Hirdetés

 • T. M.

  senior tag

  Arra én is kíváncsi vagyok, valahol olvastam, hogy elvileg proccol rá, mondjuk más bracessel nem néztem még.

 • SQX_Barto

  PH! addikt

  Nekem is ures, meg nagyon nem foglalkoztam vele, lehet valami netes bovitmeny hianyzik talan a .net vagy valami ilyesmi, nem tudom, ha valaki esetleg tudja, ne tartsa titokban :)

  If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

 • MrCsiT

  PH! addikt

  Igaz, hogy nem új hsz, de,IGEN: csináltál kedvet a season-höz. Nekem , mindenképp. :R Élvezetes olvasni az ilyen írásaid, köszönöm!
  főleg az upgrade leírása tetszik. :)

  Van a klánban egy Dr3x3n nevű tag. Na Ő, épp az ellentéted: neki minden rossz, a loot, a Klán, -kb. az élet is, szerintem, mert - egyfolytában sír és prüszköl mindenre és mindenkire ( hogy neki senki nem segít - csak már vagy 10-en :D - és nem és nem tudjuk sokan sem elmagyarázni neki, hogy a játékot annak élvezetéért játsszuk, a jó loot, a társaság, idővel jön, nem "eleve elrendeltetett."..

  Tegnap este AszSzuli-vel partyztunk. Neki nem és nem esett act1 ládikából RORG, nekem, sorozatban 7-8 db jött. Már írtam Szülinek, hogy mostmár intézkedjen anci RORG ügyében, mert a simákat már unom bezúzni. :DDD Ez van: random..
  Játszunk tovább.

  [ Szerkesztve ]

  "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

 • granini

  őstag

  Pittikém hát jó hallani hogy míg én 1 accal vergődök te hárommal ;) :R

  Nekem P120 alatt eddig 1 songoku kesztyű esett a kötelezően összegyűjtendő gearből, semmi más.. pedig tegnap már T5-T6 rifteket toltunk 4-es partiban és végig volt még egy monk. De a jó hír, hogy ez kizárólag idő kérdése.. csak van aki rosszul viseli hogy nem a season másnapján rohangál ugyanabban a fullos firemonk gearben mint normalon hanem mondjuk 2 hét alatt..

  Viszont nekem 4 rorg gyűrű esett közben meg a klántársaknak az nem akar esni.. persze egyelőre az 1 rorg + 1 songoku kesztyű pont arra jó hogy felvegyme és szépen kitöröljem vele a seggöm hö.. :Y

  battletag: Sunra#2349 | <CotS> Children of the Skorn Clan

 • Edge

  PH! addikt

  most komolyan betesznek egy dh skilles kesztyűt és str van rajta... :DDD

  új file system: kjohn?

  Többékevésbé: éééééééééééé bbb ~~btag:SirDan#2161~A9@Motorhead

 • Baaraanz

  tag

  " (like adding an icon that shows the number of active Sentries for the Demon Hunter)"

  Vééégre

  I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today

 • Edge

  PH! addikt

  wizardnak miér nincs az 1 vagy 2 hydrahoz? ez igazságtalan dolog :DDD

  Többékevésbé: éééééééééééé bbb ~~btag:SirDan#2161~A9@Motorhead

 • MrCsiT

  PH! addikt

  Mire való a DH-nál a Bombardier a jelenlegi játékverzióval?
  T6-on vagy akár GR-ben is, mire leteszek hármat -amennyi elérhető a Bombardier nélkül, és ugye van cd-je is a letételnek- a főbossok kivételével vagy én, vagy a csapattársak megölik a lényeket.
  (ha ez nem igaz, azaz trash mobhoz is van időd letenni 5 sentry-t, akkor az a GR simán bukó lesz szerintem, mert oda nincs elég dps-etek.)
  Ezek után, +15-20% elemental dam egy jó kis, pl. Holy Point Shot quiveren, szerintem hatékonyabb most, mint a Bombardier.

  Ellenvélemény?

  [ Szerkesztve ]

  "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

 • Joezyka

  senior tag

  normalon mit szívtam mire egyáltalán adott rorg-ot az a k****g :D most meg nem azt mondom, hogy kb potyog, de egész jól adja.

  amúgy tegnap is esett 3 vagy crus 1h flail, amiket még sose láttam.

  Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

 • GrooveHero

  PH! kedvence

  Szuper :K :C

  Arról vajon mikor lesz infót, hogy pölö a Zuni set mit változott? Mert nonseason WD-m van Zuni settel a poison darts miatt, de kiváncsi vagyok mit erősítenek rajta. Mondjuk már régóta nem toltam vele. Dagger Of Dats még mindig nem esett :O

  Most amúgyis seasun crusa van terítéken, de elég lassan haladós. :(

  [ Szerkesztve ]

  “I want you to bring me a Tiger tank. Park the bloody thing outside my front door. Do you understand?” Pixel XL phone by Google - Mert megérdemlem. 22:44 31/5/17 - a miracle is actually happening

 • Szeszkazán

  senior tag

  Soon TM jön PTR-re a patch, ott kiderül. Szerintem kb 2 hét de a változók közé felvesszük a Blizzard tényezőt és úgy már 4 hét.

 • GrooveHero

  PH! kedvence

  Hm..okay...akkor már csak majd arra leszek kíváncsi, hogy a meglevő cuccokra is érvényes lesz e, vagy újra kell lootolni a cuccokat? Vagy csak szimplán kiegészítik..vagy mittudomén...majd kiderül. Nem is kell válaszolni, csak hangosan gondolkodom. Zuni chestből meg csimmából még úgyis kéne anci :K

  “I want you to bring me a Tiger tank. Park the bloody thing outside my front door. Do you understand?” Pixel XL phone by Google - Mert megérdemlem. 22:44 31/5/17 - a miracle is actually happening

 • Szeszkazán

  senior tag

  Mostanában már Retro active a változtatás, szerintem minden régi megkapja. Mivel már nincs AH , így könnyebb az egész folyamat.

 • Rayner

  senior tag

  Setek retroactive lesz sztem a legendeket újra ki kell ütni.

  Egyenlőre jónak tűnik, de majd meglássuk, talán nyár elején már lesz PTR és nyár végén megy online

  [ Szerkesztve ]

 • Bahama

  fanatikus tag

  Kötelező cucc m6 DH-hoz.
  Amit nem biztos hogy tisztán látsz, az az hogy a sentry sebzése töredéke annak amit te viszel be. Igazából az számít hogy te mekkorát lősz (persze minnél több a sebzésed, annál több lesz a sentrié is)
  Viszont azoknak nem kell minden esetben "harcban" lenniük.

  Na már most az m6 set utolsó sora azt mondja hogy:
  "... deal 100% increased damage for every active Sentry"
  Magyarul ha nem raksz le +2 sentry akkor 200% dmg-től fosztod meg magad. (és a sentryket is)
  És az teljesen mindegy hogy hol van raktad le a sentryt, attól még a bonus 200% dmg-t megkapod.
  Persze az az optimális hogy minden sentry el is találjon valamit, de attól függetlenül így is a legjobb tegez.

  Amiben viszont igazad lehet, hogy T6-ra nem kötelező, mert oda kb lassan már sárga cuccokban is mehetsz...
  De a véleményed többi részével nem tudok egyet érteni.

  [ Szerkesztve ]

  Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

 • CactuS

  Arcképgyáros

  És ettől eltekintve szerinted gyakorlatban lesz haszna, vagy csak parasztvakítás a Blizz féle PR?

  Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

 • oxox

  PH! addikt

  ha az embernek van krider-e, akkor osztom a nezeted...de anelkul a chakramos tegezemmel [link]kozel olyan hatekony vagyok, mint bombeardier-el (coldos etrayu-val)[link]....kozel annyit lo a ket sentrym, mert gyorsabb a regen, es ugye a sentryk akkor lonek, ha en is.

  Ezt boven T6 feletti eredemenybol latom, es ugyan valoban nem keresem a hataraimat (hardcore leven), de mindket dh gr32 felett megy megeroltetes nelkul....

  Ami nekem a keresztem a monk..ket naponta eltemetek mostanaban egyet....valamit tuti rosszul csinalok, mert mindig pont eletkepes lenne, aztan olyan torekenyen csuklik ossze....

  [ Szerkesztve ]

  Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

 • Bahama

  fanatikus tag

  Van kriderem, de nem használom.
  Ha a maximumot akarod kihozni akkor ahhoz kötelező.
  Ha viszont rohangálni akarsz (T6 - kb GR40-ig) akkor oda lehet elementalos, vagy chakramos, vagy akármi más. Nem nagyon számít.
  Viszont ha megnézed, aki fenn van a leaderbordon az mind ezt használja, és nem véletlenül. Mert ezzel lehet a legtöbb dmg-t kihozni. Ez tény. Fegyvertől függetlenül.

  Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

 • DjDanee87

  PH! addikt

  Tudna valaki tippet adni, hogyan tudnám életképesebbé varázsolni a season monkomat? T6 elég nyögvenyelős, sok a halál. Ami nekem szemetszúrt az a HPm, mintha túlságosan kevés lenne de nemtudom miért.

  A cél amúgy majd a kieső fegyvertől függ. Ha esne Fist of Az... akkor born + cain settel dual wield. Ha torch esne akkor valszeg Inna set lenne. Innát próbálom amúgy Kadalázni már jó ideje, mert a sunwuko összejött vagy 50 paragon alatt de eddig 0 inna darab.

  [ Szerkesztve ]

 • Toni 26

  újonc

  Tisztelt Killerjohn!

  Következő hozzászólásomat elsősorban hozzád intézem, de ha vki más is véletlenül magára ismerne benne, akkor az nem, nem a véletlen műve. Lehet, hogy lesz egy kis személyeskedés, és közvetlenül nem a játékot érintő mondatok, ennek ellenére nem szürkítem hozzászólásomat, mert sztem mindenkire tartozik.
  Nagyon régóta, értsd a kezdetektől olvasója vagyok a PH fórumnak, kissebb-nagyobb megszakításokkal, eddig bírtam szó nélkül a "HUD" -os, és tsai. kérdést.
  Az igazságtalanul rengeteg előnyhöz jutó játékosokat 3 kategóriára szeretném bontani, annak fényében, hogy jómagamnak milyen kis nüanszokhoz volt szerencsém.

  Az első és legmeghatározóbb a HUD használata:
  Rengeteg kezdő játékos van, ezért az Ő kedvükért kicsit bővebben fejtem ki, miről is van szó tulajdonképpen.(Nézzétek el nekem, ha nem vagyok teljesen szabatos kérdésben, de sohasem használtam). A lényegét azonban tudom a dolognak. Le lehet tölteni többféle, Blizzard által nem támogatott, segédprogramot a Diablo-hoz, amivel a többi játékoshoz képest hatalmas előnyökhöz lehet jutni. Adott egy minimap szerű segítség, egyfajta kis radar, ami előre jelzi a bebarangolatlan területen is a le és feljáratokat, a térkép rajzolatát, de talán még a mob sűrűségét is(ebben nem vagyok biztos), de pl. a Rift Guardiant is pedánsan jelzi, nem kell keresgélni. Számos hasznosabbnál hasznosabb információt is kijelez, amivel pl. nagyon szépen finomhagolható a korábbi teljesítményünk, pl. XP/óra, és sok más amit Én sem tudok róla.

  A második igazságtalan előny a többiekhez képest a játék, egyszerre 3 accounttal, nyilván jobb a drop rate:-), ezt nem is vesézném tovább.

  A harmadik pedig, ha többen játszanak egy accounttal, pl. testvérek, nem szeretnék ebben a kérdésben megnevezni senkit, de egy kirívó esetről van tudomásom.

  Az utóbbi kettő önmagáért beszél, nem szándékozom velük foglalkozni. Én az első változatról kívánok szólni még néhány szót, a HUD-os előnyszerzéshez. Killerjohn! szeretnék egy szemléletes példával előhozakodni Neked:

  Tegyük fel adott egy autós terep Rallye verseny. Minden autó teljesen azonos felszereltséggel bír, ugyanazok a kötöttségek vonatkoznak az egész mezőnyre. Minden autó teljesen egyforma, összteljesítményben, súlyban, formában, de még színben is:-). A versenyek célja(most nem a reklámbevétel:-) ), hanem az, hogy kiderüljön melyik versenyző a legjobb pilóta a mezőnyben. Hosszú évek óta versenyeznek egymással ezek az emberek, kialakult az erősség is, van 1-2 kiemelkedően jó pilóta. De van egy, aki még a legjobbak közt is messze a legjobb. Ez az illető, tényleg minden versenyen jobb a többieknél, már-már emberfelettinek mondható a tudása a mezőnyben, összevetve a többiekkel. Mondjuk, mi legyen a neve.... hívjuk Jánosnak. Ez a versenyző nem túl szerény magának való fajta, éppen ellenkezőleg, szeret kérkedni a teljesítményével, szereti odamondani másoknak, hogy eddig is jobb voltam Nálatok srácok, de ettől tudok még jobbat, mert Én igazából csak magammal versenyzem, annyira a mezőny felett vagyok. Egyszerűen ilyen a jelleme. Egy szép nyári napon az egyik pilóta, aki hatalmas munkával, rengeteg gyakorlással, sok Ken Block videó megnézésével:-) próbálja magát fejleszteni hosszú évek óta, meghívja egy ebédre Jancsit, hogy kicsit beszélgessenek a pályabeli teljesítményükről. Emberünk mindent elmondd Jancsinak, őszinte vele, hogy mindent megtett már, de Jancsi rekordjait még csak meg sem közelíti. Kiváncsi rá, hogy mi lehet ennek a kormányhősnek a titka. Jancsi egyáltalán nem fogja vissza magát most sem. Elmond mindent töviről hegyire, hogy veszi a kanyarokat, mikor engedi fel a kuplongot, mennyivel vált vissza a kanyar előtt, illetve azt is, hogy van neki egy fullos GPS-es "Mitfarher" vezérlő navigációja is, ami a kanyarok ívén, bevételi sebességén túl, még azt is kijelzi, ha vezetés közben túl sokat izzad a Mi Jancsink, és folyadékpótlásra van szüksége. A másik pilótának hirtelen minden világossá vált, ami mély szomrúsággal töltötte el. Ő bármennyit is melózik azon, hogy még jobb versenyző lehessen belőle, soha sem veheti fel a versenyt azzal a pilótával, aki olyan segítséget használ, amit a Versenyzők Szakszervezete sohasem támogatna, sőt ha ez a tudomásukra jutna még egy életre el is tilthatnák Őt a vezetésről. Persze esze ágában sincs feladni a társát, hiszen Őt nem ilyen fából faragták. Egyszerűen ilyen a jelleme.

  Hadd mondjak egy másik sokkal szélsőségesebb példát(ez rövidebb lesz ígérem).

  Maradjunk az autó versenyzésnél (Pedig ki nem állhatom amúgy az autóversenyeket:-) )
  Lewis Hamilton nak (gondolom tényleg) van egy saját közösségi oldala, ahová elég gyakran Ő is be szokott írogatni, hogy a rajongók kicsit közelebb érezzék magukat hozzá. Egyszer beír egy srác, aki Marha jó az F1 2014 forma1 szimulátor játékban, hogy Lewis Hamilton szerinte egy fing, mert Ő a Monaco -i pályán 20 másodperccel megdöntötte a rekordját, ráadásul esőgumival!

  Mit szeretnék mondani evvel. Csupán annyit, hogy a HUD használó játékosokat más mérce szerint kell mérni. Linkelgetheted, hogy NS-ben már 900+ os vagy hogy seasonban már 500+, ennek ellenére, amíg igazságtalan előnyőkre teszel szert a többi játékossal szemben, addig ez a teljesítmény összevethetetlen a többi játékossal szemben. Viszont lenne egy javaslatom: Mostantól ne ide linkelgesd a jobbnál jobb itemeket,meg a 500, 600, 900+ os para szintjeidet, hanem az 1100+ os haverjaidnak, akik szintén nem ódzkodnak a segédprogramok használatától. Ja, hogy Ők full ancsi itemekben rohángálnak és max. kinevetnének, mert Nekik csak ma esett 5 ancsi Furnace mindegyik kasztból.

  Trier:
  Vhova ide vezethető vissza az olyan játékosok méltatlankodása is mint Dr3x.... az ilyen jellegű hozzászólások, mint "Ragya cifrázza ki, T2 öt ostromlom fél órája a wd vel és még semmi használható nem esett csak soul, bezzeg vkinek a klánból, már 3 Witching Hour"

  Killerjohn!:
  Kérlek egy hajszálynit vegyél vissza az arcoskodásból, egyszerűen nem indokolja semmi, mert Nektek ....sajnálom nem tudom kikerülni a szót, bármennyire szeretném, Nektek csalóknak, külön ranglista kellene, ahol egymással tudnátok rivalizálni, na akkor igen hamar elmenne a kedved a játéktól, mert vhol hátul kullognál.

  A fenti véleményem szigorúan a játékra vonatkozik, nem áll módomban emberileg kritizálni, sőt kicsit globálisabban szemlélve, ami a programozói tudásodat illeti: WOW, a teljesítményed megsüvegelendő, mindig öröm számomra géniusz maygar emberekkel találkozni, ha már Én nem lehetek az, legalább hadd legyek büszke azokra, akik ilyen Istenáldotta tehetséggel rendelkeznek.

  Hogy ne maradjak Névtelen, Asz-Szuli voltam, vagyok. Btag: AszSzuli#2325, csak egy apró játékos a sok közül.

  Szép napot mindenkinek, és elnézést kérek a hozzászólás terjedelme miatt.

 • Ultrazord

  fanatikus tag

  engem nem zavar, ha más jobban halad nálam. Szerintem semmit nem ér előrébb lenni egy ilyen ranglétrán, ha idő milliomos lennék akkor lehet zavarna. De itt a jó idő szerintem menjetek ki a szabadba! :D

 • CactuS

  Arcképgyáros

  Bár nem vagyok KJ, de azért pár gondolat részedre is:

  Kezdjük a könnyebbel:

  2. kategória: Multibox ha jól tudom, akkor a mai napig engedélyezett, nem értem a problémát (írj a Blizznek ezzek kapcsolatban)
  3. kategória: nem értem a problémát, főleg a beleszólás jogát vitatnám(az, hogy ki kivel osztja meg családon belül az accountját az pont nem tartozik se rád, se rám, se másra, csak az adott emberre).

  1. Miért kéne másik kategóriába sorolnia? A HUD miatt szerinted más a loot-táblája? (Sárpac most ne...) Több XP-t kap egy mobért? Azért van ilyen jó lootja és magas paragon szintje, mert sok ideje van játszani (megy a saját cége nélküle is és erre használja fel a szabadidejét, amihez szintén nincs se neked, se nekem, se másnak közöm itt a fórumon) és van egy fix csapata, akik szintén ráérnek sokat játszani és csapatként tolják.

  A HUD saját fejlesztése, az általad maphacknek nevezett rész a legutóbbi Blizz perelős balhé óta talán már nincs is benne, a többi meg olyan kényelmi funkció, amit igazából a Blizznek kéne megírnia, nem egy embernek a saját szabadidejét felhasználva, szórakozásból.

  UI: Én sem használom, pedig jó lenne, mert csomó hasznos funkció van benne, de fosok, hogy bukom az egész Bnet accot (amire mondta KJ, hogy gyakorlatilag jelen állás szerint esély a Blizz részéről). Viszont örülnék, ha egyszer végre legális lenne, ha már Blizznél ennyire lusta emberek ülnek.

  [ Szerkesztve ]

  Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

 • Rayner

  senior tag

  Leginkább a fegyó a gyenge láncszem, de az allrezed is rosszul van kiosztva.
  Ha jól láttam 4 itemen van fire rez. Próbáld úgy variálni hogy minden fajta rezből legyen 1 akkor több allrezt kapsz. gatyába allrez helyett két dexes kavics.

 • oxox

  PH! addikt

  szerintem marhasag amit irsz, mar bocs
  Killert ismerem starcraft2-bol amikor dio3 meg kanyarban nem volt....nem vagyunk cimborak, de nem is vagyunk egymasrol rossz velemennyel (TS-en is beszeltunk tobbszor jatek alatt). azt hiszem ezt kijelenthetem a neveben is
  HUD-ot nem hasznalok / hasznaltam, mert a randomitas nekem a palyara is vonatkozik (dio1 nagy szerelmlem volt)

  A dio3-at ne hasonlitsuk mar barmilyen autoversenyhez...mintha ha a banant hasonlitanad a dobos tortahoz. dioban nincs verseny, meg csak pvp sincs. es ami nem tilos azt szabad (ez mindenben igy van, meg az emlegetett autorversenyben is. Ez nem WH, nem aimbot...

  Nem Killert akarom vedeni, csak szimplan marhasagnak tartom amit irsz....lasd, hogy nem vedem
  Killer messze nem a legjobb jatekos itt, akarmekkora e-penisze is van, para nagyonsoknal volt olyan kerdese a karakterehez/ill. valami skillhez, hogy a guruk fogtak a fejuket.
  Az hogy buszke arra, hogy seggelessel mit er el engem baromira nem zavar, csalados ember ez a hobbija, es ha o ugy dont, hogy megkonnyiti az eletet (es masoket), olyan dolgokkal amik nincsenek tiltva, akkor nehogy mar keresztre szegezzuk...plane, hogy penzt sem ker erte.
  ..tehat nem vedeni akarom, de semmikeppen ne a fentiek miatt, egy marhasag miatt bantsuk...raadasul hozzam egyszer egy rossz szava nem volt, es jokat jatszottunk

  szerintem AH- alatt botozott, de ez megint egy masik kerdes, es 100%-ban nem lehetek biztos (csak 99 :) )

  [ Szerkesztve ]

  Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

 • Bahama

  fanatikus tag

  Bár nem nekem szólt a comment, de úgy érzem hogy én is a címzettek közé tartozom, talán több okból is.

  Sajnos el kéne azt fogadni, hogyha valamit a legmagasabb szinten csinálsz, ott MINDENHOL van ügyeskedés.
  Ez lehet dopping, lehet szabályértelmezés, vagy bunda de ezek mindig benne vannak a pakliban.
  Ebben az esetben ez tekinthető doppignak. De körülbelül olyan szinten mint a profi sportolóknál.
  Akik mindig ott vannak minden versenyen a legjobb 10-ben vagy 100-ban. És nem ettől fogod megnyerni a versenyeket, nem ettől leszel jobb a másiknál, mert ő is ezt csinálja. Azért mert mindenki a határokat feszegeti, mindenhol. Ez természetes. Ezek után már csak lelkiismeret kérdése, hogy ki használja, és ki nem.
  Viszont azzal nem értek egyet, hogy ez a program olyan hű de nagy segítséget adna teljesítményben, vagy éppen előnyhöz juttat.
  Leírom hogy számomra mi a segítség.

  1- sebzés számolás:
  Ez kb megint csak a legmagasabb szinten érdekes csak, amikor nem az van hogy válogatsz a maxos krider,calamity, stb, közül, és minden elementalra, és skillre meg van a maxos rollod, és csak azt nem tudod hogy melyik a legerősebb. Hozzáteszem ez sem mondja meg egyértelmúen, mert függ a random rifttől, és másoktól is. De egy irányvonalat tud mutatni, ha mondjuk nem 1-1 körből akarod levonni az eredményt.
  És persze ez is simán benne lehetne a játékban, (sok más hasonlóban is van ilyen), de ők vleírták hogy nem lesz ilyen, mert az nem tenne jót a játéknak (Nem akarják hogy mindenki ugyanazt használja[nem mintha most is az menne])

  2- az elitek képességeinek megjeleníítése:
  Ez megint kvázi egy csalás a blizz részéről, mert olyan közel kell menni hogy lásd hogy mit tudnak, hogy addigra a jail, a frozen, vagy bármi más megcsap. Ezt is simán lehetne orvosolni, csak nem érdekli őket az a réteg aki kicsit is szeretné komolyan venni. Ez a játék a CASUAL playereknek készül. És kb nagy ívben tesznek azokra akik látják tudják hogy mik a hiba a játékban, és nincsenek rájuk tekintettel, és el is utasítják az észrevételeiket.

  Ezek után megértem azt aki más úton próbál boldogulni, és áthidalja ezeket a hibákat.
  Ha meg ezek után bannolnak, akkor nem is szeretnék tovább ezzel a játékkal játszani, és örülni fogok, hogy lesz másra szabadidőm...

  [ Szerkesztve ]

  Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

 • MrCsiT

  PH! addikt

  értem, hogy kötelezőnek tartod a Bombardier-t.
  ..de azt továbbra sem - és meg sem magyaráztad - hogy mire mész +2 olyan sentrynek csak csupán a lehetőségével, amit nincs időd, cd-d lerakni, mert mire letennéd, vagy Te, vagy a csapattársak megölték a lényeket, amikhez kellene? Ez így useless..
  ..viszont, ami FONTOS, ha már a 6-os szet bónuszról van szó: azt esetleg tudod, hogy milyen távolságra lehet "elmászni" a sentry-től, amíg még megkapod a set-bónuszt? Ha bármennyire, akkor csak az a "feladat", hogy mindig legyen lent 5 sentry. Ez esetben, teljesen igazad van, "kötelező" ez az off.
  Ám ha VAN eltávolodási "korlát", akkor nekem van igazam, hogy másik offon a max. +20% ele dammal több dps-t fogsz tudni leadni.

  Mi az igazság? :)

  "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

 • Bahama

  fanatikus tag

  Én úgy tudom (és a tapasztalatom is ezt mondja) hogy bármennyi, főleg t6 riftné, meg mini GR-benl nem érzem hogy kevesebb lenne a dmg, mikor a pálya másik részén vagyok már. Pl ezért van az hogy amikor új pályára érek azonnal lerakom a 3 sentryt, hogy minnél gyorsabban jöjjön a következő, és utána igazából ilyen lánctalpas módszerrel folyamatosan viszed magaddal.
  Tipp: Gr-ben pálya vége előtt éremes tartalékolni, a sentryt hogy az új levelen már egyből le tudd rakni a 3-t

  Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

 • oxox

  PH! addikt

  az elso reszere....azert megy sokra a +2-vel, mert nem azon a szinten jatszik mint te, es van ideje lerakni...grift 40+ -nal nem megy olyan pikk-pakk az elite likvidalas.
  amugy T6-on is ha 2-3 elite pakk ugrik rad viszonylag kis teruleten ott is van ido lerakni +2 sentryt, es lovik a korabbiak is az eliteket...vagy masik pelda...csinalj egy sima grift besorolot...ott is van idod lerakni a +2 sentryt

  Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

 • MrCsiT

  PH! addikt

  Akkor, egy kicsit én is: MINDEN, Toni 26 írását bírálónak: aki nem érti az autóversenyes példáját, gondolkozzon még rajta, hátha leesik, mit takar a PÉLDA.
  Akinek az nem tiszta, hogy az, hogy tisztességtelen előnyt miért ne (m) vegyünk igénybe, az számomra morálisan gyenge - vagy csak a "mai világ" "gyermeke", ahol a cél szentesíti az eszközt, és a csalás, törtetés "belefér", mert csak a "nyerés" a fontos.
  ÉN nem így látom (ezt a világot) és szeretném hinni, hogy gyermekem sem ezt az utat követi - még ha így sosem lesz pl. Pápa, akkor sem. Ez morális kérdés.
  Nem mellesleg, mindenki kérdezze meg magától, hogy egy 1 gombnyomásos, full loot hack-et, amivel AZONNAL meglesz mindene, használna-e, és az aztán a játékélményt hogyan befolyásolná. A HUD persze nem ilyen -csak mielőtt egy "felületesebb" olvasó ezt kiragadva reagálna (ne tegye) - viszont senki ne írja azt, hogy ha tudok minden boss-pozíciót, azok affixeit távolról, fel tudok készülni rájuk, az nem (jogosulatlan) előny. Ugyan már..

  A játék célja, maga a játék kellene, hogy legyen. Akinek nem...

  (Nem teszem offba, mert a játékhoz (sajnos) szorosan kapcsolódik ez a téma is.)

  "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

 • oxox

  PH! addikt

  de a dio nem verseny....egy autoversenyben van verseny, van helyezes, van dijjazas...egy fps jatekban szinten van verseny, van eredmeny...a lenyeg, hogy az ember a masik ellen, a masikkal megmerettetve "harcol", a starcraft is verseny...a dio nem ...fps-ben akkor az is csalas, hogy nekem razer klavim+egerem van, pistikenek meg nem vesz az anyukaja....??? dejo legyen a dio verseny, akkor csalas, hogy masnak x ido alatt 3kukri, meg 4 furni esik, nekem meg 3x ido alatt egy sem...CSALAS!!! hol itt az egyenloseg...ne vicceljunk mar...

  az autoversenyes peldaval nincs semmi gond...peldaul nagymamam nagyon finom huslevest tudott fozni, es tett bele krumplit is, anyomos is nagyon finom huslevest foz, de a svaboknal nem szokas krumplit beletenni....nahh kb annyi koze van diohoz, mint az autoversenyes peldahoz.

  a hud nem tilos, nem modosit semmit csak kiolvas...ennyi,.... amig bizonyos szteroidokat beszedhet Hamilton, addig az addig nem csalas amig azok nincsenek tilto listan.

  [ Szerkesztve ]

  Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

 • oxox

  PH! addikt

  jogosulatlan elony? hasznalja o is a hud-ot, mint tudjuk nem tilos/nem bannolnak erte...es veregesse hatba killert, hogy milyen jo arc, hogy ingyen rendelkezesere bocsajtotta, ezzel is segitve ot, hogy ebben a "versenyben" segitette, vagy ha ekkora az onerzete adjon neki egy kis tamogatast a faradozasaiert.

  en abbol a hozzaszolasbol csak irigyseget erzek, amit probal az elmeletevel igazolni...azt szoktak errre mondani, hogy olyan magyaros hozzaszolas.

  (#74387) killerjohn - nem hiszem, hogy bannolnak...kicsit pihensz megint :DDD

  [ Szerkesztve ]

  Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

 • #92888064

  törölt tag

  szerintem emlékszel arra, amikor megfeküdt az egyik barbárom egy rosszul megválasztott gr szint miatt (3-4 stunos lény + fagyos elit). csalással még az hp-m se moccant volna, mivel fel tudtam volna készüli a közelgő veszélyforrásokra.
  szerinted nem tesz szert tisztességtelen előnyre egy ilyen program használója a többi becsületes játékossal szemben?

  szerk.: inkább hagyjuk a témát, csak felhúzom magam. nem tudom tolerálni a csalókat, és jobb a békesség.

  [ Szerkesztve ]

 • oxox

  PH! addikt

  emlekszem...nezni is rossz volt...ketnaponta temetek el egy monkot a heten mint irtam, de ezert, vagy ennek ellenere nem rakom fel a hud-ot.

  "szerinted nem tesz szert tisztességtelen előnyre egy ilyen program használója..." -DE! ezzel egyetertek kis modositassal
  " ...a többi becsületes játékossal szemben?" - ezzel pedig nem...a te jatekod mivel lesz rosszabb, miben erint hatranyosan?

  Tisztessegtelen elonyom van az itt levo jatekosok nagyreszevel szemben, mert 40"-on jatszok...ill. van egy ph!ajtas aki beszokta linkelni a 3monitoros kepernyojet...szerintem bannoljuk ph!-rol, mert tisztessegtelen elonyhoz jut a nagy latoszoggel....

  nemsokan tudjak, de Killert bannoltak anno starcraftbol...egy gombra beallitott 3-4dolgot ...gyarotta a probe-t es chronozta is egyszerre...vagy valami ilyesmi...nahh azert megerdemelte....vagy a dio3 elejen is erdekes volt a profilja....tehat nem vedeni akarom (dio elejen erdekes volt a profilja 3 het utan...mikor rakerdeztem torolt a friends listarol...gyanus volt :) ) tehat nem szent a ph!ajtas, de ne olyanert hurcolja meg barki ami jogtalan.

  [ Szerkesztve ]

  Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

 • oxox

  PH! addikt

  hat ez lol....pihenni is elkuldtek...a heten veszek egy lottot :DDD
  "* A felhasználói fiókot ideiglenesen felfüggesztettük.)
  (* Az eltiltásból hátralévő idő: 0 nap, 23:51:22"

  [ Szerkesztve ]

  Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

 • granini

  őstag

  granini says..

  Ez csak egy jatek uraim :N ..es ugyan ki fog mar emlekezni arra 3 ev mulva hogy S2-ben ki volt az elso aki szolo GR 50-et csinalt.. mulando tunemenyek ezek keremszepen.. hazudni persze mindenkinek lehet, de onmagunknak nem nagyon.. illetve aki elkezdi elhinni amit maganak hazudik az sajnos mar regen rossz. Mindenki pontosan tudja hogy az eredmenyeit mivel es hogyan erte el, megkuzdott-e erte vagy valamilyen ilyenonlyan segitseggel erte el..

  Mondok en is ket PELDAT mert latom azt itt szeressuk.. emlekeztek meg hogyan lett Baumgartner Zsolti egyetlen magyarkent Forma 1-es pontszerzo a Minardival..? Ugy hogy egy kaosz futamon annyian kiestek elotte hogy beslattyogott nyolcadiknak oszt 1 pont. Mazlija volt..? Megdolgozott erte..? Megerdemelte..? Mindenki dontse el maga..

  Masik PELDA. Emlekeztek amikor Edge anno belinkelt egy rare socketes kardot ami 1200 koruli dps volt meg 3LS es 2 milliard goldert vette AH-ban es valaki elbiddelte valami buggal..? Es hol van most az a kard..? Es mennyit er ma az a kard amikor 2800-3000-es egykezes kardok vannak..? Es mennyivel lenne Edge elorebb ha akkor az o markat uti az a 2 milliard gold es nem a csalo bidder viszi el..? Ma amikor goldos gemmel par ora jatekkal lehet kifarmolni ezt a penzt..

  Es azt kinemszarjatelibe hogy valakinek huddal vagy hud nelkul vagy paragon kinemszarjale mennyi szintje? :F
  Es azt kit erdekel egyaltalan hogy kinek mennyi paragon szintje van..? :(

  Amint elkezdunk nem irigykedni egymasra azonnal nem lesz az se erdekes hogy ki mit hogyan ert el ebben a jatekban.. ha en a world top 1 streamer lennek es idom 100%-at a D3nak tudnam szentelni, akkor lehet zavarna hogy valakinek jobb gearje meg tobb paragonja van mint nekem. Nademivel megkockaztatom hogy itt mindenki a top szazharmincezredik ez annyira nem erdekes hogy leseirom..

  Vegyuk tudomasul hogy ez egy hobbi amit - ha paran megszallottan is.. - de szabadidonkben jatszunk a baratainkkal egyutt. Hat nem kutyamindegy hogy ma esik a loot vagy holnap? Hat nem mindegy mikor leszek P500..? Hat nem mindegy hogy a koma itt a huddal 4mp-el elobb latja meg a jailer elitet meg nem megy be a zsakutcaba..? Baaahhhh....

  Ezeken elmelkedjunk a hetvegen, mert hetfon ebbol fogok ropdogat iratni magukkal.. .. beke.. :R

  battletag: Sunra#2349 | <CotS> Children of the Skorn Clan

 • oxox

  PH! addikt

  Sittes, nekem meg mindig szokotlan ez a tank :)
  mikor kezdesz vegre hardcore-t jatszani? ha gondolod segitek....

  Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

 • Edge

  PH! addikt

  Csillagos 5ösért: én még a xart is lexarom :DDD

  Többékevésbé: éééééééééééé bbb ~~btag:SirDan#2161~A9@Motorhead

 • MrCsiT

  PH! addikt

  Igazad van: magas GR-en nyilván jogos, kell a Bombardier.
  De 34-ig aligha kell - épp amiatt,amit írtam, hogy a többiek lenyomják a lényeket, mire letennéd.

  Ha valóban megmarad a bónusz, ha lemegyek is a térképről, csak legyen lent 5 db sentry-m, na az már más kérdés..

  Ez gondolom, így sehol nincs leírva hivatalosan, hogy hogy is működik, csak tapasztalati úton deríthető ki?

  Nem az a baj, hogy HUD-ol, "kinemsz*rjale".. :DDD csak az a gáz, hogy aztán meg írogatja, hogy Ő már P40000, és sokkal több cuccot kap a célzott öléssel/loottal, holott erre tisztességes módon nincs esélyed. Ez az, ami gáz..

  [ Szerkesztve ]

  "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

 • Thrawn

  PH! félisten

  Méghogy a Dióban nincs verseny? Tessék: [link]
  Másrészt újabb trükközések vannak/voltak amik a versenyt jelentősen befolyásolták. Akinek volt zerodog WD-je, csak már kidobálta a hozzávalókat, elment sírni a Blizzhez rollbackért, így vissza tudta őket szerezni és hopp, meg is lett neki/nekik a 60+ GR. :U
  Még egy: egér makróval GR35-ök egymás után AFK üzemmódban...

  Annyit tudok javasolni, hogy ne magadból indulj ki. Te nem versenyzel Dióban, csak játszol, de vannak akik vérkomolyan veszik és mindent megtettek/megtesznek annak érdekében, hogy ők legyenek a ranglisták elején. Bármi áron.

  Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://tinyurl.hu/xWu6/ łłł Look! More hidden footprints!

 • sith7

  PH! nagyúr

  az a gond, hogy szinte mindig fáradtan játszom, mert már este van ... szerintem lvl 30 - ig nem jutnék el :N

 • Sárpac

  PH! nagyúr

  100 A1 T6 után érdekes statisztika születetett, ugyanis a végére a 100ból összesen 2 rorg lett míg a többi item nagyjából +-1-2 eltéréssel azonos szórással esett!

  Alapfesz alatt a maximumon túl!