- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyitom
aktív tag
válasz ruzsass #46651 üzenetére
Ez mind szép és jó de miért csak pl. tőled tudhatjuk meg, miért nem hivatalosan ? Nekem még a hét közepén az üsz semmit sem tudott mondani. Ez van amikor a ner lenyúl egy céget és az úgy kezd működni mint pl. a jó magyar posta vagy a máv és sorolhatnám.
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
nagyfejü
őstag
válasz domper2015 #46643 üzenetére
Előtte is roamingoltam ugyanazzal a régi telóval!
-
nagyfejü
őstag
válasz domper2015 #46655 üzenetére
irod külföldön!
ki sem mozdultam Magyarországbó!
Mindegy amúgy! -
mjuti
tag
válasz evbalazs #46590 üzenetére
Ez a csomag ( Flotta Digi Max Mobil Flotta Premium 5 GB Extra ) ennyiért nekem is érdekes lehet, van 1 év hűség gondolom, de itt is van papíron sebesség korlát elméletileg, ha igen mekkora, és ez e-pack ár? csekkel mennyi?
Milyen kiegészítő net vehető hozzá és mennyiért, ha a 7GB kevés lenne adott hónapban? Csak a feltöltős adatjegyeket ismerem...
Köszönöm -
evbalazs
csendes tag
Nem kérdezték és én sem kérdeztem, hogy mi a helyzet hűség nélkül, nekem 1 év hűség van.
E-packos kedvezménynek 500Ft szerepel a szerződésben.
Sebességkorlát: Egy mérést csináltam, nem volt korlátozás a sebességre. Szerződés szerint sincs sebességkorlát. Ha elfogy a keret, akkor STOP van. Van 5G opció 990/hó.Amit plusz adatként látok applikációban:
24 órás korlátlan adat 1790
72 órás korlátlan adat 2590
300MB plusz adat 690
1GB plusz adat 1490 / 1GB megújuló plusz adat 1190
5GB megújuló plusz adat 2190
8 GB megújuló plusz adat 3590
10 GB megújuló plusz adat 5690
20 GB megújuló plusz adat 6690Ajánlom még figyelmedbe a Flotta Premium 25GB Specialt, abban 27GB van 5000Ft-ért, ha nem lenne elég a 7GB, akkor szerintem az bőven jobban megéri, mint e kiegészítő opciók.
-
Márton
nagyúr
na, tegnap lemondtam a digimobilt, szám már nem él, erre ma reggel jön az áprilisi e-számla, áprilisi digimobil díjakkal
Ezt most megint be kell fizessem, vagy sztornózzák és lesz új számla a mobil nélkül és a márciusi tört hónap levonásával?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
torma99
aktív tag
Kérdeztétek korábban az akksiidőt roaming vs. Voda kártya között. GALAXY tab és Note eszközökön ég és föld, ha városban, jó lefedettségnél vagy. Accubattery app alapján persze használattól függően, de nekem 15-20% plusz néhány nap tesztelés alatt. Kint a vadonban nem érezhetö viszont továbbra sem differencia.
-
Luissimo
veterán
válasz #37698048 #46663 üzenetére
Bàr igazad van, de nemkéne grammar nazi-skodni 😃, ne gerjeszd a hangulatot feleslegesen.
Persze kivéve, ha te eddig mindig mindenhol helyesen írtál mindent.
Tudod, a forum néha olyan, mint az sms nyelv, az ember leginkább gyorsan leirja a problémáját, aztán siet tovább és majd visszanéz a válaszért. -
sa.attesz
csendes újonc
válasz torma99 #46617 üzenetére
Nálam volt a Digitől kapott levél, amely szerint áthozható az előfizetés a Vodafone-hoz, illetve a mobilon a Digis ügyfélkapun néztük hogy ugyanúgy szerepeljenek az elofizetoi adatok a Vodafone-nal. Csak mikor mondtam hogy a Digi Mobil max helyett egy netactive50 csomagot szeretnék, akkor azt mondta ha nem ragaszkodom a 0650-es számhoz, akkor nem bajlodjunk a szamhordozassal. Annyi hogy így viszont nekem kellett lemondani a Diginél.
-
jobarat01
tag
Sziasztok!
Van akinek működik a volte roaming Mi 10T telefonon gyári legutolsó szoftveren? Akinek igen, az hogy csinálta? *#*#volte#*#* nem működik -
Lacccca87
addikt
Hat, tapasztalat videki vodafone üzletben. Fogalma sincs az ugyfelszolfalatosnak mirol kerdezek. De vegul elmondott mindent miutan telefonos segitseget kapott. Asszem meg hagyom roamingolni az aktiv50 kartyat es nem mozgatom. Nincs ertelme, max lemomdani ha nem hasznaljuk.
-
h3tibor
csendes tag
Március 1-től van lehetőség digis számok átírására családtagok részére. Próbáltam átírni az Aktív 50 kártyát (kell hozzá vezetékes szolgáltatás) apám nevére, de apu inviteles digis, ezért nem látják a rendszerben, ezért nem csinálták meg. Vajon inviteles digi ügyfélszolgálaton sikerült volna? (Ha a Plusz csomagot akartuk volna, akkor ment volna.)
-
glaci
őstag
válasz h3tibor #46677 üzenetére
Szia!
Honnan van ez az információ?
Kell hozzá, hogy a családtag is meglévő DIGI előfizető legyen?
Azért kérdezem, mert nálunk nem volt elérhető (azóta sem az) a DIGI vezetékes szolgáltatása, ezért az Öcsém nevén van az én általam használt előfizetés. Viszont ha tényleg lehet ilyet, akkor inkább a saját nevemre venném, hogy Őt ne terheljem ezzel. (Most már úgysem nyerek vele semmit sem a havidíjon.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
mjuti
tag
válasz evbalazs #46658 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes választ, igen, az a lényeg, hogy a szerződésben ne szerepeljen sebesség korlát, mert a hivatalos digis utódszerződésekben van, az más kérdés hogy ( még ) nem alkalmazzák.
A Flotta Premium 25GB Special túl jó hogy igaz legyen, összevetve pl. egy ugyan olyan Netfonos csomaggal, ezt a kételyem még fokozza, hogy a percdíjaknál hálón kívül már 10 Ft-ot ír percdíjként, ami akkor van ha csak bizonyos mennyiségű percet tartalmaz a csomag, szerintem feljebb elírás lehet a hálón kívül is korlátlan hívás, mert ez így ellentmondás. Szerintem ez hálón belül korlátlan , hálón kívül lehet benne 50 v. 100 perc és azon felül 10 Ft a percdíj.
De igazán az lenne a biztos, ha valaki akinek ez van megerősítené, hogy pontosan mit tartalmaz ez a csomag...
Még egyszer nagyon köszönöm az informatív választ! -
glaci
őstag
válasz zelikocc #46683 üzenetére
Ajjajj. Akkor most már végképp nem tudom, hogy mi van ...
h3tibor -nak akkor vajon miért mondtak mást a Digi üzlet (Bp Shopmark) -ban?
A Te információd honnan van? (Kérdezem ezt úgy, hogy örültem nagyon az új infónak, de a Sajnos a Tiédnek van szerintem nagyobb esélye arra, hogy valós legyen.)
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Mate
nagyúr
"Próbáltam átírni az Aktív 50 kártyát (kell hozzá vezetékes szolgáltatás) apám nevére, de apu inviteles digis, ezért nem látják a rendszerben, ezért nem csinálták meg."
"Azért kérdezem, mert nálunk nem volt elérhető (azóta sem az) a DIGI vezetékes szolgáltatása"
h3tibor által leírtak alapján kábeles rendszerben szereplő aktív előfizető nevére engedik elvileg átírni. Ha nincs mobil vagy kábeles Digi előfizetésed, akkor te sem szerepelsz a rendszerben.
#46677h3tibor: Két külön rendszer a kábeles Digi és az inviteles. Tök mindegy hol nézik, ha nincs kábeles vagy mobil előfizetése nem szerepel a digis rendszerben.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Viszont ezt is Írja: "(Ha a Plusz csomagot akartuk volna, akkor ment volna.)"
Tehát ez alapján nem egyértelmű, hogy az Aktív50 -hez eleve is szükséges egyéb vezetékes előfizetés megléte volt-e az akadály ...Na, ezért vagyok tanácstalan ...
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Ja és én nem Aktívot vagy Juniort szeretnék átvinni, tehát "alapban" nem kellett volna hozzá más előfizetés, amikor már bárkinek adott volt a szerződés lehetősége.
Csak ugye az első időkben még nem lehetett meglévő előfizetés nélkül igényelni, később meg már úgy maradt az Öcsém nevén, mert úgy mégis csak olcsóbb volt egy picivel.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
zelikocc
senior tag
Maradjunk annyiban, hogy hiteles forrásból van
h3tibor -nak akkor vajon miért mondtak mást a Digi üzlet (Bp Shopmark) -ban?
Erre az a tipp, hogy valószínűleg egyedi elbírálást alkalmazott a Digi Pontos ügyintéző, viszont ezt elvileg nem szabadna nekik.
Ha pontosan ugyanahhoz az ügyintézőhöz bementek, akkor lehet hogy szerencséd lesz és megcsinálja, de a szabály szerint nem lehetne.Csak azért írtam neked, hogy azért számíts rá, hogy nem biztos hogy menni fog a dolog, de a fenti feltételezés alapján nem feltétlen lehetetlen.
-
kismrina
csendes tag
Hello, van-e valakinek tapasztalata? Mennyi hét a folyamat?
Közel két hete szerződtem netfonnál, ők indították a számhordozás folyamatát, digitől még ezidáig semmi reakció.
-
ps1111
friss újonc
Keresek digimobil előfizetést. Ha valakinek van fölösleges, szívesen megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Eladó garanciális Sigma 24-70 f2,8 DG DN Art objektív Sony FE (frontlencsén néhány karc)
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Galaxy Watch 5 Pro eladó
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
- Használt reszkonfiguracio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest