Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    Lehet feltolom majd a dh-t is, csak az season, ott meg előröl kell kezdeni...ahhoz perpill nincs motivációm :(
    Crusaderrel van olyan buildem, ami elég gyors, lehet vele speedelni t13 db-farmot, bountyt. Illetve van olyan build, amivel kb 3 perc egy 80. Azt szoktam vele tolni sokat.
    Riftet annyival jobb farmolni, hogy ott (jobb esetben) folyamatos izgalom, harc megy, meg időnként dob jó cuccot, nő a paragon. Más kérdés, hogy vannak olyan riftek, hogy 3 ellen álldogáll, a progress alig nő, az idő meg megy. Mostanában olvasgattam a rift-fishinget, illetve, hogy a top riftek kb mint fishing függők. (Ze Darkpatator írta a videója alá, hogy kb 600 key kellett a 128-hoz).
    A bounty ezzel szemben mindig ugyan az, legfeljebb, néha variálódnak, de pár kör után kiismered az egészet. Szóval nem erőltetem sokat.
    Másik bajom a játékkal, hogy egyes "legendary" cuccokon túl nagy a differencia a statok között.
    Pl [Frydehr's Wrath]. 200% diffi, volt már olyan ancient, ami jó lett volna, de 610 volt rajta a condemn...Most egy primal van, nem panaszkodom, sok a toughness, de gyárilag se cd, se condemn, se crit. Úgyhogy rollolnom kellett rá egy 10% critet, így lett str, vit crit, block chance (valami bombardment volt rajta...).
    De itt van ez is:Freeze of Deflection. Oké, follower item, de 0.5-1.5? utóbbi 3x annyit ér, mint a legkisebb.
    És még sorolhatnám.
    De amúgy szórakoztat, és az árát (6k) már bőven megszolgálta.

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák