Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Diák66 #1880 üzenetére

    "Úgy tűnik az indulást nem bízzák a véletlenre."

    Az biztos. De mégis, mire bízzák az indulást? Úgy értem, mire várnak, mit csinálnak? Mert a Nagy Digivárás szerint 2017.03.21-én elindul a szolgáltatás. De én még egy reklámot nem láttam, egy díjcsomagról nem olvastam ami nem a régi (röhejesen lassú és drága retró díjcsomag) lenne. Ez így mához két hétre életképesen el fog indulni? Mondjuk úgy hogy kötve hiszem.

    "Viszonylag nagy lefedettséggel akarnak indulni."

    No igen, de ezzel a szabad szemmel nem látható tempóval ezt mikorra akarják elindítani? Amikor a Föld kiürül, mert már mindenki az Alfa Centaurin lakik?

    Én csak azt látom, hogy könnybe lábadt szemekkel adjátok körbe az önáltató infókat, hogy Bélapátfalván, Csanádpalotán, Mélykúton, meg hasonló metropoliszokban, Rókapusztán, Vajákosröcsögőn meg Sejderuttyantón valaki látni vélt egy antennát és tudni véli hogy arra nem gólyafészek kerül tavasszal, hanem bizony az már maga A Szolgáltatás kiszolgálója lesz. Ami szolgáltatásról semmit sem tudunk, mert bár elvileg a Nagy Digivárás szerint két hét múlva indul, ugye.

    (#1882) gabor9991
    "nem csak a nagyobb városokban, hanem vidéki apró településeken is"

    Ööö melyek ezek a nagyobb városok? Igaz nem olvastam el mind az 1800 valahány hsz-t, de talán a legnagyobb város amit láttam Hajdúszoboszló volt, amit a maga cirka 25 ezer lakosával nem neveznék azért nagyobb városnak. Bár persze a 3 és fél ezres Bélapátfalvához képest szinte már az. :D

    Bár nem nekem szóltak a kérdések:
    "szerinted minek építenek bármit is"
    Visszakérdezek, konkrétan mit építenek?
    Te reálisan úgy látod, hogy a fentiekben felsorolt, kb mondjuk 50.000 lakost lefedő antennákkal való "terjeszkedést" komolyan lehet venni?

    De tényleg, gondolom ma már a Nagy Digivárás időpontja a hívek szerint sem március 21, ugye? Most mi az aktuális elképzelés?

    kovlaj122:
    "DE!
    Nem a Digi ellen vagyok, csak a józan ész mellett."
    Na valahogy én is így vagyok vele. Nem ellendrukker vagyok nekik, csak nagyon szkeptikus vagyok velük szemben.
    És őszintén szólva, halálra idegesít már a sok naiv user a fórumokon, akik állandóan a digi jövetelét mantrázzák, és kábítják egymást. Jó egy kicsit szerintem ha valaki eloszlatja ezt a lila ködöt. Realitások talaján érdemes inkább gondolkozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák