- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huha81
tag
válasz killerjohn #73145 üzenetére
Zseniális, nem?
Ekkora adtam fel végleg, hogy bármilyen értelmes Hellfire amulettem legyen -
Reinhardt
őstag
Eleg jol sikerult a hf amu, de van olyan build amibe ezzel a passzivval belefer?
[ Szerkesztve ]
-
grex4
aktív tag
válasz errorcode06 #73157 üzenetére
3500dam-ot elérhetsz a gift-el egy sima 1 kezessel is. Szal nem.
üdv
-
Rayner
őstag
válasz #32839680 #73159 üzenetére
Partyban ha esik legend/set akkor az a partytagok között átadható 2 órán keresztül.
Ez alól kivételt képez kadalától szerzett cucc illetve azok az itemekek amik korábban estek és unid itemek voltak azelőtt mint ahogy a party megalakult.
minden ettől eltérő esetben acc bound az item[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Ezt most nem ertem! Par napja letoltam mind az 5 ACT3 Bounty-t + RIFT-et, atmentem egy ACT1-be mondom majd hetvegen folytatom erre latom, hogy egy darab nincs megcsinalva
Miert nem jegyezte meg??? Volt mar masnak is ilyen?
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
KubanitoS
veterán
válasz defede #73149 üzenetére
Az enforcerről senki semmi konkrétumot nem tudott mondani nekem, így úgy veszem, mintha a régi megszokott módon működne: növeli a szentriből kilőtt hatred fogyasztók (Cluster, Chakram esetemben) sebzését. Ez még mindig elég jó bónusz.
Fire buildnek meg haszontalan a Ballistics, a többiről nem tudok nyilatkozni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Rayner
őstag
válasz Archttila #73163 üzenetére
A Bounty úgy működik hogy belépsz és van 5 quest/map
megcsinálod és leadod kapsz 1 dobozt, kinyitod örülsz/sírsz.A bountyk belépésenként resetelődnek. a bounty farm annyit tesz, hogy 2-4-en (vagy egyedül) beléptek letoljátok és kiléptek menübe. kb 20x egymás után.
A dobozkákból eshetnek act specifikus legend itemek. (Torment 6-on fix a legend belőle)
minden actnak van 4 spec iteme, de dobhat a doboz egyéb akármilyen legendet is.
A bountyzás folyamán kapsz rift kulcsot ami ugye Riftre jó.
Röviden ennyi, remélem érthető
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Amikor lyukasztasz egy so-so Dagger of Darts-ot, mondván amilyen szerencséd volt eddig, jó ideig úgyse fog esni másik és jobb. Majd miután athekkelted a dokidat köpködősre, és szó szerint a legelső rift legelső mobja pofán röhög és dob egy jobbat. #életem
-
-
Archttila
veterán
grrrrr az egyik Rift vegen veletlenul lent hagytam egy lila cuccot... Blood Shards volt? Egyebkent miert nem lehet felvenni?
szerk: Lassan megy a t1
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Szancsó
aktív tag
válasz vhunor #73172 üzenetére
Ja, vagy amikor hetek óta hajtom a Sunwuko amut, az uzsorásnál is azt kérek a BS -ért cserébe (úgyis "tök olcsón" megszámítja), majd végre tegnap esik, egyből kettő is. Persze egyiket sem tudom felvenni, olyan sz@rok...
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
KubanitoS
veterán
válasz Szancsó #73178 üzenetére
Én ezzel úgy vagyok, ha egy item nagyon kell és esik, akkor használom, legyen az bármennyire rossz. Majd esik később jobb. Szerintem ez még mindig jobb megoldás, mint azon idegeskedni heteken keresztül, hogy miért nem esik.
-
errorcode06
őstag
válasz KubanitoS #73179 üzenetére
Ez még mindig jobb mintha nem esik semmi, min pl nekem, mert már lassan 4 hónapja nem dobott a játék 1H crossbow-t, vagy unity-t, ha meg esik valami az általában vagy dexes magefist, vagy intes tasker....
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
AtHoS
nagyúr
válasz errorcode06 #73181 üzenetére
Nekem nati és danetta pergett sorban. Most patch után meg esett egy sima Calamity. Lehet most kezdeni vele valamit vagy maradjak Etrayu-nál?
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
grex4
aktív tag
Egész korrekt maradt a pvp része a játéknak.
Ha nem az állatkáim 15 millás harapásába hal bele az ellen, akkor nyakon vágom egy 250millás clusterral.
Szal olyan western feelingje van, aki előbb lő... gondolom überezni is ugyanilyen nehéz lehet.
egy dh.
üdv
-
KubanitoS
veterán
válasz errorcode06 #73181 üzenetére
Unity-ből nálam van vagy 15 db, nagyon sűrűn szokott esni.
Más: nálam az utóbbi hetekben witching hour drop nőtt meg elég durván. Ezelőtt összesen 1 db esett, az utóbbi két hétben e mellé jött még három, ebből kettő drop, egy Kadala. Ki érti ezt?
AtHoS: Nálam a patch első napján esett Calamity, azóta is azt használom. A mostani DH-nál az attack speed véleményem szerint nagyon sokat számít, és a Calamity bónusz +20%-os sebzését szerintem nem übereli semmi, szóval nyugodtan használd, talán a legjobb egykezes bow. Amúgy én is Etyrau-ról váltottam.
[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
válasz KubanitoS #73185 üzenetére
Unity, wh ros óta nulla, 1H crossbow season óta max 5, 1 tegez esett ami használható, értelmes rollos mara vállas, chest, cipő 0, értelmes 2 hand bow 0. Ellenben van sok deathseer cowl, kreml belt, leoric signet (a nagyon szarabbik fajtából), nagelring, justice lanterm, mudsputters
Egyébként meg ha ennyire esnek, had társuljak már be hozzád valamelyik nap 2 unity meg 1 wh erejéig
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Thrawn
félisten
válasz errorcode06 #73190 üzenetére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Szancsó
aktív tag
válasz Rayner #73180 üzenetére
Ok, felvenni végülis fel lehetne, csak az amúgy is szegényes sebzésből még visszabuknék több, mint 100k -t. Ok, hogy kompenzál a Wave of Light -on, de ez majd akkor lesz aktuális, ha lesz hozzá daibo is és folyamatosan tudok azzal sebezni - bár nyilván a sebzés nagy részét most is az teszi ki.
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
TeeBee73
veterán
Act II Warden miért ilyen spúr? 10 nekifutásból 1 kulcsot sem dobott. Bezzeg, Stonefort-ban egyszerre esett 3-as és 1-es kulcs is. Ez most bug, vagy feature?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Rayner
őstag
válasz Szancsó #73192 üzenetére
Miért nem mész addig TR/palm build-el amíg nincs meg a WoL daibo?
Gyorsabb szerintem mint a harangozás,és könnyebb az erőforrás menedzsmentje. Vagy ha már harangozni akarsz akkor (és van cindercoatod) akkor egy fire harangos is jobb ennél sztem. de a ha nem akkor 5p és a hozzáértők megmondják a tutit (itemek linkje nálam nem működik valamiért)[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
havernak esett, kicsit beszartunk:
-
TeeBee73
veterán
válasz killerjohn #73195 üzenetére
Gz!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
vhunor
őstag
Van rá egy szekérderék húszezresem, hogy a Blizzard nem gondolt arra az esetre, hogy lesz olyan hülye csapat, ahol 3 köpködős doki adja a sebzést és egy mellette a supportot. Konkrétan épp kinyírjuk a szervert Gorniékkal.
-
Gyick
őstag
Monknál mi nyomja fel 900k-ról 3m-ra a damage-t a karakterlapon? A pain enhancer enyit számitana?Vagy a hexing pant?
Amúgy tényleg nagyon jó ez a tr monk,sztem még az palmot érdemes berakni mellé
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz killerjohn #73195 üzenetére
Multkor en is ugyanilyet kaptam.
Amugy ti talälkoztatok mär valamilyen gravedigger nevü mob-bal?(kek elit) Valami irgalmatlan modon szet szivattak minket gr 42-n.Az egesz grift alatt csak 4-szer haltam meg, mind a 4szer emiatt a härom kis szaros miatt.Mit tudnak ezek?Nem talältam öket a mobok listäjäban.Ugyanugy vihogtak mint a goblinok es közbe 1 hiteltek meg engem is pedig ilyen szinten meg semmi nem egy hitelt...
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest