megjött a Small Sun ZY-T08 lámpám
Még tesztelem de már gondolkodok a ellenállás forrasztáson
Ilyen driver van benne(R150-es az enyém is)Azt tudom hogy hova kellene forrasztani(ez alapján), de azt nem hogy mekkora és milyen ellenállást?
Kérem szakik segítségét, köszönöm[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Na azt találtam hogy R22 vagy R27-es ellenállás kell
Sőt azt írják hogy kettőt is be lehet forrasztaniNekem a kitűzött cél olyan 2.75-2.85A lenne
Ehhez 22-es vagy a 27-es a jobb, vagy nagyobb 30-as?
És gondoltam 1W-ból jó lesz, vagy ez is legyen nagyobb?Úgyis vennem kell réz szövetett hogy az akkumulátor rugókat meg turbózzam, és akkor majd veszek ellenállást is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
És oda kell forrasztani ahogy (#11802) M_o_g_y_i hozzászólásában van
Ha csinálom akkor ara se sajnálom azt a pár forintot
Amúgy kösziEzt találtam még , na mondom ha csak ennyi megmérni akkor gyorsan megmértem az enyémet is
Ezt mértem
High: 1.97A
Med: 0.95A
Low: 0.45A( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
smpeti1
csendes tag
Üdv! Lassan megérkezik az EA4 es lámpám, és szeretnék hozzá ceruzaelemeket, csak nem tudom milyet lenne érdemes választani...
http://www.tesztplussz.hu/sites/default/files/contents/file/upload/elem-%20t%C3%A1bl%C3%A1zat.pdf
itt találtam egy elég jó tesztet. Tudnátok esetleg ajánlani valamit? Illetve azt szeretném kérdezni még, ha sima nimh-s ceruzaakksival használom, akkor a fényereje is alacsonyabb lesz, vagy csak a világítás időtartama rövidül? -
shanyeeka
csendes tag
Sziasztok!
Önvédelmi elemlámpát szeretnék venni tudtok ajánlani valamilyet?
Ezeket néztem egyenlőre az ebay-ről:
http://www.ebay.com/itm/500LM-CREE-Q5-LED-ZOOMABLE-Flashlight-Tactical-Security-Long-Shape-Light-Torch-/190934256349?pt=US_Flashlights&hash=item2c74918add
http://www.ebay.com/itm/CREE-Q5-LED-Zoomable-ZOOM-Long-Self-defense-Baseball-Flashlight-Torch-Security-/291039265661?pt=UK_SportsLeisure_Camping_LightsLanternsTorches&var=&hash=item43c34ac37d
http://www.ebay.com/itm/CREE-Q5-LED-ZOOM-Self-defense-Stick-Spike-Mace-Flashlight-Torch-18650-Charger-/190990213903?pt=UK_SportsLeisure_Camping_LightsLanternsTorches&var=&hash=item2c77e7630fVélemény?
Köszönöm!
-
bul07
nagyúr
Esetleg ha már írsz beszúrhat ad volna, telefonról sokszor nagyon bonyolult linkelni
Így
Tehát (#15413) shanyeeka hozzászólásából
[link]
[link]
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cekkk
veterán
Plusz 10-15karakter leütése lenne egy link. telefonon is van [ meg ] meg / jel is Megnéztem mert én is arról olvasom többségében a fórumot. Aztán azt is lehet másolni, ha újra akar linkelni, így meg a többi olvasónak kell egyesével keresni, hogy akkor most mettől meddig tart az ilyen egybe ömlesztet linkek halmaza.
-
bul07
nagyúr
válasz Zsolt74 #15417 üzenetére
Igen én is az Opera-t használom , manuálisan kell másolgatnom ha linkelni akarok [link] (X-ek helyére a link) és ez sokszor hosszú idő
(#15418) cekkk
Opera ami nem tud linkelni a Chrome alatt már megy , csak most átlépni egy hozzászólás megírása miatt egy szokatlan böngészőbeAmúgy a Firefoxra lehet kiegészítőt telepíteni hogy az ilyen beszúrt linkeket két kattra megnyissa , keresetek rá a kiegészítők között a Text2Link-re
Megyek veszek ellenállást és holnap sötétedés után jön a forrasztás, azért sötétedés után mert akarok fényképet csinálni eredeti állapotában is (már ha sikerül)
Teljesen lázba vagyok hogy menyire sikerül tuningolni[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Na úgy tűnik nekem is lesz laptom akku.A sajátomé Kívncsiságból utánanéztem és egy 9 cellás akksi az én laptopomba 22k.Na már most találtam akciósat ebayen 6k-ért eredetit postával Ennyiért nem hagytam ki.57-ből már csak 9 db maradt.Top seller,remélem jó lesz.
és én még felújtani akartam
-
bul07
nagyúr
Ha már belefogtam megcsinálom
Tudnál nekem linkelni ilyen rézcsillagos xm-l2 ledet, gondolom ehhez új erőseb driver is kelleneDe röhej hogy elautóztam a legközelebbi kis városba na én veszek ellenállást
Aha ahogy azt Móricka elképzeli
Mondom ellenállást vennék sorolom hogy 0.1, 0.22, 0.33ohm és hogy 1W legyen , erre az eladó ja hogy 1W olyan nekik nincs csak 5W meg hasonlók talán 1-5W volt a legkisebb de az is 0.5ohm-os
Hát köszi
Nem tudtam mit tenni megrendeltettem velük ami nekem kellet és postán kiküldik , postával együtt 320Ft, holnap postára is adják elméletileg
Ez a mai kereskedelem, nem tartanak raktáron 20Ft-os ellenállásokat, ezek után ha kell nem is megyek hozzájuk mert úgy sincs, egyből netten rendelemEzt a réz szőtt vezetéket se tudtam venni, az egyik boltban azt ajánlották vegyek szénkefét és vágjam le arról a réz vezetéket
(#15420) binatone
Ez jó hír akkor ezek szerint gyors megbízható eladó
És ugye eredeti volt?(#15424) grabber
Azért csak óvatosan , nehogy szétbontsd a mostanit a rendelt aksi meg egy hónap múlva annyit se fog bírni mint a mostani
Kínai csodáknál minden megeshet , attól hogy a külseje eredetinek tűnik nem biztos hogy a belseje is eredeti[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz shanyeeka #15425 üzenetére
Amit linkeltél talán megegyezik ezzel
Akkor inkább már ez, főleg ha tényleg 910lumen-es (vagyis én ezt venném)
BLF kupon még mindig él 5% kedvezmény
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Zsolt74 #15432 üzenetére
Én csak azt írtam amit olvastam , ha tényleg 2400mA tud a drivere akkor 789lument tud [link]
-
anonym147
csendes tag
Sziasztok,
uj vagyok a ledes lampak vilagaban.az anyosnak rendeltem egy ilyen lampat:
http://www.ebay.com/itm/130978131141?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
akkor felaron volt es rengeteget adtak el belole...illetve ilyen akkukat meg:
http://www.ebay.com/itm/200720649268?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649Kerdesem:
mit gondoltok errol a lamparol?
olvastam itt a forumom, h melegszenek ezek az akkuk, meddig lehet bekapcsolva a lampa? biztos nem orulne neki, ha felrobbanna a kezeben. van erre esely?az akkunal mit jelent, h vedett mod?
illetve mi szamit most best buy-nak t6-os led-es lampak kozott
koszi,
Gabor[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz anonym147 #15436 üzenetére
Szia,
a 2000lm tuti kamu. A 3000mAh-s akksi szinte tuti, h szintén kamu. Az XM-L T6-nál vannak már jobb ledek és ha nem ragaszkodsz a 2 akksis megoldáshoz, akkor ennyiből sokkal jobb 1 akksis lámpát lehet venni 2 sokkal jobb akksival meg töltővel. Illetve nem is azt mondanám h sokkal jobbat, hanem inkább azt, h olyat, amiben pl lehet tudni, h milyen driver van ... ebben nem lehet tudni és mivel a lm és a mAh esetében elég ordasat lódít az eladó, nem gondolnám h minőségi driver van benne.
[ Szerkesztve ]
-
gekkoXT
senior tag
Én is amatőr műkedvelő vagyok, de érthetetlen számomra, hogy miért nem képesek emberek visszaolvasni a fórumot, ha már egyszer rátaláltak.
Állandóan jönnek ezek a kérdések a totál elcseszett lámpákról, akkukról, mintha csak egy oldalt visszaolvasva nem lehetne minden kérdésre választ találni, akár arra, hogy árkategóriánként mit érdemes megvenni, akár arra, hogy hol.
De persze vegyen mindenki azt, amit akar. Aldiban, Vaterán, Ebay-en, elavultat, vagy hamisat, igen, jók azok, remek vételek.
-
bul07
nagyúr
válasz gekkoXT #15438 üzenetére
Nem mindenki nagyba kezdi
Azért relatíve olcsón is lehet jó lámpát kifogni ebay-en is , én is vettem ezt(1A a drivere), és tökéletesen elégedett vagyok a fényerejével, de igényem lett egy jobb lámpára is és ezért vettem még egy Small Sun ZY-T08 lámpát
Minden attól függ hogy kinek milyen igényei vannak, egy mamának arra hogy kimenjen fáért vagy a szomszédból hazamenjen nem kell fény kard erejű lámpa
Én is gondolkodok vesszek még ilyen 700Ft-os lámpát mamámnak[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Ebben tökéletesen igazad van, plusz hozzá kell tenni, h a laposelemes-izzós lámpához szokott embernek tuti megdöbbenés egy T6 még 1.5-2A-n hajtva is ráadásul 7-8 usd-ért tényleg nem lehet sokkal jobbat kapni... viszont a kolléga 33 usd-s szettet linkelt és annyiért már tényleg van mozgástér még akkor is, ha töltővel és akksival kerül annyiba.
-
anonym147
csendes tag
válasz Magnat #15441 üzenetére
koszi mindenkinek a választ
igazabol 17$ volt szettben, most ezen a linken adja ennyiert:
http://www.ebay.com/itm/UltraFire-2000-Lumen-CREE-XML-T6-LED-ZOOMABLE-Flashlight-Torch-Battery-Charger-/360819028657?pt=US_Flashlights&hash=item54027d72b1irnatok konkret lampat, esetleg linkkel ami ar/ertek aranyban jonak szamit?
illetve akkut, toltot amit erdemes venni?a noname akkunal nem lehet olyan, h tulmelegszik es felrobban?
koszi,
Gabor -
sanzi89
addikt
Nincs valamilyen preferált, pár dolláros, egyszerű AA-s lámpa kulcstartóra, kesztyűtartóba? Sima ki-bekapcs, egyszerű legyen, mint a faék, és nem kell, hogy egy fotonágyút megszégyenítsen.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
bul07
nagyúr
válasz sanzi89 #15445 üzenetére
Esetleg egy ilyen , kulcstartóra viszont nagy
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik