- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Most jutott eszembe hogy erre reagálni akartam
Egyik rendőr ismerősnek ajánlottam a Small Sun ZY-T08 lámpát hogy jó messzire elvilágít
Tudod mi volt a válasza, á az nem jó mert hiába szúrja ki 300m-ről hogy ott van utolérni nem fogja, felismerni se fogja mert túl messzi volt
50m max 100m a jó neki, azon belül minél erősebb fény[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cekkk
veterán
Ezért az nekem sanszos, hogy ezek elvilágítanak 300 méterre. Vagy én nekem rossz a szemmértékem, vagy a villanyoszlopok vannak túl messze egymástól.
Azzal szoktam saccolni a távolságot, és 300 méter igen messze van. Főleg városban, ahol a lámpa fények "elszívják" a led fényét.De legalább meglátja, hogy ott van valaki, ha nem veszi észre sem akkor ugyan úgy nem ér semmit.
Mindegy ő dolguk, mi csak poénból mutattuk meg, nekik tetszett.[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz hpsafl #16198 üzenetére
Lightmalls-en ami van 18650 töltő, az jó?
-
bul07
nagyúr
Small Sun ZY-T08 lámpám 200m-re simán elvisz(leléptem ezt a távolságott), ennyi ami biztos, de nem a vége a fényének
Persze városi környezetben más lehet mint kinn a semmi közepénPersze az ő dolguk
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
hpsafl
tag
cekk, bul07: itt ki tudjátok mérni a távolságot.
op9: ilyen olcsó töltőt nem tudok ajánlani, mert nekem csak ez a kettő volt, utána rögtön áttértem a hobby töltőre.
Más: ha bejön egy vámmentes csomagom , de még vám elé sem lett állítva március 3-óta, akkor mi van? Valaki lenyúlta, vagy a vámosok ülnek rajta?
[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
-
bul07
nagyúr
válasz redfox222 #16207 üzenetére
Na szép sűrűbben is benézhetnél ilyen infókkal
Vagy 10napja kérdeztem hogy nem e tud valaki
Amúgy hány százalákos?( #16209 ) cekkk
PM megy( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
hpsafl
tag
Közben csak megjött a cucc. Megnéztem, de a vámolás a tracking szerint kimaradt.
Bele is dobtam a dedomolt XP-G2-t egy 4A-es driverrel. A 350m simán megvan, de sajnos a foncsor túl messze van a ledtől, és a vetítési képében van egy lyuk a hotspot közepén. Most az a terv, hogy a forrasztásokon lapítok még egy kicsit, meg a foncsorba belemarok két "gödröt".
-
op9
aktív tag
válasz redfox222 #16207 üzenetére
Találtam egy ilyet is.
Itt a teszt hozzá.Nekem elég lenne az 1 akkus töltő is, ezért kerestem még, és az XTAR-ról csak jókat olvastam, és erről is.
[ Szerkesztve ]
How Bad Do You Want It?
-
cekkk
veterán
Ilyen Aksit vett ismerősöm, hogy kicserélje az fúróban. De ezek nem sokra valók.
Valakinek van tapasztalata ilyen jellegű aksikkal, hogy melyik a jó fajta? -
-
bul07
nagyúr
fasttech , BLF -5% biztos hogy működik
-
op9
aktív tag
Köszi!
Hát.. akkor még egy dologra tudok gondolni, hogy nem volt még teljesen aktív a profilom, mert a levelező rendszerem nem frissített, hogy jött levelem. Azt egy időben kaptam meg azzal, hogy megrendeltem az árut. (paypal-os fizetésre is hibát dobott, és csak kártyával tudtam fizetni, mint utólag kiderült nem 100%-osan aktivált accounttal)How Bad Do You Want It?
-
ólomlábú
csendes tag
Tegnap kollégámnak megjött az ebayes c8.T6 volt rá írva,szétszedtük u2 volt benne,ami max fokozaton 2,2A-t vett fel.
Volt a reflektornál egy kis műanyag,azt megpróbálta rátenni a "neki passzoló helyre" és utána már nem világított többé.
Rendelt bele másik ledet de az meg meleg fényű :SD a szín hőmérséklet befolyásolja a fényerőt?Én meg az enyémbe (1xU2/1x26650) nézek drivert,sajna 22 mm-es nem sokat találtam,így marad ami van.
De nem tudom melyik lenne a legjobb?
Driverek:
https://www.fasttech.com/products/0/10003372/1250100-v10-2745v-xml-t6-2-group-35-mode-led-driver-boardhttps://www.fasttech.com/products/0/10001997/1143103-1-lithium-2-group-3-5-mode-2-6a-led-flashlight
Amit keresek még,de én nem találtam fasttechen,sem dx-en,sem wallbuyon,az egy OP reflektor ami 29,5mm átmérőjű és 22,7mm magas.
-
ólomlábú
csendes tag
Felejtős!!!
Én most alakítottam át az én akus csavarozóm,és tegnap próbálgattam.Sorjáztam vele csöveket,hát előbb untam meg,mint hogy lemerült volna
Én sorba kötöttem 3 18650-es 10A-es panasonic aksit és egy ugyan ilyet meg párhuzamosan mellé.Így növelve a kapacitást és csökkentve az egy darabra való aksi terhelését.A 6 aksin jobban megoszlik a nagy áramfelvétel,én meg remélem,hogy így kíméletesebb a technika.Én ilyet használok:
[link]Másik ez 20 A-es
[link]Ezekhez kell még ilyen műanyag tartó:
http://intl-outdoor.com/18650-battery-bracket-for-diy-battery-packs-a-pair-p-322.html
Csak olyat amihez van nikkelezett összekötő lemez is.Én így raktam össze,az meg,hogy hol mi olcsóbb azt nbem tudom,nem kövöetem már az árfolyamokat
-
hpsafl
tag
Lejjebb került a refi a zy-t08-ban, jobb is lett, de csak nem az igazi, és még mindig nagy a hotspot, meg ha szemből belenézek, akkor nem látszik a lednek a sárgás színe.
Mit lehet ezzel kezdeni? Fúrjam nagyobbra a lyukat a refin?
-
op9
aktív tag
válasz redfox222 #16219 üzenetére
Wallbuynál még a megrendelésnél is látszik, banggood-nál sajna nem.
De remélem másnak összejönnek a kupon kódok, próbáljátok ki mindenképp! Vesztenivalótok nincs. Lehet, hogy csak én voltam béna.How Bad Do You Want It?
-
ReMek(k)Elek
csendes tag
Az aprod-on Olight s10 neutral white, Armytek Wizard és ThruNite Catapult v3.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Tomi_Sci #16221 üzenetére
Van kisebb, de lényegesen drágábban.
(#16226) hpsaf: csak fesd be a refi alját feketére (alkoholos filccel) úgy, hogy a lyuk LED-re merőleges része is be legyen. (korn ötlete, ha jól emlékszem )
Ehhez ugye ki kell venni a refit.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
-
addikt
Hi!
C8 a-ba rendeltem nancsos refit,de nem jó bele.Magasabb a refi és nem fér bele.
Ötlet mit tudok csinálni?Nem akarom,hogy ennyire erős legyen a spotja(futáshoz inkább széles tartományban vílágítson),de tönkre se szeretném tenni,hogy ha még kellene vissza tudjam rakni.De ha nem sikerül hagyom az egészet,mert akkor inkább az S2-öt használom,az nem OP-s.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz hpsafl #16230 üzenetére
Az XP-G2 kisebb sokkal, bicajra nagyon "szúrós" lesz a fénye, maradjunk csak a kis refi+XM-L/XM-L2 párosnál.
Kerékpárra jobb egy flooder, annál is van elég erős "hot-spot" (csak nagyon széles ugye), hogy akár 30-50m-en is használható fénye legyen.
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Auratech
őstag
Augusztus 20-án kéne egy lámpás flashmobot csinálni a tűzijáték befejezésekor.
Kihasználva a nagy füstöt, ha nem fújja el a szél. Mindenki hozza a jóféle kézikészségét...
2000 lm-el beszállok. párszázan már jelentős fényerőt képviselhetünk.Elengedünk egy nemzetiszín lufit a túlpartról vagy a vízről és mindenki arra céloz a fókuszos lámpájával.
---- Magyarország emelkedik. Aztán végül túlpartról szépen kivilágítjuk egy-két percre a Parlamentet, ahogy még eddig nem volt.
Lézer természetesen kizárva!Esetleg lehetne még nyáron egy aggteleki lámpás találkozót összedobni, brutál barlang-kivilágítás céljából...
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
hpsafl
tag
válasz M_o_g_y_i #16232 üzenetére
Bocs, nem olvastam vissza, hogy mire kellene, csak a kisebbet olvasva rögtön az EDC szerep ugrott be.
Biciklin én egy SRK-t használok, az elég flood
Ha már lámpás találkozó, akkor feldobnám a kérdést: Szolnokról van valaki innen a fórumról?
[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
Hi
Ma kaptam meg a convoy c8-as lámpám, eddig remekül üzemel Az lenne a kérdésem, hogy ilyen akksim van itthon Authentic Samsung ICR18650-26F 18650 3.7V 2600mAh Rechargeable Lithium Batteries és hogy ezeket mennyire ajánlott tölteni a TrustFire TR-001-el?
-
Gibbs
csendes tag
válasz Auratech #16233 üzenetére
Tavaly ősszel voltam Aggteleken a barlangban. Szóltam előre a csoportvezetőnek, de enyhén szólva sem örült az én világításomnak. Egy SkyRay King volt nálam, nejemnél C8, de a vezető csak egy-egy rövid időre engedte meg, hogy használjuk. Erre számítsatok.
A csoport tagjait is megosztotta a ténykedésünk. Volt aki köszönte, voltak, akiket bosszantott a világításunk, úgy hogy nagyon nem is erőltettük.[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
-
hpsafl
tag
válasz M_o_g_y_i #16243 üzenetére
Most látom, hogy közben szerkesztettél.
Igen egy régebbi kommentedben írtad, hogy az L2-ben ekkora a hotspot, és hogy a normál XP-G2-nek kb akkora a hotspotja, mint a dedomolt XM-L-nek. Esetleg nem lehet, hogy ott a dóm miatt jobban benyúlik a refibe? Bár akkor meg a dedomolt XM-L-lel nem lenne jó.
Holnap majd marok még le a reflektorból, hogy lejjebb tudjon menni.
-
Auratech
őstag
Nem gondoltam volna, de nem is csodálkozom túlságosan. Biztos zavaró a sok fény...Gondolom a sötétben bántó tud lenni egy szembetévedt ezerlumenes fénycsóva...
Az egész csoport "lámpásokból" kellene álljon, meg a vezető (heggesztőszemüvegben)
Volt olyan rész azonban ahol nagyon jó lett volna rendes világítás...Auratech Field Recording
-
-
nelsonmanian
senior tag
Sziasztok!
Keresek jó minőségű fejlámpát. Ne húzza le a fejem, de jó fénye legyen.
Az se baj ha állítható a fókusztávolsága. Lövésem sincs mennyibe kerülnek ezek, max árat nem tudok írni. -
hpsafl
tag
válasz nelsonmanian #16249 üzenetére
Csak jó lenne tudni egy max keretet, amibe bele kell férni. Pl én egy Spark st6-ot használok és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, ráadásul ennek meleg fehér színe van, ami kellemesebb a szemnek. De ehhez kellenek még akkuk és egy töltő is.
Én pl örülök hogy létértem az AA/AAA útról, mert nekem fontos hogy minden lámpám egy méretű akkut használjon, meg amúgy sem jon be a NiMh. Viszont AA/AAA elemet meg szinte minden sarkon kapsz. Ilyen szempontból meg egy Fenix hp25 lenne a legjobb.
Ha ezeknél kicsit "kütyübb" kell akkor Petzl nao-t vegyél.
Nekem Spark-om van, a Fenix-et még nem próbáltam. A Petzl-t volt szerencsém kipróbálni: gyorsan vált, tehát ha félnézel pl a térképről akkor nem kell várnod a távolba látáshoz szükséges spot fényre, hanem rögtön jön.
A fejed hátulján lévő akku jobb kiegyensúlyozottsagot ad, de a másiknál meg hátizsákba begyűrve sem tud megtörni a vezeték.
M_o_g_y_i: az nem gáz ha a hotspotban van egy másik hotspot? Neked is ilyen volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest