Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    Van valaki aki belemélyült a crusader skillek működésébe? Konkrétan a Shield Bash - Pound rúnája érdekelne.

    Elkezdtem játszani a crusaderemmel és craftoltam neki egy Hallowed pajzsot kezdésnek 70en, ami nem is tűnik rossznak. Aztán egy klántárs írta, hogy majd le lehetne cserélni később egy nagyobb block chance, block value-sre, mert azzal nagyobbat lehetne zúzni a fent említett skillel. Esett is egy nagyobb pajzs (Ezen rajta van a craftolt meg ami esett), amire azt mondta a klántárs ezzel jóval nagyobb shield basheket lehet ütni. Ki is próbáltam még mysticelés előtt, mert amúgy chc kellene rá szerintem. A Hallowed pajzzsal 9-12M criteket ütök, míg ezzel 8-11M közt amit a klántársam nem ért.

    Rákerestem fórumon a rúna működésére és egy commentelő azt írta hogy 740%weapon damage + a pajzsnak a block%-e szorozva 500%al tehát a 27%os pajzzsal 740+135% weapon dmg = 875%
    A hallowednél meg ha jól sejtem 740+90 jön ki, amire rájön a 19%os holy damage szorzó a végén így 987% lesz és ezért üt kisebb block%el nagyobbat.

    Jól értem a skillt, és így valóban a hallowed a jobb, ugye? Az Akarat's Champion-ön kívül minden skillem holy sebzésű ráadásul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák