- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prowler
senior tag
-
savior
őstag
Spearazont szántam starter buildnak, de jó cuccok nélkül nagyon papír, ahogy most kipróbáltam. Viszont van egy barbárom, ami jó szolgálatot teljesített eddig és csináltam egy druidát, ami elég jó már most is. Direkt gyenge cuccokban próbálgatom a kasztokat, hogy lássam mit tudnak majd startkor. Druidában több irány is van ami tetszik (summon, fire, wind, bear), de talán a fire amiben legjobban bízok, mert ez elég komoly buffot kap.
Barbárral ww voltam, majd áttértem frenzyre, de ugye ez is kap felbuffolást. Talán berserker vagy warcry érdekelne.
Sajnos nem ptreztem, így nem tudom, hogy ezek közül melyikkel lehet majd a legjobban farmolni. Pl fire druidtól tartok kicsit a sok fire immun miatt. A bersi barbár meg 0 armoron van csata közben, így könnyen kiüthetik.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
savior
őstag
Hammert próbáltam, de nem tudtam vele játszani. Mindíg meghaltam vele meg sebzésem se volt jó.
Assat pedig nem tudom milyen, mert sose játszottam még vele.
Közben megálmodtam, hogy fire druid leszek és act 5 zsoldossal. Talán később majd egy throw barbárt is indítok, utána pedig kipróbálok 1-2 másik új buildot is...
Most egyelőre várom a 14.-ét és majd ladderig tesztelgetek.
Ez a sok balance ami érkezik kicsit a bőség zavarát kelti.[ Szerkesztve ]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
shotika
őstag
válasz savior #14954 üzenetére
Trapes assa tenyleg kenyelmes. Én lighting agon mentem, ami immunis, arra jo a csicska h leusse (bar nekem fire blast is be van rakva, h segitsek), es a lighting sentryk melle mindig lerakok par death sentryt.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz savior #14958 üzenetére
A Fade skill elég nagy védelmet ad neki, ha problémás a dungeon, de én már azt se használom. Meg kell szokni vele a játékot, néha terelgetni az enemyket, hogy még nagyobbat durrantson a Death Sentry.
HP buffra én a Hearth of Oak rúnaszavas Oak Sage-t szoktam eltolni, de azt se mindig - attól függ hova megyek farmolni.Azt imádom nagyon ebben a kariban ( a gyorsaságán felül), hogy lényegében mindent tud irtani, bárhova lehet menni vele gyakni.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Peddy789
őstag
válasz savior #14958 üzenetére
Nem papir, mert gyakorlatilag alig kell neki 60-70 str kb? es minden mast lehet pumpalni vitalitybe. Gearje is lehet defenziv, mert a damage alap skillekel is eleg jo, es a plusz skillek nem adnak eszmeletlen plusz damaget, nem oszt nem szoroz.
Defenzivre meg ottvan a mind blast, plusz a movement speed bonusz miatt elfutsz / kikerulsz mindent.
En ezzel kezdem most a laddert, azan meglatom mihez lesz kedvem masodik karinak, amikor mar van ez az. Szerintem nagyon jo gearben mar nem annyira jo kari, egyszeruen alig gyorsul a gear arahoz kepest. Nekem kicsit olyan mint a lightning fury amazon. Szinte gear nelkul is tok jo damage, de nagyon jo gearben mar alig novekszik a damage a kozepes szinthez kepest.
A death sentryt is erdemes megtanulni jol hasznalni. Ha van lightning immun, akkor belehet vele futni egy hulla mele amit majd robbant a death sentry. Ha adott tavolsagnal meszebbre van rakva, akkor mar lightningot nem lo, de robbantani tud, igy meglehet vele sporolni hogy ne hasznalja a chargokat lightningra. Pl tipikusan magad mode rakod a death sentryt, es magad ele a lightning sentryt.
Plusz ugye okosan csak akkor robbant amikor van mob a hulla melett, tehat nem pazarolja a hullakat.[ Szerkesztve ]
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Hellwhatever #14964 üzenetére
Kifutottam szerkesztési időből:
My bad, számít az input ilvl is.Gamble-zni szoktam az amukat ott pedig ilvl = clvl.
[ Szerkesztve ]
7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
savior
őstag
A holnapi frissítésről tudni már valamit? Hánykor jön, mi lesz benne, stb?
-
Vismajor01
addikt
válasz Hellwhatever #14965 üzenetére
Sehogyan se sikerül jot írni:D
Gamblenal ilvl= clvl -5/+5. Szak ha lvl 30askent veszel amut akkor lehet 25 is meg 35 is
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Vismajor01 #14968 üzenetére
Jogos, ez egy ilyen nap, sry.
Ez alapján gamble ilvl = Clvl +4/-5.
7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
Amartus
senior tag
Nem ma kellett volna jönnie a 2.4-nek?
Istenem, tele van csillagokkal...
-
sto1911
veterán
EU ladder start április 29. 1 AM CET.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz sto1911 #14973 üzenetére
Europe April 29 at 2AM CEST
Végleges patch notes + egyéb infók
Végigfutottam, igazán combos
Olyan régi bugfixeknek örülök a legjobban mint a NM Fire Enchanted vagy Mana Burn bug.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Most a patch miatt nem lehet a serverhez csatlakozni?
-
savior
őstag
válasz ForRedGlory #14975 üzenetére
Azt írták, hogy kb hajnali 1-ig karbantartás lesz.
-
Blizz
őstag
Nem értem miért, de minden egyes sessionnél nekem újra kell bindolnom a teleportot konzolon.. swap staffon van ugye, teleport chargeokat ad
Másnak is "bugos"?No mistakes, just happy little accidents
-
Peddy789
őstag
Ti törölni fogjátok a rengeteg non ladder karakter? Nekem asszem már nincs is slotom annyi hulye cuccos karaktert csináltam.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Peddy789 #14983 üzenetére
Valami konszolidáció lesz majd nálam is: 11 karakterem van, ebből 3 van szintezve.
Hiába hogy 20 a limit, 2-3 mule-nál többet nem hiszem hogy megtartok mert nem szeretem a zsúfoltságot.
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok!
Van egy 72-es blizz sorcim ezzel a gearrel:
Lore, spirit, ancients pledge, stealth, mercemen insight
Hellen viszont nagyon szívok.
Mi lenne a következő upgrade?
Köszi előre is.ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Peddy789
őstag
válasz Bennyboy #14987 üzenetére
megtanulni jatszani:
https://www.youtube.com/watch?v=fassuEegOQo&t=284s&ab_channel=MrLlamaSC -
-
wm2
őstag
válasz ncc1701 #14989 üzenetére
Milyen karit indítasz? Maradsz a beváltaknál?
A behalt karikat én is töröltem.🙂 Meg volt, ami nem sikerült túl jól. Gyakorlatilag egy maradt.😂 Tegnap leállás előtt 1 órával még eladtam a Rondache 35 fcr Spiritet és vettem egy Dungot. A legkedvesebb emlékem ~6 hónap alatt a Zod drop és az eth Vortex. Ill. classicban nagyon top cuccokban rohangálunk, itt Hc-n meg megtanultam értékelni a tescos itemeket. Ami azt illeti (minden böszme behalás ellenére) jobban is élveztem. Physical Bowazonnak HC-n viszont jó cuccok kellenek.
Hétfőn indítom az Amát. 2400 fg-m van rá meg a 🍀. Vmi hasonlót kellene találni neki. Bármilyen 2 all sk 1-2 sox frw str resistre vevő vagyok. Tegyétek el lécci.🙏🙂
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
shotika
őstag
válasz Hellwhatever #14981 üzenetére
Nem baj, kötve hiszem, hogy ladder végéig fullos lenne egyetlen karim is
-
savior
őstag
Most az új frissítéssel jött be valami jó farm hely, vagy ugyanott zúztok mint eddig?
-
Peddy789
őstag
válasz savior #14993 üzenetére
elmeletileg ugyanazok vannak, emeltek szintet par helyen, de mrlama elmagyarazta miert nem erdemes ott farmolni, mar nem emlekszem a magyarázatra:
https://www.youtube.com/watch?v=7_0cErps2qk&ab_channel=MrLlamaSC -
Vismajor01
addikt
válasz Peddy789 #14994 üzenetére
Annyi a lényeg h az lvl 85os pályákat növelték ami a casual gamernek nem jelent semmit mert a szokásos occu-shako-mara-arach cuccok sokkal sokkal jobb eséllyel esnek mefitol meg act bossoktol. Lvl 85 area egyedül a holy graileseknek jó mert ők minden cuccot osszeakarnak gyűjteni a játékban, de egy normál player mire megy ha shako helyett kap egy grand fathert? Tclvl87es cuccok 90%a kuka, semmire sem jó. A maradék 10% a griffon, esetleg df és dw. És mivel lvl 85os pályán MINDEN eshet ezért az h vmi értékelhető esik kevesebb. Az elv ugyanaz h miért nm andy dob a legnagyobb eséllyel sojt-hat azért mert azon kívül csak 2 másik ringet tud dobni, szal ha ringet rollol a game akkor 3 közül kell sojnak lenni(persze nem 1/3 az esély) míg mefinel mitudomen 17 közül.
Lvl 85os areak meg akkor lehetnek hasznosak ha szürke cuccokat keresel rwknek.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
_drk
addikt
válasz Vismajor01 #14995 üzenetére
De jó lenne ha ezt az egészet kidobnák a kukába! (Nagyon szépen fogalmaztam most, ahhoz képest amit leírnék )
Az egész loot,grind rendszer egy förmedvény. Ez a külső forumozós bohockodás meg egy vicc.Én reménykedtem, hogy lesznek majd itt komolyabb változtatások, hogy játszhatóbb legyen az endgame, de ez a Blizzard semmit nem fog csinálni, csak reszelgetik ezt a valamit.
-
_drk
addikt
válasz ncc1701 #14997 üzenetére
Endgame grindfest változtatás miért tenné más játékká?
Bele kell pakolni még vagy 2-300 cuccot. Új build, sok új lehetőség ami egy online játéknál szerintem elengedhetetlen ha egy játék élettartamát nézzük.
Az összes Multiplayer így működik! Ami nem az meghal! Ha 20 éves, ha fél éves.
Új farmoló területeket kell csinálni, nem is új map, csak mondjuk Hell-en a Stony Fieldet, meg ACT4-ben mondjuk az első terület kicsit másabb. Akár kulcsokkal vagy bármivel megnyitva új területek, ami ugyan az csak kicsit másabb.
Módosítani a droprate-et Hell-en, ha már szenvedsz legalább essen is valami.
A jelenlegi rúnák jobban potyogjanak, de ezekhez is lehet újat kitalálni, ami nehezebben essen.De még új ACT-ról, meg HŐS-ről szó nem volt csak endgame technikai változtatásokról.
De nem kell félni, a jelenlegi Blizzard úgyse csinál semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs