- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrishorvath
csendes újonc
Sziasztok!
Humax Digi IV beltérin nem tudok bizonyos csatornákat behozni, kézi kereséssel sem.
Pl:
346 Mhz, Qam256, SR 6900, kézi keresés, Szeged vételi hely
Legfrissebb csatornakiosztáshoz képest kiad az 5-ből 2 csatornát.Tud e valaki segíteni ebben?
Köszi
-
garga01
őstag
válasz 4Grider #55500 üzenetére
Lehet régi, de nagyon jól működő. CRT tv-hez tökéletes, RGB jelet ad ki scarton, sok mai HD-box meg csak kompozit analóg kimenete van. Így RGB-vel sokkal szebb képe van, mint egy HD boxnak. (műholdas verzióban van egy ilyenem)
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
A következő problémában kérném a segítségetek.
Azért teszem be ide elsőként, mert az előző címen is digim volt, és ezen a tévén gond nélkül ment minden. A tévét tavaly vettük hibátlan. Gyári visszaállítás is megvolt.Költözés után vagyok. Ma bekötötték a Digit. Az internet rendben van, szinte azonnal jött a megfelelő érték, viszont a tévé abszolút nem megy. Egy db digitális csatornát sem talál. A digis szerelő mindent megnézett, csatlakozót is cserélt, elosztót is kivettük, de semmi.
Eszközt is cseréltünk. Így sem. Szerelő azt mondja központot hiába fogom hívni, mert digi oldalon minden rendben. Tévém meg nincs. Az analóg is zavaros, élvezhetetlen.A rendszer optika.
Az eszköz amiből a TV kapja a kábelt: FWR-8610RW
A digis router: FiberHome[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Laccoss
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #55507 üzenetére
TV csere volt? Vagy egy másik tévével is ki kellene próbálni, hogy akkor le legyen tudva, hogy nem a tv-vel van a gond.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Laccoss #55508 üzenetére
A tévét tavaly vettük , azóta hibátlan. Nemrég is Digin használtuk panelban.
Másik tévé sajnos nincs.Típusa: Samsung 7122K , 4k UHD
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Laccoss
addikt
válasz nfsu17 #55509 üzenetére
Olvastam, de mivel az új helyen még nem volt próbálva.....
Az, hogy a régi helyen, a költözés előtt jó volt egy dolog..
Csak egy másik tévével lehet tesztelni, hogy tényleg nem e a tévével van gond.
"Szerelő azt mondja központot hiába fogom hívni, mert digi oldalon minden rendben" Ezek szerint megy a digitális adás is, csak a tévéjén nem....
-
Laccoss
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Grg
tag
Sziasztok,
Milyen beltéri egységet ad mostanság a Digi (Budapesten)? Esetleg választható, vagy ez is olyan, hogy ami épp készleten van nekik...
Köszi
-
Watt25
veterán
Olvasd el a téma összefoglalót!
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
MrCsiT
addikt
válasz Flashget #55480 üzenetére
Azt írod:
"Ez a mervado ami eletbe lepett 2 eve:
Valamint azt is előírja a jogszabály, ha az előfizető a hűségidő lejárta után határozatlan szerződést szeretne kötni, akkor utóbbiban szereplő feltételek nem lehetnek rosszabbak a korábbi szerződésben foglalt feltételeknél."A "korábbi szerződés", amit kötöttél, elvileg úgy szólt, hogy x ideig kapod a kedvezményt, majd azt követően az akkori listaáron kapod tovább a szolgáltatást, vagy nem?
Ha igen, akkor nem történt áremelés,csupán a kedvezményes időszak járt le és a listaáras számlázás időszaka köszöntött be, épp, mint ahogyan aláírtuk.Erre az esetre hogyan lehetne ráhúzni azt, hogy eltértek a törvényben leírtaktól?
Az persze más kérdés, ha elkezdenek össze-vissza mindenféle tételeket felírni a számlára: nálam pl. a decemberi számla sem az online ügyfélszolgálatosnak nem tetszett (kivizsgálást vett fel rá) sem a Digi pontban dolgozó nem találta rendben lévőnek, mert pl. a telefonra még a Digitel200 került számlázásra, holott olyan csomag már nincsen.Én azt nem tudom, hogy mit tehetne a törvény azzal szemben, hogy a szolgáltató egyszerűen megszünteti a régi csomagot, majd a "megszoksz vagy megszöksz" opciót kínálja fel választásként?
ui: fentiekkel együtt, ha esetleg sikerül jutni velük valamire, ami kedvezőbb felhasználói oldalon, oszd meg, kérlek.
(én nem tudtam egyelőre mit kezdeni velük, mert új szerződést sem tudok jelenleg kötni, mert az FTTB 1000 már nem létezik, nekem pedig éppen az van "régről".)[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
lala666
senior tag
válasz MrCsiT #55516 üzenetére
Én sem tudok pont emiatt újjat kötni. Azért vicc, hogy másfél éve behozták a lépcsőházba az kábelt az ftth -hoz dobozokkal együtt, ott meg is állt a dolog!
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
RoyBatty
aktív tag
válasz MrCsiT #55516 üzenetére
Nekem az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy a korábbi csomagok kivezetésre kerültek (végleg megszűntek), van az új csomagár és kész. A Digi ugyanazt a trükköt csinálja, mint a Telekom, megváltoztatta például a maximális feltöltési sebességet (az FTTH 1000 csomagnál például 200-ról 300 mbitre emelte), így lehet mondani, hogy ez nem szimplán áremelés, mert változik a tartalom.
Annyit mondjuk fölajánlottak, hogyha kötök 1 éves hűséggel új szerződést, akkor az első 3 hónapot féláron kapom, igaz ehhez be kell mennem személyesen egy Digi üzletbe, mert azt nem tudom telefonon intézni.[ Szerkesztve ]
-
acel786
tag
Sziasztok
Valahonnan lehet tudni hogy mikor kapnak új STB szállítmányt azügyfélszolgálatok? november végéreigérték, de nem tűntek meggyőzőnek a dátummal kapcsolatban.
-
Mr.White
senior tag
Helló!
Nemrég eltűnt pár adás (gyenge jel) amiután kihívtam egy Digist, aki azt mondta régi a koax és kikell cserélni, de a digi ezzel nem szokott sietni mivel az előző szolgáltató bekötése volt és 2.5 hónapot várnom kellett volna, így bekötöttem én. Minden sikerült, egy dolgot kivéve, hogy ami eddig is gyenge jelű csatorna volt, most van adás viszont szaggat.Mi lehet a gond?Box?Rossz kötés?Felhívni nem akarom még őket, jó lenne a segítségetekkel rájönni mi lehet a hiba.
Köszi! -
bolic
őstag
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha esetleg más is belefutna leírnám a megoldást.
Sikerült megoldani. kettő db kábel volt felcserélve a digis optical receiver-en, onnantól gyönyörűen jöttek a csatornák tű éles képpel, már ahol olyat szórnak persze.
Ez most a jó állapot. De egyébként semmi jelzés nincs a cuccon, találja ki a user.
-
4Grider
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #55528 üzenetére
Itt maximum a két optikát lehet felcserélni. De ha felcseréled, akkor utána a netnek is problémáznia kellene...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz 4Grider #55529 üzenetére
Én sem értem, de valóban így volt.
Fel volt cserélve, net volt tévé nem. Amint meg lett cserélve, minden tökéletes lett.
Valószínű net azért volt mert a FiberHome cucc még router módban volt, és megoldotta.De csak tipp.
-
PeterPH
senior tag
válasz 4Grider #55529 üzenetére
Nem kellene, hiszen a net optikai hullámhosszán ez egy teljesen transzparens passzív eszköz, tehát oda vissza átmegy rajta a jel.
A bemenetén egy passzív optikai osztó lehet, ezért ha a kimenetére kötöd a bejövő kábelt, akkor a CATV hullámhossza már nem jut el a belső elektronikáig, csak a bemenetén távozik az ONT felé. -
Balage76
senior tag
Sziasztok!
KOAX erősítős kérdésem van. Relatív nagy a ház és a TV adásokat sajnos nem fogja a TV erősítés nélkül.
Az előző lakásból egy Triax GHV 935 erősítőt hoztam át. [link]
Mindent visszatekertem a gyári beállításra, és lekapcsoltam a visszirányú erősítést.
Innen elindulva, az Input ATT erősítést 8 dB-re tekerve ( a linkelt manuálban, a diagramon a bal-középen lévő potméter) látszólag minden ok, megvan minden csatorna, hibamentes a kép.
4-5 dB erősítésnél bár megvannak a csatornák, de elég sok képhiba van, tehát valahol efölött van a szükséges minimális erősítés szintje.
Tanácsot szeretnék kérni:
- mit érdemes még állítani?
- mi a különbség a potméteres (Input) és a jumperes (Interstage) erősítések között
- nem állítottam semmit a Slope lehetőségeken. Kellene?
Köszönöm a segítséget! -
Kuter
senior tag
válasz Balage76 #55532 üzenetére
Abba a beállításba ahol meg voltak a csatornák hagyd úgy azt kész. Digitális jelnél , van adás ha jó a jel , vagy akadozik ha pár csatorna ha ép hogy elég a jel, ha meg nincs adás vagyis nem talál csatornát akkor meg 0 a jel. Sok mindent nem igen lehet tenni. Egy a lényeg vagy jó a jel és megy minden csatorna ,vagy szar és akadozik illetve nem találja meg az összes csatrónát. Ja akkor is akadhat ha túl van lőve a jelerősités.
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
sandró60
addikt
Békásmegyer kb félórája nincs adás
-
nicu71
addikt
nekem m1 hiradó közben az idegrendszerem meg a tudatom esne szét /ha képes lennék még egyáltalán oda kapcsolni/
Igen ,valószinűleg a black friday miatt lett túlterhelt a TV hálózat,jól sejted.És ez egyre csak rosszabb lesz ,mivel legalább még két hétig fog tartani,ráadásul a hét MINDEN napján."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
acel786
tag
Elvesztem az árak és minőség dzsungelénben, 4ks monitor mellé kellene tvsíteni. vagyis ci slot, távirányító és felvétel a minimum, ennek a digis pont megfelel. DLNA, wifivel, 4k lejátszás lenne még jó extrában ,úgy 25k körül maximum, de itthom itt Amiko van ekörül. De elavult frissítés nélküli androidot nem szeretnék,
De minden ajánlásnak örülök, Próbáltam itt visszafelé keresni de keveset találtam. -
Zoshi85
aktív tag
Tisztelt Előfizetőink!
A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.az Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: „ÁSZF”) 2020.január 1.napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:
1.Az ÁSZF „E” Mellékletében feltüntetett csatornakiosztás az alábbiak szerint módosul:-A Megamax, a CBS Reality, a Sport1 HD, aSport2 HDés a Spektrum HD csatornák kikerülnek a digitális kábeltelevíziós csatornakiosztásból.
A Sport1, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák kikerülnek azanalóg és digitális kábeltelevíziós csatornakiosztásból.
2.Az ÁSZF „E.1” Mellékletében feltüntetett csatornakiosztás az alábbiak szerint módosul:
-A Megamax, a CBS Reality, a Sport1, a Sport1 HD, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák kikerülnek a műholdas csatornakiosztásból.
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
Bubaaa
aktív tag
Ne csinálják már! Az egyetlen szolgáltató ahol mind a 10 "magyar" sportcsatorna fogható
-
kungzi
veterán
Ez vicc kategória! Ha ezt meglépik, az előfizetők fele, 1/3-a ott hagyja őket, köztük én is.
-
MODERÁTOR
-
MDanny
senior tag
válasz Zoshi85 #55541 üzenetére
Ezek a csatornák egy műsorterjesztőhöz tartoznak, valószínűleg lejár a szerződés december 31-gyel és még nincs megújítva. Ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz, de kötelesek tájékoztatni róla. Több alkalommal volt már ilyen, pl. AXN csatornák, végül nem repültek. Bízom benne, hogy ez is megoldódik hamarosan.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
MDanny
senior tag
válasz M_AND_Ms #55549 üzenetére
Nem mindig alakulnak szerencsésen a dolgok, ez tény. A UPC Directnél most az RTL csatornák továbbítása kérdéses, ha jól tudom ez még nem oldódott meg. Tudnak - nem tudnak, majd kiderül, azért ez nagyon durva lenne és látszólag értelmetlen.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs