Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szupermacs

    veterán

    válasz WhiteWalker #92614 üzenetére

    Nagyon csini kis portrait frameket és peteket lehet beszerválni benne. Ha a season chaptereket megcsinálod, akkor kapsz egy kis szütyőt, amiben vannak set cuccok és ha nem sikerült kifarmolni, akkor abban nagy valószínűséggel benne lesz.
    Season után az elért és megszerzett dolgok (gold, fegyverek, páncélok, stb.) átkerülnek az eddig elkezdett non-season karakterehez. Vannak cuccok, amiket csak seasonban lehet megtalálni.
    A karaktered nem fogod elveszíteni, sem az elért tapasztalati pontokat. Azok hozzáadódnak a non-season karikhoz. Tehát fejlődnek anyagilag, tapasztalatilag is az eddigi karaktereid.
    A ládikás rész nem tudom, hogy miért annyira fontos sokaknak, én nem nagyon látom értelmét. Simán kiszórom a sok összeszedett fölösleges set és legendary itemet, vagy feldolgozom őket craft itemért a BS-nél. Hozzászoktam Diablo 2-ben is, hogy kevés helyem van a ládában és az inventoryban, csak a legfontosabbakat tartom meg magamnál.
    Kanai's cube-ban pedig tudod transmuteolni őket, hogy elveszíted a cuccot amit beteszel a craft itemekkel együtt, viszont megmarad a propertyje amit használhatsz. 3 propertyt tudsz használni: ékszer, fegyver, páncélzat. Ezt a hármat tudod használni egy időben és váltogatni amilyenre akarod és amit már transmuteoltál cuccot.
    Próbáld ki, jó buli. Ha nem lenne season, már rég abbahagytam volna a játékot és nem venném elő újra, meg újra. Ez egy kicsit változatosabbá teszi.

Új hozzászólás Aktív témák