Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
válasz Flashget #24208 üzenetére
Nem, nem néztem! Egyértelműen Norbi miatt kezdtem el nézni, személyesen is ismerem. Viszont most már valószínű akkor is követném, ha másik sorozatban versenyezne Michelisz.
Hallottam róla, hogy streamen is lehet nézni, de nem vesz rá a lélek, hogy székből nézzem monitoron. Ezért hanyagolom sajna a SeriaA-t is! Egyszerűen ezeknek megvan a feeling-je, kanapéról, nagy TV-n!
Egyébként lehet igazatok van, nem sokan váltanának Eurosport hiányában, de nekem már betett egyszer az, hogy nincs SportKlub, ergo nincs SeriaA, a WTCC-t már nem nyelném le!
(Max. úgy, nem tudom léteznek e már olyan okos tv-k amin különböző streameket lehet nézni, mert akkor minden megoldódna )
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest