- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz Vismajor01 #14900 üzenetére
Talaltam valahol egy kulcs farm guidot, amiben meglepve olvastam a nodrop eselyrol.
players 1 es 2 egyenlo esely, 3 nal novekszik.
viszont ha a players 2-ben a ketto player egyutt van ott a bosskillnel, akkor players 3 eselye van a no dropnak.
Tehat ha 2 en farmoltok, olyan a drop mintha egyedul tolnad egy jatekban amiben 3 kulonbozo helyen vagytok 3an.
Nemtudom hogy ez mennyire igaz, mindenesetre erdekes tudni rola. -
Vismajor01
addikt
válasz Peddy789 #14901 üzenetére
Ez hülyeség, a game nem nézi ki hol van, az számit hányan vannak a játékba, még partiba sem kell lenni. P2-ben pedig ugyanúgy tud nagy semmit dobni meph mint p1ben, p3ban viszont már nem.
Tehát ahogy mondtam, p1-p3-p5-p7 a lépcsők, főboss már p3-nál 0% sima white mob pedig p7-nél se lesz 0%. De p7-nél vagy a legközelebb a 0%-hoz, viszont nagyon marginális a különbség p3hoz képest.
+ A kulcs dobás az teljesen más mint a normál item drop, playerszámmal párhuzamosan növekszik az esély, de kb elhanyagolhatóan szal p1ben érdemes runolni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Vismajor01 #14902 üzenetére
Van még egy faktor party drop esetében, mégpedig az hogy hányan vagytok partyban és a monster közelében a kill pillanatában.
(max 2 képernyő távolság ha jól emlékszem)Player settings @ d2.maxroll.gg:
"The number of Partied Players near you when a monster dies has a larger impact on No Drop than unpartied members in the same game. P5 Settings with unpartied members is equal to 3 Partied Players in the same area."Ezt amúgy nagyon sokan nem / rosszul tudják.
[ Szerkesztve ]
7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
Peddy789
őstag
válasz Vismajor01 #14902 üzenetére
Szorakoztat milyen meggyozodessel irod az uzeneteidet barmifele vizsgalat / utananezes / gondolkodas nelkul. Mintha te irtad volna a kod nagy reszet.
Az elozo uzenetben se volt igazad: "Sztem a diminishing return miatt meg ennél is rosszabb"
Ez nem velemeny kerdese, hogy most akkor mi az exact szam. En legalabb egy weboldalon megneztem a szamokat, es nagyabol az alapjan irtam m a szitu, te meg rairod hogy szerinted ez nem is igy van OK. -
shotika
őstag
válasz Peddy789 #14896 üzenetére
Annyit hozzatennek, h ugyan en nem neztem utana a mateknak de erzesre joval tobb magas kategorias cucc esik 400 koruli mf-fel, mint 200 korul. Annyival tobb, h megeri ennyit felpakolni a karira, de abban meg Vismajor ir jokat, h csak addig eri meg mfre gyurni amig az erdemben nem csokkenti a karakter erejet. Assassinra eleg jol lehet mfet pakolni, mig egy amazonnal mar nehezebben tudom elerni a 400 korulit - legalabbis a speci ovét nehez potolni.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
prokxy
veterán
Sziasztok,
PS5-re keresek innen játékosokat.
Szintem: most töltöttem le
Egyelőre még ott tartok, hogy milyen kasztot indítsak.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
savior
őstag
Helló.
Nagyobb kihagyás után megint elővettem a játékot. Szomorúan tapasztalom, hogy az árak nagyon lementek. Azért sikerült keresnem 15 fg-t egy ingame gold biznisszel.
Afelől érdeklődnék, hogy a ladderra milyen karik ajánlottak? Travincalozni tervezek pl, de ha mást visz hellen az se baj. Olyan érdekelne, ami közelharcos és kis költségvetésű cuccokban is ellehet vele boldogulni. Barbárral toltam (először ww aztán pedig frenzy) a Resut és igazából be is jött, de valami másik harcost is kipróbálnék. Nem tudom, hogy a 2.4 patchal mi milyen erős lesz, meg milyen cuccigényűek az új buildek.
Van már infó, hogy a liga milyen hosszú ideig fog tartani?
Előre is köszi a válaszokat.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Peddy789
őstag
válasz savior #14909 üzenetére
Hali, en is hasonlo cipoben vagyok, travizni szeretnek foleg, es valami kozelharcossal.
Emiatt a barbar jobbnak tunik barmi masnal az item find miatt ami erosen noveli ugye a talalatok szamat, mondjuk *1,5. Igy csak olyan mas mele johetne szoba ami a barbarnal 1,5x gyorsabb.
Viszont en ugy okoskodok hogy egy Lo runaig el kell jutni valahogy, mert Grief nelkul a barb sajnos tul gyenge, anelkul csak a full ik ww build jon szoba. Az is tud costly lenni de nem annyira. Az ik chest 500-800 fg korul ment asszem, a Lo runa meg eleinte 3k korul megy.
En eleinte trapp assasint tervezek kezdeni, es kulcsokat farmolni vele, es addig tolni ezt amig vagy rettenetesen meg nem unom, vagy osszejon a Lo runa kulcs tradelesbol, es utana kezdem a barbart. -
Peddy789
őstag
válasz savior #14909 üzenetére
A griefen kivul amugy nem tul draga egy kezdo berserker build szerintem,
ryhme shield a cannot be frozen miatt,
ik fejes/ov/cipo,
laying on hands kezes,
chest wealth/treachery talan,
ring: nagel*2 / +dwarf / wisp
amulett: crafted vagy barmi ami van, metalgrid nyilvan sokat dobAz amuletten meg a fegyveren kivul a tobbi nem valami draga cucc, de nyilvan kell valami kezdo toke ezt ossze tradelni.
-
savior
őstag
válasz Peddy789 #14911 üzenetére
Igen, a mostani játékban kb ezt az utat jártam végig a barbárommal.
Most nézegettem videókat és elbizonytalanodtam. Találtam több érdekes buildot is: hidra wiz, summon necro, summon druid. Ezek pl nem közelharcosok és mégis jónak tűnnek.
Van már patch notes valahol? Megnézném mit erősitenek a summon nekrón. Mondjuk azzal úgy emlékszem pont az volt a bajom, hogy travincalt meg bossokat nem birták a csontik, de lehet tévedek. Kiváncsi lennék, hogy átlag cuccban mit tud majd.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
wm2
őstag
válasz savior #14917 üzenetére
Én csak HC-t toltam. Volt halálozás. Ő maradt életben. Ilyen cuccokban. Egy jó kis WT nem ártana még, ezért van Um a HL-ban. De rá már vigyázok. A pajzs a kedvencem. Named is lett.
Csicska. Indítottam Bowat is. Na az Hc-n tuti halál, de jó kis kihívás is. Egy physical bowa of course.
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz savior #14919 üzenetére
Á nem. Viszont az a Spirit amit ma kiraktam pont jó lenne egy Hammernek. Nem egy Sacred Targe, de megteszi. Szép lett. Ez egy jó öreg Smiter. Aztán ezzel találtam 4s eth all res Vortex pajzsot. Ebből meg 2 Hr-ből lesz meg ladder Sc-n a Spear Amának néhány cucca. A1 merc szaladni van. Smiternek néha szednie kell a lábát. Hc-n tescos cuccokban nem sírsz annyit ha behalsz. Elemental kollégával full tescosban nyomtuk. Igazából Ő mégtescosabban tolta.
Fecske hova a tökbe tűnt?
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
savior
őstag
Amikor reggeltől estig toltam a travi runokat, akkor nem esett egy jó rúna sem egy hónapon keresztül.
Errefel tegnap egy gul, ma pedig egy jah rúna.Nézegettem 2.4es buildokat is, és elégge megtetszett a lightning strike spearazon.
Valaki próbálta ptr-en? Sok gubanc van vele a light immunosok miatt?https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
savior
őstag
Ti találtatok már valami értékes magic vagy rare itemet?
Szerintem már több ezret beazonosítottam, de talán egy eladható se volt köztük.
Miket szoktatok ezekből felkapni?Várjátok már az új patchet?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
savior
őstag
Jó gyűrű.
Én felhagytam a craftolással, mert úgyse tudom eldönteni, hogy amit készítek az ér-e valamit.
Azt meg pláne nem tudom hogy ha igen, akkor mennyit. Pedig amúgy szeretek kraftolgatni.
Ti honnan tudjátok ezt? van a neten valami guide erre?
Sc-n viszont pár órája esett egy SoJ, ami életem első ilyen gyűrűje (legalábbis ha jól emlékszem). Próbálom eladni, de nincs érdeklődő egyelőre.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz savior #14929 üzenetére
Gyűrűkön általában ezeket szokták keresni, nagyjából a prio is ez:
- Faster Cast Rate / Life Steal
- Strength / Dexterity
- Life
- Resist
- Mana
Strength azért fontosabb mert a legtöbb gear-hez kell. Ami pont felszabadul aztán mehet Vitality-re, de szubjektív hogy kinek melyik stat jön éppen jobban.7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
ncc1701
veterán
válasz Hellwhatever #14930 üzenetére
A dex meg azért fontosabb, mert azt nehéz itemekből összeszedni, str több mindenen van.
-
savior
őstag
Köszi a válaszokat.
Miket szoktatok kraftolni?
Blood kesztyű+ring és caster amun kívül érdemes még valamit?https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz ncc1701 #14931 üzenetére
Igen, de vannak olyan buildek amihez 0 dex kell (pl egy Eschuta-s light soso), str meg azért minden buildnek kell valamilyen szinten.
#14933: Én csak caster amut. Caster belt-nek lehet még értelme: Ha szerencséd van kijöhet 10 FCR ha éppen nincs Arach és ennyi kell a kövi break pointhoz.
[ Szerkesztve ]
7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
wm2
őstag
válasz savior #14927 üzenetére
Én szoktam safety (thul/perf emerald) amut is. Ezt itt nem én csináltam, de classic nl-ben nagyon sokat fizetnek érte a pro barbik. Ill. mana boots / blood boots is kellendő. Ezeket azért nem viszem túlzásba, de előfordul, hogy csinálok párat. Illetve bow “knockback” glovest vagy blood “crushing blow” glovest is elég sokat gyártok. Már ha összejön.
Dex blockhoz is jól jön.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
savior
őstag
craftoltam egy amut, de nem tudom érhet e valamit:
jsp-n csináltam rá price check topicot, de nem írt oda senki.
az egyik craftolt kesztyűmet viszont 30 forum goldra taksálták.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
wm2
őstag
válasz savior #14938 üzenetére
Kellene hozzá egy kis strenght és fire resist. Mf vagy extra gold. Ha van 10 fcr és 28 str fire—light resistel, akkor eladható. A 2 all sk / 10 fcr 28 light resért nem fognak kapkodni, mivel ilyet valszeg millióan craftoltak már tavaly óta. Ha nem Sorc amut craftolsz, akkor a teleport növeli az eladhatóságát. Pl. 2 all sk Pala, 18+ fcr, 20+ str / lvl2 teleport az igen komoly licit tárgya lehet. A str mindenkinek kell és kb. ez a sorrend, hogy 2 all sk (többnyire lvl89) 18-20 fcr, 20+ str 20+ life, fire—light res vagy all resist. Nyilván ha kapsz még rá vagy 40-50 manát az sem rossz, de a str / life az szinte kötelező egy Hammernek pl.
Ugyanez a gyűrű. 10 fcr str dex life resist. Nekem a fenti gyűrű smiternek lett, nála nem játszik a life leech, tehát oda elég a str dex 40-50 life + resist. De egy bunyós dudunak kell a dual leech.Ozora <3
-
savior
őstag
Köszi a válaszokat.
Ki milyen karit csinál a 2.4-ben? Kipróbáltok új buildokat?https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Prowler
senior tag
-
wm2
őstag
Ezek nem (voltak eddig) túl drágák. Egy 5 soxost kell majd találnom és mehet bele a Hel Ko Thul Eth Fal. Treachery. Craftolt 2 sk 20 ias str dex CB gloves. Raven Frost meg valami másik craftolt / rare szépség mellé. Gore. Soe vagy Nosferatus belt. Lord amu. Meg valami fasza rare circ vagy tiara. 89 IAS (11/5) jó lenne ha meglenne, szal a Nosferatus kelleni fog. Nem érzem vészesen drágának. Rare circre vagy tiarara kell majd költenem. A rare 2 Zon/30FRW/Strength/Resists/2 Socket circek nem 1-2 pul-ba kerülnek. Aztán később finomítjuk. Ha a szerencse úgy hozza: botd matriarchal pike (rohadt drága lesz az eth), Coh, Artisan’s Diadem of the Whale (+life, 3x ED/IAS jewelekkel). Java skillerek + life. Fhr-t is boostolni kell majd picit. De ez már a költségesebb verzió. Nem hiszem, hogy 4 hónap alatt eljutok ide.Ozora <3
-
Prowler
senior tag
Jól hangzik Én tegnap csináltam egy olyan polearmot a segítőnek. Backup skillként raktam egy pontot az impalere. Patch után 30% gyorsabb, megszakíthatatlan és always hits lesz.
Fendet nem próbáltam, lehet csinálok majd egy olyan amazont is.
Jelenleg a Plague Javelin buffra leszek kíváncsi, ha fixálják a poison durationt 3 másodpercben az úgy elég jó leszEzt rakom össze: [link]
Veremivadék Undorkutya
-
wm2
őstag
válasz Prowler #14947 üzenetére
Fendet nem próbáltam, lehet csinálok majd egy olyan amazont is.
Ezt most Sc-ben csinálom. A Fend bugot elvileg orvosolták. Az FHR bp 32-52-86. Védtelen lesz a drága és érzékeny a pofonokra. 52 elérhető. Fend mellett Decoy és Valkyrie kimaxolva természetesen. Meglátjuk mire viszi.
Segítőt még nem tudom. A1 cold arrow vagy A2 holy freezy lesz sztem. Az Ice / Delerium runeword qrva drága kombó. A2 eth Treachery, Guill sityakban + Reapers Toll olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
Prowler
senior tag
Segítő nehéz kérdés, sosem találtam még olyan jó íjat/rúnákat hogy Act1 mercenaryval menjek. Általában Act2 + Insight kombóra futja.
Valk nem rossz, csak tetű lassú meg sokat meg el turistáskodni. De legalább gyakrabban lehet majd újrapozícionálni.Az új Dual Wield/War Cry barbár segítőre kíváncsi leszek mondjuk, olyan kariknál ahol van AR lehet sokat fog számítani.
Veremivadék Undorkutya
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest