- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
A meteor wizard is simán elvan magában és csapatban is. Lehet idegesek lesznek idővel a társak, de semmivel se idegesítőbb az effekt megjelenítése, mint amit a "közkedvelt" buildekkel nyomnak.
A csapdázós móka is jó, de nem olyan erős most még mint az archon, vagy cmww ha jól feltápolják. Pedig vicces. Arcane mine-blizard, esetleg black ice vagy sleet storm, meg frost nova. Ezek kombójával kisérleteztem és nem volt rossz együtt már. A death blossom se rossz, csak túl véletlenszerű a lövés. Nem teljesen kiszámíthatatlan, de csapatben nem annyira hasznos. Tömegre jó. Ha el se lehet véteni a lövést, akkor iszonyat erős a mostani területsebzés rá.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
kkf
aktív tag
válasz mikromanus #44801 üzenetére
a szart nem, mindig azt hiszem a meteornál, hogy legendary esett
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
lakisoft
veterán
Köszi a segítséget. Átnézem a skillezést.
A passzív LS-t beraktam már korábban csak játékban voltam és a régi beállítás látszódott.
A craftra ráállok ma este.
A Hellfire Ring az xp bónusz miatt van bent. mp4-5-ön megyek általában egyedül. Cryptázni ritkán szoktam.
IK setbonus 5 semmiképp nem kell?- Árad -
-
mikromanus
veterán
válasz granini #44797 üzenetére
"...Skorn-t nem ajanlom mp10-re"
Hehe... az nem i silyen félénk tapasztalatlan kislányoknak való. Simán lehet skornnal is aratni. Csak ott már nem kell annyit kapkodni és ugyanannyit irtasz. Az örökyeti kicsit odafigyelősebben lehet meg, de ha sprintet használsz, akkor kb mindegy mi van a kezedben. Elnyomsz egy sprintet az ellen arcvonala előtt, aztán 3-4 másodpercig mehet a hota. Fury jön, fury megy. Ha rendet is ellőssz, akkor nem is nagyon kell szórakozni a HotA-val a fehéreknél. De mint írtam: ez nem a gyengéknek való.
(#44803) kkf
Monknak is van valami hasonló effektje ami bezavar. Talán a sacnctuary, vagy valamelyik "Light" nevű skill. A WD-nél meg a vudu baba egyik rúnával félrevezető. Az is mintha fellőne egy kis színes fényt mintha legendary lenne.(#44797) granini
Inkább vita-s inna nadrág. vita lehet max 200, az erő max 100. Inkább életre jó ezen a sloton gyúrni ha inna. Ha dupla rollos (vita-str), akkor az meg sokszorosába kerül mint az azonos statpontot adó single vita. Persze ha mázlid van + az ár nem számít, akkor lehet a kombós is jó.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
granini
őstag
válasz mikromanus #44806 üzenetére
tevagyazisten.. te.. te children of the skorn
(amugy egyet ertek..)<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
kkf
aktív tag
válasz lakisoft #44804 üzenetére
hát ha 300k dps-t akarsz, akkor a sisaknak, a kesztyűnek, és az övnek mennie kell
ha megtartod az IK szettet, akkor gyorsan skillelj át HOTA-ra
a hellfire ringgel sztem simán vesztesz 20k dps-t egy megfizethető rare gyűrűvel szemben
mp5 + hellfire ring kevesebb XP-t ad, mint akár az mp8 hellfire nélkül.
egyébként a barbid ahogy van bőven jó már mp8-ra, csak azok skillek....
kb. 300M-ból + 2 jó craftból bőven lenne egy stabil mp10-es haladós barbid, még ha nem is 300k unbuffed"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
granini
őstag
válasz lakisoft #44808 üzenetére
dps-re igen, de EHP-ra kevesbe. Inkabb olyasmi gyurut nezz mint az enyem, avd dmg, str, vita, allres, es 8-9 as meg 5-6 chc. Ha van eleg life-od meg resisted (meg goldod ) akkor allres helyett lehet trifecta, tehat +chd..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mikromanus
veterán
balta: az AS nem elvárás. A DPS számít. AS helyett inkább main stat. Persze az drágább lehet. AS néklül és AS-sel ugyanaz a DPS ugyanazt a sebzést adja. Kivéve ha rendet, OP, Charge, revenge skillt használsz. Ha egy ütésnyi sebzésről van szó, akkor az AS csak hátrány. Amíg nem használ into the frayt és örökyetit, addig az AS nem elsődleges fegyveren szerintem.
"hogy 5-ös IK setnek egyedüli értelme, ha HOTA-zol "
"ha HOTA-zol, akkor ugye az övnek maradnia kell"
He? EZ nekem új. Már miért lenne akkor és csak akkor értelme? Miért kellene az övnek maradnia?
Barbárnál meg nem létezik olyan, hogy "kell"Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Joci93
senior tag
Valaki tud valami jó buildet Witch Doctor-nak?
A mostani: Hades#2104Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
lakisoft
veterán
Mennyiért mennek az 1100+-os furyk sockettal és Lssel?
- Árad -
-
kkf
aktív tag
válasz Thrawn #44814 üzenetére
az AS-t azért írtam, mert ha megnézitek,
most kb. 2 percenként üt egyet, így még az 500+AR-jével és a 51k HP-jével is be fogják darálni MP10-en.
úgy értettem, hogy az övnek akkor kell maradnia, hogyha egyébként nem akarna nagyon semmi geart cserélni.
a 2 fury / sec kompenzálja a hiányzó AS-t. nyilvánvaló, hogy a mostani fegyverzetesokkaltöbbet engedne eleve, csak szegény teljesen félre skillelte a kariját.visszavonom, mert látom frenzy van skillelve, de az meg visszafogja a DPS-ét.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Napi facepalm: nem tudok HC karaktert indítani. 0 Hero Slots Remaining
lakisoft: Hooooogynepersze[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kkf
aktív tag
válasz Thrawn #44820 üzenetére
"Players who purchase the standard edition of Reaper of Souls will receive 2 additional character slots by default, for a total of 12 character slots. (This functionality is currently implemented and live for Closed Beta). Players who purchase the Digital Deluxe or Collector’s Edition of Reaper of Souls will receive the base 2 character slots (for purchasing the expansion) plus another 3 character slots (for purchasing the DD or CE), for a total of 15 character slots."
tessék előrendelni
-
mikromanus
veterán
Jaja. Rögtön CE-t kell rendelni. Az már 5 slot. SZinte inygyé'. Amúgy se nagyon lehet majd a patch/kieg megjelenése után mire költeni.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Thrawn
félisten
Hogyrohaggyonmegazösszesbefőttjük...
+2 slot az két crusader. Gondolom lesz új achi (Reach lvl60 with 12 character) és már el is fogyott a hely. Grat Blizz!Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #44826 üzenetére
Most mi a gond? Hirtelenke voltál ha mindet felhúztad para 100-ra is kapásból. Kiegben és az új patchben összevont para szint lesz, így nem veszítesz semmit ha egyiket törlöd. A lvl 60-as achi innen meg már egyszerű. Simán felnyomod hatvanra az egyik újat, az +1 karakter. Törlöd és felnyomsz egy újat. Törlöd. Sima ügy ha csak kettő kell, az meglehet két óra alatt. Mi a gond? Kimaradt az egyenletből az, hogy törölni is lehet?
[ Szerkesztve ]
-
khirill
aktív tag
nem-nem... ...reach lvl70 lesz az...
ratabyzou
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #44828 üzenetére
Tudom, hogy lehet törölni karaktert, töröltem is már. Ettől függetlenül a véleményem nem változott, a Blizz ezt elbaszcsizta.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mikromanus
veterán
Fene se gondolta, hogy a sok nolife gamer ennyi időt öl egy ennyire egysíkú játékba. A blizz is annyira meglepődött, hogy csak na. Aztán egy évet csúsztatta a 2.0 bevezetését és a kieget. Mer' ha így is játszanak, akkor hova sietni?
-
Muton
addikt
válasz mikromanus #44832 üzenetére
igen, azt jó lenne tudni, hogy a d3-ba beleölt össz játékidő mennyi. mert azt munkaórába átváltva lehet, h egy új kínai nagy fal építése is kijönne
én is elgondolkodok néha, hogy ennyi erővel lassan egy új nyelvet is megtanulhattam volna, simán kiolvashattam volna egy halom könyvet, és még ezután is fogok egy csomót játszani, meg ha megveszem a ros-t, akkor meg még többet. szóval a topikon kívül nem érdemes elmondani senkinek a beleölt idő mennyiségét, mert csak égeti az ember magát
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Vistaboy
veterán
Ezt már rég beláttam, többek között ezért is várom már a kiegészítőt, hogy valami újat lássak, amit magam tapasztalhatok meg, nem pedig a többiek hátára állva, adományokkal tudjak csak kínkeservesen bekukkantani az eddig még nem próbált szintekre. Nem magát a játékot unom, hanem amikor ugyanazt a pár pályát kell ismételni orrvérzésig, mert már semmi újdonság nincs az eddig látottakban.
Szeretek csapatban is lenni, sok MMO-t kipróbáltam és mindegyikkel jó volt játszani, ahogy itt is jó, ha partiban vagy. Pusztán csak arról van szó, hogy én szeretem bejárni a terepet, felfedezni a rejtett dolgokat és a magam erejéből boldogulni. Ahogy ezt egy normális offline szerepjáték esetében is tapasztaltam - tudom, a Diablo se nem offline, se nem szerepjáték, de azért jó lenne, ha egyedül meg lehetne tapasztalni a magasabb szinteket is - és itt most nem azt mondom, hogy nem lehet MP10-es játékot indítani, mert lehet, hanem hogy a normáltól infernóig tartó végigjátszás alatt tudjunk összeszedni olyan geart, amivel elkezdhetjük MP1-en, ahol esnek jobbak, amik jók lesznek MP2-re, stb.
Alig esik értelmes felszerelés, még MP8-on is, a cuccok 99%-át el kell adni, hogy legyen pár aranyad, amit azután el is visz, ha készítesz néhány követ (Örülök, ha összeszedek egy milla goldot, azután meg lesek, hogy alig pár perc alatt elviszik az apró-cseprő dolgok. Mint a valóságban: megkapjuk a fizetést és mikor feladjuk a rezsire a csekkeket, alig marad valami az egy hónapnyi kínkeserves meló árán keresett pénzből).
Szóval nem magát a Diablo-t unom, hanem az állandó aranyfarmolást.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Bird
addikt
válasz Vistaboy #44834 üzenetére
Nekünk se esik semmi érdekes, de én speciel nem azért játszok. Napi 2-3 óra játék kikapcsol, arról nem is beszélve, hogy jó a társaság. Ha szólóban kellene játszanom, már rég beleőrültem volna.
Ez a játék alapvetően a farmolásról szól, ezen a kieg sem fog változatni....sőőőőt.... Nézd meg az új advanture módot.[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Muton
addikt
válasz Vistaboy #44834 üzenetére
rossz partnereket választasz. én is voltam olyan publicban, ahol csak mentek előre, mint egy gép (most jut eszembe, h lehet, h azok voltak ) és csak azokat ölték, akik pont előttük voltak. ki is léptem, mert én is inkább bejárom az egészet, szintezni sem úgy szoktam, h x level 15-ször, hanem act y quest z-től folyamatosan. persze lehet, h rögtön jön pl Gorneck23 és megmondja, h ez így nem hatékony, és ezért nem tartok sehol sem (és igaza is lesz), de nekem így kellemes.
-
Vistaboy
veterán
Igazad van, sajnos azt kell mondjam, lehet, hogy a kiegészítővel sem fogom elérni azt a szintet, ami ahhoz kell, hogy belépjek a profi ligába. Ettől függetlenül megveszem, mert kíváncsi vagyok az új kasztra, az új sztorira és nem mellékesen a játékmenetbeli változtatásokra.
Pusztán csak hiányolom azokat a régi nosztalgikus érzéseket, amikor egy jobb cucc megszerzéséhez még küldetéseket kellett megoldani, rejtvényeket megfejteni, felfedezni a rejtett zugokat és hasonlók. Nem pedig attól lesz valaki überkirály, mert több ezer órán keresztül folyamatosan gyűjtötte az aranyat és megvette azokat.
Mindegy. Majd lesz valahogy, már eddig is soken segítettek innen a PH!-ról, remélem, ezután is lesz majd, akivel partizhatunk egyet-egyet. Mindenkinek köszönöm, aki eddig segített.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Bird
addikt
válasz Vistaboy #44838 üzenetére
Szerintem is partyban told, és akkor egy teljesen új dimenzió nyílik majd meg előtted. 2 jobb wd a hátán elviszi a partit, szóval hajrá.
Muton:Alapvetően egy dologról beszélünk mindketten. Ha nem kapcsolna ki a mindennapokban már rég töröltem volna a játékot.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Vistaboy
veterán
"2 jobb wd a hátán elviszi a partit, szóval hajrá."
Igen, pont ez a baj, hogy visznek és nem én megyek a saját lábamon...
Értem egyébként, és igazat is adok, csak valahogy jobb szeretek aktívan partizni, nem hátul kullogni.
MOD: Akárhogy figyelek, mindig elgépelek valamit...
(#44842) Bird: Hát ez az. Pont, hogy így nem élvezem.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Vistaboy #44841 üzenetére
"Igen, pont ez a baj, hogy visznek és nem én megyek a saját lábamon..."
Ehhez gear is kell, az meg neked nincs. Szerintem ne dimenzionáld túl, egyszerűen élvezd a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Vistaboy #44838 üzenetére
Dio2be 2k+ órát toltam bele...és engem semmi nosztalgikus érzés nem fogott el (mármint ami pozitív lenne)...kezdetek óta pontosan uaz a moslék esik itt is.
2ben mások öltöztettek itt azé 1-2 jobb loot után már magam is tudtam boldogulni és minden karim úgy pakoltam össze ahogy akartam.
A jelenlegi ptr alapján sztem még mindig megmarad az, hogy szét melózod magad majd, hogy úgy nézzen ki a karid ahogy te szeretnéd...
Ha ez nem így lenne, akkor 1-2 hét után félre is rakhatnám a játékot hisz ez nem MMO...itt uazt tolod jól vagy nyüszögsz a jobb gear után...Kezdeti segítség meg pont azért van, hogy picit jobb legyen, te is élvezd amit azok akik beletoltak 2k órát. PH akad jó pár ember akinek adtam goldot...50-100M, vagy épp geart ennél picit többért. Aztán, hogy ők hogy osszák be/használják ki az ő dolguk...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Joci93
senior tag
Diablo III: Reaper of Souls - már le lehet tölteni
Ezt valahogy nem lehet tiltani?(Nem megállítani.) Pont ma vettem észre, hogy egyre kevesebb szabad hely van a 'D' meghajtón.
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Vistaboy
veterán
válasz Joci93 #44844 üzenetére
Kapcsold ki a Blizzard Launcher-ben a "Download future patch data" kapcsolót.
(#44843) Gorneck23: Én pont fordítva voltam: A Diablo 2-ben sok jó cuccot találtam, majd amikor már nem fért az arany a ládába, szerencsejátékkal herdáltam el, de így sok kiváló holmit szereztem. Ott is sokszor végig kellett menni, de az valahogy nem volt olyan unalmas, mint a Diablo III. Itt gyakorlatilag minden valamire való cuccot mástól kaptam, magamtól alig esett valami.
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
válasz Vistaboy #44845 üzenetére
meg ott a láncos is ért valamit, azzal is elvolt az ember, hogy őket is felöltöztesse normálisan. meg coopban is ott voltak, ha jól emlékszem... nekem amúgy a hangulata jobban bejött annak. ez szebb, aláírom, de valahogy az hangulatosabb volt. vagy csak sokat öregedtem közben...
-
T. M.
aktív tag
Várhatóan a kiegben jobb cuccok fognak esni. Bár a PTR tapasztalataimból nem ez a loot 2 lesz az, amire sokan várnak. Mondjuk messzemenő következtetéseket meg nem akarok levonni abból sem egyenlőre.
Jelenleg az egész az AH-ra van belőve, ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Karit meg most is lehet szép lassan építgetni, kicsit flippelgetni, persze a top holmikat el kell felejteni.
Nézd meg a karimat [link] , vadásztam a cuccokat hosszú ideje, kicsit flippeltem, a köveket gyűjtögettem és múlt héten meg azt vettem észre, hogy egyedül mp10-en leszedtem az übereket. Mp8-on stabilan farmolok, jó partyban bőven elvagyok mp10-en is.
Hozzáteszem nem top kari, de az a része nem is mozgat, örülök annak, ami van. -
Gorneck
legenda
Más rendszer...ott a motyóért güriztél, hogy fel tudd venni, itt azé gürizel, hogy eladd ami kiesett és abból vegyél olyan cuccot ami adott slottra kell (vagyis a kari úgy néz ki ahogy neked megfelel és nem úgy hogy mit dob a gép). Csak ugye a sok rinya miatt fullon lett az AH így komolyabb felszerelésre esélyed sincs cserébe kb földről össze lehet szedni egy elégséges gearre valót.
Szal más felépítés a lényeg uaz...ki kell esnie a megfelelő cuccnak...csak ugye a jelenlegi loot rendszer olyan szinten vissza van fogva, hogy öröm nézni.
Egyébként érdemes HCra benézni...ott azé lehet szépen faragni a karit magatalálóssal is...ott kevésbé érzed, hogy bármire rá vagy kényszerítve...Én a teraba is inkább vásároltam (kaptam) mint farmoltam a cuccot...mondjuk ott meg az állandó üresjáratokat untam meg.
Gorneck#1239
-
Muton
addikt
jé, mit találtam (egy piros felkiáltó jel az amin a kurzor van):
-
kkf
aktív tag
én simán beleraknék olyan küldetést is, hogy találd meg X unique monstert valahol az 5 ACT egyikében, minden támpont nélkül és akkor tutira kapsz egy magas szintű tárgyat
lehet 2 órán át keresném, azt végén ott passziánszozna a khazra den-ben, ahova egyébként sosem mennék, de legalább izgi lenne.
most ez az adventure mode ezmijez: menj be a portálba, azt akkor menjél szépen egyenesen - mert máshogy kb. úgysem tudsz - egy olyan pályán, amit ellenfelek nélkül 2 perc alatt bejárnál, gyilkolj le 50 szörnyet, majd a főszörnyet, aztán kezdd elölről, és csináld meg 10x, mert abból azért már csak lesz egy legendary.
hát hol van itt az adventure kérem"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...