- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #54748 üzenetére
lgt multishot nem rossz, en azt hasznalok. strafe a physical.
hm, tenyleg csak 3/4edre nerfeltek, viszont az pont eleg, hogy nekem folyamatosan problemas legyen. jelen pillanatban kb vengeance + night stalker + punishment (+ bat) + legacy natalya(!!!) van bent a fenntarthato multishot miatt. es meg ugy is kifogyot a hatred. 1.08nal multishotot folyamatosan lehetett ilyen beallitasokkal spammolni, (mp4ig verhetetlen volt sebessegre), viszont jelenleg nem birtam megoldani az eroforras problemait a karinak. jo, annyira nem probaltam sokat, meg mostanaban nagyon nincs idom jatszani.
elvileg a manticore elegge cuki, meg ha adatlapon nem is nez ki ugy, hogy tobbet ut az egykezeseknel.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #54752 üzenetére
night stalker szerintem az osszes critre procol, vagy csak physicalra? mert ha ezen valtoztattak az eleg sok mindent megmagyarazna.
-
mikromanus
veterán
válasz proci985 #54753 üzenetére
Inkabb hathat rá a skill procrate. A területre ható támadások is csak átlag egy critnyit "érnek". A multishot viszont eltalált ellenfelenként tölt. Max 6 disc/lövés.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
Nem. A cinder a puhányoknak való... Meg esetleg fire ágra gyúrtaknak hasznos extra. Ennyi és nem több. Mondjuk barbiként én meg a hajigálos barbit találom hibának. Túl erős a többi skillhez és buildhez képest. A 40-50% skill buff a eléggé megboritja az egyensúlyt.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
T. M.
aktív tag
válasz mikromanus #54756 üzenetére
A skillekkel van a gond. A clusteren kívül a dh öszes skillje semmit sem ér tormenten.
-
mikromanus
veterán
Rapidfire, elementál arrow, chakram esetleg. Csak mindhez más kell. A rf mellé társak, vagy csicska és farkas. A masik ketto meg ugyan kisebbet sebez, de spamekheto gyors fegyverrel is. Vagy rosszul látom?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #54758 üzenetére
rapid fire pont annyit sebez mint 1,08 alatt.
ami akkor nem volt rossz, de mar nem versenykepes.
-
T. M.
aktív tag
válasz mikromanus #54758 üzenetére
Rapid fire single target ellen talán, de egy helyben állós a dolog, elitpakknál felejtős szerintem...
chakram: serpentine jó lehet, de lassú és veszett pontatlan.
elemnetal arrov ugyan spamelhető, de sebzésben sehol sincs a clusterhez.
Meg elemental skill damokról is szólok, fire-ből szedhető a legtöbb össze, ha mondjuk lighting-re pakolsz amire tudsz, még akkor sem közelítetted meg a loaded for bear sebzését alapban sem...
Valahogy nem az igazi az egész. Vagy még nem jöttem rá a megoldásra, bár youtube, meg twitchet elnézve mások se nagyon látnak kiutat a cinder bűvköréből -
mikromanus
veterán
He? Ott épp a splash a jó. Meg vagy nuke, vagy gránátos, nem? Mindkettő területre hat és szépen buffolhato. A mozdulatlanság miatt kell a meat Shield. Ebben sincs semmi extra.
edit: a Lightning meg a permastun miatt jó. Clusterben is.
[ Szerkesztve ]
-
Bahama
aktív tag
válasz proci985 #54747 üzenetére
A strafenél is van gyorsabb.
Dupla danetta + Prides fall + Warzechian Armguards + Tactical + Hot Pursuit + Hexing pants + Bat + Templar + Vault - Action Shot.
Ezzel kb nyomvatarthatom a vaultot, és csak azzal ugrálok köztes futás nélkül, és már attól lehalnak normálon.
De ez még T3 szinten is tartható, mármint közlekedésre, csak kell mellé a cluster azokra akiket meg is akarsz ölni.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
DjDanee87
addikt
Van valaki aki belemélyült a crusader skillek működésébe? Konkrétan a Shield Bash - Pound rúnája érdekelne.
Elkezdtem játszani a crusaderemmel és craftoltam neki egy Hallowed pajzsot kezdésnek 70en, ami nem is tűnik rossznak. Aztán egy klántárs írta, hogy majd le lehetne cserélni később egy nagyobb block chance, block value-sre, mert azzal nagyobbat lehetne zúzni a fent említett skillel. Esett is egy nagyobb pajzs (Ezen rajta van a craftolt meg ami esett), amire azt mondta a klántárs ezzel jóval nagyobb shield basheket lehet ütni. Ki is próbáltam még mysticelés előtt, mert amúgy chc kellene rá szerintem. A Hallowed pajzzsal 9-12M criteket ütök, míg ezzel 8-11M közt amit a klántársam nem ért.
Rákerestem fórumon a rúna működésére és egy commentelő azt írta hogy 740%weapon damage + a pajzsnak a block%-e szorozva 500%al tehát a 27%os pajzzsal 740+135% weapon dmg = 875%
A hallowednél meg ha jól sejtem 740+90 jön ki, amire rájön a 19%os holy damage szorzó a végén így 987% lesz és ezért üt kisebb block%el nagyobbat.Jól értem a skillt, és így valóban a hallowed a jobb, ugye? Az Akarat's Champion-ön kívül minden skillem holy sebzésű ráadásul.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz DjDanee87 #54765 üzenetére
én is crusadert tolok, de villám kalapáccsal, amolyan hammer pala
nekem inkább a laws meg a defensive a gond, kvázi nem is használom még ezeket.. nem igazán áll össze a kép ezekkel kapcsolatban. szinte haszontallannak érzem ezeket[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Amur
addikt
Felhúztam egy WD-t is, nagyon tetszik,pláne a garga+kutyák+fetish hadsereg.
Tetszik hogy sokkal kisebb damage-el is haladok mert az aprónép is aprít mellettem.
Amit nem értek az a creeping death passzív müködése.
A felsoroltakból utolsónak használt skillre hat, ha jól értem,de hogyan?
Nekem is kell valamit csinálnom hogy müködjön? semmi változást nem vettem észre mikor beraktam..
haunt-ot és piranhákat is használok.
most ki is vettem a passzívot,egyébként így néz ki a darkos boszi:
Lulu WDYoutube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
sith7
nagyúr
Fehér fist weapon -t merre farmoljak nagyobb eséllyel ?
-
0Li
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de számomra már kezd kicsit uncsi lenni a játék. Nagyon hiányzik az altozás, gear csere-bere, ilyesmi. Csak rift-rift-rift az xp-ért, annyira már nem adja. Arra meg nem visz rá a lélek hogy 0ról kezdjem egy másik karival. Ráadásul a dmg-t látva elmegy a kedvem mindtől, amivel nem lehet 1hitelni t6on az eliteket Lehet csak az esős idő teszi ezt a kedvtelenséget.
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
Hamarosan indul a stream Bocival:
http://hu.twitch.tv/benny_streamELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Integra
titán
kihez kell menni, hogy socketet rakjon felszerelésbe??
-
Amur
addikt
válasz Integra #54781 üzenetére
A kis kérdőjelre katt,és kiírja hogy mire van esély. Azon belül random.
Nagyon random! Lehet 3 egyforma jön ki és választhatsz!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
Gyuri27
félisten
válasz Thrawn #54780 üzenetére
Nem, nem. Az istenhez kell fordulni.
Mert azt a statot amire szükséged van elég sok adja be. Ezt korrektül megcsinálta a blizz. 2-3 napig farmolsz egy-egy misztikus craft anyaghoz. Már ha ugye van reci. Aztán heteket, hogy essen elég brim amiből tekerhetsz.Amd - Radeon - Ryzen
-
Thrawn
félisten
válasz Integra #54783 üzenetére
Rift végén a boss szokott dobni, de az is random
Gyuri27: Nem mondod? Egy Mempóval gurigázok jóideje már ( )
Alapanyagot szerintem egy órán belül lehet találni, legalább egyet.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Gyuri27
félisten
-
Integra
titán
válasz Thrawn #54786 üzenetére
mi ez a riftelés?
én még csak hardon játszom másodszorra végig az egészet single-ben, és abból gyűjtök mindent össze, minden sarokba bekukkatnva.. aztán jön az eggyel nehezebb szint, mert máskülönben esélyem nincsen...lol és erre éppen dobott egy második tyrael's might páncélt..... már elkezdtem örülni, hogy chest armor, ahogy virított a földőn, erre... anyád
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Na... most ment el a kedvem a játéktól... 1,4M goldom van...
Az életbe nem lesz már semmi upgrade-em. -
Integra
titán
válasz mikromanus #54789 üzenetére
igen, jól haza is vágtam azt a sityakot, el is adtam
kell a socket a magic find miatt a sityakba nagyon[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
haver ügyeskedett kicsit, gondoltam megreklámozom: [link]
-
Micsurin
nagyúr
Ha egyenlőre csak az alap játékor venném meg reaper kieg meg a többi nélkül annak is van értelme ? (értem ez alatt : úgy nem fél játék ? ) Multiról pár szót valaki ? köszönöm.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
hokuszla
senior tag
Úgy gondoltam ráteszek egy ignore durability loss-t.
De nem, #&đ#> bizarrd nem engedi...10600k 16GB 1660s 5TB
-
Integra
titán
bakker, mennyi arany kell már ehhez a kavicsozáshoz..... 300ezerért maxolja ki utolsó lépésben és ugyanennyiért veszi ki a socketből is darabját.. hogy lehet a leggyorsabban aranyat gyűjteni??
-
Healbacsi
őstag
válasz #13110016 #54790 üzenetére
Amiota kijott a RoS ha nem kapartam ossze 80-90 misit, akkor semmit se.. a penz az ami folyamtosan ozonlik, egyedul a forgotten soulokkal vagyok bajban.
Integra.. bounty orrba szajba, lehetoleg minel magasabb fokozaton. ha van curse chest es shrine (bizonyos teruleteken szinte allandoan vannak), akkor azokat is le kell tolni. Ladanyitogatas, hullaborogatas, hordoszettores. egy szoval jatszani kell, es jon a penz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor