Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Toni 26 #74376 üzenetére

    Bár nem vagyok KJ, de azért pár gondolat részedre is:

    Kezdjük a könnyebbel:

    2. kategória: Multibox ha jól tudom, akkor a mai napig engedélyezett, nem értem a problémát (írj a Blizznek ezzek kapcsolatban)
    3. kategória: nem értem a problémát, főleg a beleszólás jogát vitatnám(az, hogy ki kivel osztja meg családon belül az accountját az pont nem tartozik se rád, se rám, se másra, csak az adott emberre).

    1. Miért kéne másik kategóriába sorolnia? A HUD miatt szerinted más a loot-táblája? (Sárpac most ne...) Több XP-t kap egy mobért? Azért van ilyen jó lootja és magas paragon szintje, mert sok ideje van játszani (megy a saját cége nélküle is és erre használja fel a szabadidejét, amihez szintén nincs se neked, se nekem, se másnak közöm itt a fórumon) és van egy fix csapata, akik szintén ráérnek sokat játszani és csapatként tolják.

    A HUD saját fejlesztése, az általad maphacknek nevezett rész a legutóbbi Blizz perelős balhé óta talán már nincs is benne, a többi meg olyan kényelmi funkció, amit igazából a Blizznek kéne megírnia, nem egy embernek a saját szabadidejét felhasználva, szórakozásból.

    UI: Én sem használom, pedig jó lenne, mert csomó hasznos funkció van benne, de fosok, hogy bukom az egész Bnet accot (amire mondta KJ, hogy gyakorlatilag jelen állás szerint esély a Blizz részéről). Viszont örülnék, ha egyszer végre legális lenne, ha már Blizznél ennyire lusta emberek ülnek.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák