Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz jpeetr #38870 üzenetére

    Ez megint egy olyan resz-informacio ahol nem kapunk teljes kepet, tehat teljesen felesleges ma, elore azon idegeskedni, kiakadni, aggodni, felhaborodni, hogy mi fog vagy nem fog mukodni majd a kiegben amikor majd elerjuk a lvl70-et.

    A D2 is rendkivul lifesteal kozpontu volt, es motanaig a D3 is abszolut az. Arra a kerdesre, hogy "magas szinten, nagyon nehez fokozaton (jelenleg inferno mp8-10 mondjuk) hogyan marad eletben a karakterem..?" eddig mindig az volt a valasz, hogy resist, armor, life, dam.red, de elsosorban ugy hogy jo a DPS-es es azzal mukodik az 5-6% LS. Ut, es akkor gyogyul, es akkor talpon marad. Ez ma az elv.

    Nem fog a Blizzard olyat csinalni, hogy ugy szunteti meg ezt a rendszert, hogy nem kinal alternativat. Nincs olyan verzio, hogy egy jol felszerelt lvl70-es karakter vegighaldokolja majd act5-ot.. Nyugodjunk meg holgyeim es uraim..

    Lesz helyette iszonyat dps-es fegyo, meg valszeg erosebb es hatekonyabb lesz minden olyan egyeb life tolto skill ami eddig nem volt. Oszinten, life after kill-t, meg life regent eddig ki hasznalt..? Senki.. nem birtal annyit osszeszedni a slotjaidon ami felvette a versenyt az LS-es.. hat most majd ezek is kepbe kerulnek.

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák