- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrCsiT
addikt
válasz IreN!CuS #38301 üzenetére
amin van valami értelem, azt 9999-29999-ért tedd fel AH-ba, ha elmegy, annyival is több van ..dps-re a piros kavics sokáig jó lesz.AH-ból is vehetsz új lukas fegyvert, csak a követ szedd ki, mielőtt nézelődsz. 4-5 szintenként érdemes újítani. Trier
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Lézerparaszt
őstag
Mit lehetne fejleszteni még a wd-n hogy nőjön az EHP, dps veszteség nélkül? A craftokat leszámítva, mert az növelheti, de eddig még átlagost sem sikerült craftolni a kb 200 próbálkozással. Ez lenne a WD-m
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Gorneck
legenda
válasz Lézerparaszt #38304 üzenetére
Hex helyett Horrify. Egyébként teljesen oké ez a WD nem kell ezen semmit se változtatni.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Rankerz
senior tag
Ha nem akarsz megválni az Inna gatyádtól akkor All res-es WH és gyűrű amit tudsz fejleszteni. Valamint válthatsz 1H+mojo kombóra is , mivel mojo-n lehet 200 vit kanyar nélkül és még dps növekedést is elérhetsz egy jobb fajtával Skornhoz képest (az már más tészta hogy 3% LS vs 6 % LS differencia azért van)
-
Rankerz
senior tag
válasz rongyi #38308 üzenetére
Ő csak annyit írt EHP-t akar növelni az meg máshogy nem megy, ha csak +10/20 vitákat nem szerez be a már amúgy is top roll itemjein.
Egy craft dupeolt LS-socket-CHD fegyóval meg egy 270+ avg-s mojoval simán több dps e lesz és kevesebbt is fog meghalni ha nem akar tank barbárként játszani WD-t .
u.i. én is Skorn párti vagyok és szerintem is bőven elégpöpec már a fentebbi WD, dehát na van akinek még ez se elég jó
[ Szerkesztve ]
-
0Li
senior tag
Craftolj egy jó amu-t.
-
schwartz
addikt
válasz Gorneck #38313 üzenetére
Horrify-al abszolut nincs gond de en tobbnyire Mass Confusiont hasznalok.
(#38311) rongyi
Probaltam. De ha le kell cserelnem a VoG-at akkor mar Tal chestre+amura valtok (+40k DPS) Skorn helyett. (es tobbnyire csak soloban) A sapin levo mana regen rengeteget er, foleg ha gyengebb party van es elhuzodnak a harcok.[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
Rankerz
senior tag
Amúgy a hallhatatlan WD -re már nem sokat kell várni remélem vágjátok
Datamined diablofans cuccból:
"Spirit Vessel
ReducesReduce the cooldown of your Horrify, Spirit Walk, and Soul Harvest spells by 2 seconds. / In addition, the next time you receive fatal damage, you automatically enter the spirit realm for 2 seconds and heal to 15% of your maximum Life. / This effectcannot occur twice in succession withinhas a 90secondssecond cooldown."[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
-
Gorneck
legenda
válasz schwartz #38314 üzenetére
1H+OH mellett még Horrify-val is 1 hitelem magam egy refin. Skorn mellett nem kell Horrify és teljesen oké a WDm.
Többnyire a bikák és tényleg extra durca terepen kell csak az armor, de akkor nagyon jól jön.
Ezért fura nekem, hogy Skornnal nem bírsz el egy refis pakkal...MC nálam is bent van...én nem használok sáskákat...
(#38317) mpierre:
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
schwartz
addikt
válasz Gorneck #38318 üzenetére
Mondjuk az is igaz, hogy reg volt Skorn a kezemben es mar nem is lesz. Nem azert mert nem jo, hanem a VoG sapi nekem nagyon bejott. Max akkor veszem le es hasznalok Vision-t ha gyors solo koroket megyek s valtok Tal chest+amura.
(#38316) rongyi
Ok, felveszlek de akkor tudsz velem jatszani ha a WD aktiv. (a fel rokonsag es par haver az en accom-al jatszik (vagy jatszott) de az AH-hoz es a WD-hez nem szabad nyulniuk Csak ne kellene annyi authenticator kodot kuldeni SMS-ben, a fene enne meg... )[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
mpierre
veterán
+ Gorneck23; F-ECT$; mikromanus; radi8tor1; P00By: Kösz. Melós volt, de meglett. És igen az örök szóló build is működik, de legalább az encsilány tökéletesre lett gyúrva.
quex: Ööööööööö. Ezen még nem gondolkodtam, de azóta az irredenta wizem kapott egy kis ápgrédet. Csak úgy. Sz'al bármi lehet. A hc-val az a gáz, hogy megrekedtem. Értelmes pénzért - 3M van összesen - nem tudok hova fejleszteni. Mp1-n igazi királynő, de feljebb nem merem tolni a képem. Ott úgyis összecsuknak.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
schwartz
addikt
válasz Gorneck #38326 üzenetére
Ugy vettem eszre, tokmindegy mennyi LS-van ha hurka az EHP. 500K alatt refissel szopacs. Persze azonos DPS mellett nagyobbat tolt a Skorn de kevesebb a tick is adott idoegyseg alatt. Valoszinu te azert sem halsz Skorn-al mert hamar fekve a pakk. Kivancsisagbol probald ki mi van akkor ha eljatszadozol a refissel mig enrage-el.
If he dies, he dies.
-
Muton
addikt
bashiok spawnolt, jöjjön, akinek nincs meg az achi
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
sto1911
veterán
3006-os errorrral kuzd meg valaki? Most lepnek be, erre ezt dobja. Elvileg autentikalni tud, a hero listnel all meg...
-
Gyick
őstag
-
P00By
nagyúr
Megnyugodtam
-
mammutka
tag
Sziasztok. Párom WoW előfizetéshez bónuszként kapta a Diablo 3-at. Nagyjából 3-4 hónapja nem fizet elő Wow-ra, ma D3 belépéskor az alábbi hibaüzenet fogadta: "there was an error retrieving licences on this account (error 1)", majd "there was an error during game account logon (error1)". A barátlistámon a nevére kattintva az üzenet az alábbi: "invalid Diablo III profile (error 316921)". Kérem, ha valakinek van ötlete, mi lehet ez, segítsen. Köszönöm.
Mammutka#2227
-
mammutka
tag
válasz atidzsiforc #38339 üzenetére
WoW megjelenése óta folyamatosan előfizetett, csak most állt le vele. A battle.netre belépve azt írja az accounton, hogy D3 státusz aktív.
Mammutka#2227
-
Wolverine
félisten
válasz mammutka #38340 üzenetére
Ha az Annual Pass ideje alatt folyamatosan előfizetett (egy napot sem kihagyva), akkor meg kellene lennie nála a D3-nak; ha volt ilyen minimális kimaradás, akkor viszont nem. Érdemes lenne a supportot megkérdezni egy ticketben.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Lézerparaszt
őstag
A Horrify -t gondolom az armor növelő rúnával használjátok. Mi annak a gyakorlati haszna? 4 mp-re megnő az armor. Ok, 8 mp de mivel mindenki fearben van 4 mp-ig ezért mindegy hogy ütnek vagy nem. Vagy nem?
-
Gorneck
legenda
válasz Lézerparaszt #38343 üzenetére
Igen.
Nem, mert nem a tömegben tolod el, hanem mielőtt bemennél. Ergo senki se lesz fearben, illetve 8k+ armor és 1000+ ar azé nem kis gyakorlati haszon.
Ez igen hasznos, ha a monk rádtolja a féltérképet neked kevésbé fog fájni...voltál velünk, tudod ez hogy nézni ki.Én pl ezzel mentem...[link]. Elég nehezen csapnak le...
Gorneck#1239
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Gorneck #38344 üzenetére
No igen de a tömegben nem nagyon szorulok rá az armorra, mert így is sima a lifesteal és a magas hp miatt, na meg szinte nonstop tudom tolni a SW -ot a tömeg közepén. Inkább az elit csapkodás ami húzós, azokból is az elmászkálós fajta. Azok ellen a Horrify nem ér sokat, bár az egyik elit ellen sem. Szerintem elitet ölni a Hex - Jinx a legjobb mert úgy csak ott röfög körülötted míg leölöd
-
schwartz
addikt
válasz Lézerparaszt #38345 üzenetére
Engem kb. 650k EHP mellett Horrify-al meg a Keep3-as elit kalapacsos sem egyhitel. A 4-es act tizedannyi halallal viheto az osszes tobbi walk in the park.
De probalj ki valami ilyesmit Horrify nelkul, azzal egyutt, hogy Act1 amugy nem egy huzos hely...[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
Gorneck
legenda
válasz Lézerparaszt #38345 üzenetére
Az armor mindig jól jön, főleg mikor 3,5-4k-ról beszélünk...egy run során 95% 8k+ armorral megyek így kb semmi se csap le, bármilyen helyzetben vagyok kevésbé fáj a trutyi, a nagyot sebző mobok ütése...
Arról nem beszélve, hogy ha befér miért ne vinném, hisz kb halhatatlanná tesz...
Gorneck#1239
-
Doom83
tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy eléggé nagy problémám! Már írtam a Blizzardnak-is de azt mondták várjak már 3 hét telt el és semmi.... :S
A problémám az lenne: raktam az accountomra pénzt és nem euro-t hanem angol fontot. De ez nem jelenik meg a játékban! Mi lehet ennek az oka!? Az accountba belépek ott irja hogy ott a pénz, fontban, de a játékban lem látom...
Segitségetelek előre is köszönöm! -
granini
őstag
válasz Doom83 #38348 üzenetére
Velem is megtörtént. Legelső alkalommal mikor tettem be pénzt véletlenül 10 fontot töltöttem fel 10 eur helyett. De a gond nem is ez volt hanem hogy a Country of Residence-t telepitéskor valamiért United Kingdom-ra tettem (vagy ugy maradt defaultból..) és emiatt alapból csak fontot engedett currency-nek beállítani. Az RMAH-m is GBP-s lett nem eurós..
Nyitottam ticketet a Blizzarnak és elmondtam hogy ezt elszúrtam telepítéskor, magyar vagyok, EU régióban játszom és EUR valutát akarok látni nem GBP-t. Kértek egy igazovány másolatot (személyidet beszekenneled / lefotózod) és egy közüzemi számlát ami igazolja hogy tényleg itt élsz (én egy sima havi UPC internet számlát szkenneltem be).. ezt hozzáteszt a tickethez a webes felületen, és beküldöd nekik.
Pár nap után nekem átállították a country-t UK-ról EU-ra, és visszautalták a 10 GPB-t (akkor még paypal accountom volt, oda küldték). Ezután át tudtam állitani euróra azt accountom, és újra küldtem a 10 eurós és már működött is..
Remélem nem tudod oldani ez alapján..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k