- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki jönni segíteni kinyírni Belial-t Infernón? A barbárommal nem bírok vele.
BattleTag: T1B1#2690
szerk: juhúú PH! szintet léptem
[ Szerkesztve ]
-
Matyó83
tag
válasz Wolverine #33697 üzenetére
épp most szedem a skype-ot.. És igen, jól sejtetted mit felejtettem el.
Szóval skypon letárgyalom valahogy...a sz@r angolommalHa kérdezel valamit és ÉN válaszolok és nem tetszik vagy nem kell a cuccom, legalább vedd a fáradtságot, hogy visszaírsz, hogy; Bocs, de nem kell!
-
domesz
aktív tag
Öhm, Inferno durva, Act1-be is halok
Most elkezdek bevásárolni, akkor monk-nak a Poison Res-es cuccokat vadásszak igaz?! Abból van a legtöbb?
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
mikromanus
veterán
válasz GeneraL_XTX #33702 üzenetére
Belial infernon DPS korlátos. Azaz ha kevés a DPS-ed akkor belefutsz az örjöngésébe ami már kicsit necces. Olyan 18,5K DPS mellett WotB aktív használattal is még épp belefutottam korábban. Kisebb DPS upgrade hasznos. Akár a resistek rovására is. 19-20k DPS barbárnál már belefojtja az örjöngési hajlamot... A segítség hasznos, csak ha gyenge vagy sebzésben, akkor nem csak a csapatjáték miatti extrát kell ledolgoznia a segítségnek, hanem amit te nem bírsz leütni azt is. Bár elég durva DPS karival gondolom nem gond...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz mikromanus #33707 üzenetére
-
vhunor
őstag
válasz mikromanus #33707 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy én pl. nem használok WotB-t, ezért hiába megyek oda ötös valorral, ha átrakom a skilljeimet, adtam a szarnak egy pofont. WotB nélkül pedig jelen cuccomban pont 0% eséllyel verem le enrage előtt. Enrage pedig nem necces, hanem esélytelen, kipróbáltam, aktív Ignore Painnel is instant megölt.
Monkkal játszó barátom a mai napig nem tudott emiatt átmenni act 2-be, mert 17k dps-sel nem tudja időben lenyomni, act 3-ban meg vígan irtja az ellent, vicc.
GeneraL_XTX: Relentless mennyire jó?
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz GeneraL_XTX #33708 üzenetére
Fura. Ennek azért elégnek kellene már lennie ha neccesen is. Talán az "extra" rúnakezelés miatt sokat kell kitérned... Nálam életszívás van az Ignore Painen és dodge a WotB-on. Többnyire belefér a folyamatos gyepálás, néha kitérés. ha necces kezd lenni vagy épp oda akar ütni ahol vagyok, akkor elnyomok egy ignore paint vagy leapet és ki se térek nagyon. Mondjuk lehet az erős LoH blokk és armor segít... 9-10k tuti van. Milyen segítőd van? A kis varázsló lányka hasznos tud lenni. Ha nem is sokat, de ad a harci értékeidhez és sebez is.
eidt: ja, látom. Az egyik passzív a kiemelten "hasznos" relentless. Inkább kis armor kellene extraként szerintem...
(#33710) vhunor válasza
Ha a skillezésen nem akarsz módosítani és kevés a DPS akkor a cuccokon kell szervezkedned. Több DPS kell. Annyival több ami kiváltja a WotB-ot. Persze ha sebzésnövelő kiáltásod van lehet hogy nem is nagyon kellene extrát cuccolgatnod...[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
válasz mikromanus #33711 üzenetére
sok LoH-al nekem jobban bejott a +100% damage, nagyon sokaig a dodge-al hasznaltam, de alig rosszabb a +damage-el, olyan gyorsan ut.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Cyberbeni
addikt
válasz GeneraL_XTX #33708 üzenetére
barbár halott, ha 20% élet alatt van, inkább nerves of steelt használj relentless helyett
meg frenzyhez sidearm jobb[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Erre az elit típusra kérnék egy általános taktikát, köszi:
[link]A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Matyó83
tag
válasz Matyó83 #33709 üzenetére
Meglett! Elküldtem a személyimet nekik! xD
Kiváncsi leszek rá, mit fognak csinálni és mikor??? Adtam nekik leirást is a gugli fordítóval..
úKöszi mindenkinek a segitséget!!!
Ha kérdezel valamit és ÉN válaszolok és nem tetszik vagy nem kell a cuccom, legalább vedd a fáradtságot, hogy visszaírsz, hogy; Bocs, de nem kell!
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Cyberbeni #33714 üzenetére
Pont hogy nem halott A relentless azért jó, mert Ignore Pain-el kombinálva (7 másodperces rúnával) 7 másodpercig kb hallhatatlan vagy. Addig meg Revenge-el az estek 80%-ában vissza tudod gyógyítani magad. Gondolj bele -115% all damage taken.
Milliószor mentette meg már ez a skill kombó a tyúkszaros barbárom életét úgy, hogy kb 1-10hp-ja maradt összesen amikor rányomtam az Ignore Piant.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Matyó83 #33709 üzenetére
Mail már nincs, de ez létezik.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
SSJPeter
őstag
válasz GeneraL_XTX #33719 üzenetére
Én a maniac rúnával használom a frenzy-t, +20%-al megdobja a damage-t.
A sidearm baltát dobál a mobokra ütés közben.(#33723) GeneraL_XTX :
Ja, 22k dps mellett már én se használnám, de nekem úgy is csak 17k...
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
-
Cyberbeni
addikt
válasz GeneraL_XTX #33718 üzenetére
az inkább 87.5%, nerves of steellel meg simán nem megy le addig az életed, vagy amúgyis meghalnál
sidearm meg azért jobb, mert több dps (+27,5%) -
mikromanus
veterán
válasz GeneraL_XTX #33723 üzenetére
Ha a quest kell és/vagy a valor nem számít, akkor viszont a maniac rúnára váltás hasznos lehet. Amolyan célskillezésképp. Szerintem a Bossokra nem nagyon hat már a stun. Vagy igen?
"normál" harcban én is azt használom. A relentless meg lehet hasznos, de szerintem kicsit rizikós 20%-on futkározni. A jobb armor, ignore pain leach rúnával viszont többnyire ad annyit, hogy ne kerülj bajba, vagy el tudj surranni a necces helyzetek elől. Ha nem lenne elég rá, akkor az a 7 másodperc sem húzna kia szószból és 20 % alatti life kb egyhit több fehér ellennél is.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
FehérHolló
veterán
válasz mikromanus #33727 üzenetére
Butchert sikerült befagyasztani infernon. Szerintem hat a stun is, csak a fagyhoz hasonlóan rendkívül csökkentett időtartammal. Interruptnak és minimális disable-nek azért jó.
Persze vannak olyan szörnyek, amik alapban immunisak a stunra, fagyra, vagy hexre, ezek bossát sem lehet stunolni/fagyasztani/hexelni.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Neró
őstag
Hogyan szerezzünk 100 millát 30 perc alatt? - Athene megmutatja.
| www.diablohungary.hu
-
vhunor
őstag
válasz FehérHolló #33728 üzenetére
Úgy rémlik, hogy a mozgáskorlátozó effektek csak Belial 2. formájára nem hatnak.
-
vhunor
őstag
válasz FehérHolló #33733 üzenetére
Lehet, azt sose néztem, a normál mobok csak hullanak .
-
persil
nagyúr
válasz archie17 #33649 üzenetére
Ha nem rohansz, hanem szépen normálisan, mindenhova benézve mész és mondjuk a normált végigolvasod, akkor nem lesz se rövid, se unalmas.
Én kb 50 óra alatt lettem, 60. Azóta infernózok, meg farmolgatok és 120 óra után sem unom egyáltalán. Kipróbáltam más karaktereket is, tervezem, hogy azokat is 60ra húzom majd és barátnőmnek is van egy 60as infernos karaktere.
Szerintem el leszel
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Cyberbeni
addikt
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Cyberbeni #33724 üzenetére
az inkább 87.5%
Miért? Az Ignore pain ad egyszer 65%-ot, a Relentless meg 50%-ot.
mikromanus
A Nerves of steel adna összesen kb 892 armort. Nem éri meg, főleg hogy amikor lehet Leap-et használok 300%-os armor rúnával így az armorom nagyrészt az egekben van.Nincs sok életem, 32k. Azt viszonylag könnyen vissza lehet tölteni. Harc közben bepirosodok, rányomok az Ignore Pain-re, kb megsebezni nem tudnak közben ütöm tovább őket revenge-el meg töltöm vissza a hp-t, nagyritkán iszok egy potiont.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz GeneraL_XTX #33746 üzenetére
Az eddigi Blizzard játékokban ez úgy összegződött, hogy
0.825 = 1 - ((1 - 0.5) * (1 - 0.65)).
Tehát még 87.5% sincs meg, csak 82.5%.Az armor meg valami exponenciális, vagy magas reciprok polinomiális módon telítődött. Valószínűleg ez itt is hasonló, szóval nem éri meg az egekbe pumpálni az armort sem, mert egy bizonyos szint után az égvilágon semmi hatása nincs.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Cyberbeni
addikt
válasz FehérHolló #33747 üzenetére
ja, csak nem tudok 1-ből kivonni
azt a 892 meg még fel kell szorozni war cry és tough as nails bónusszal. és ~1300 armor nem olyan kevés
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz FehérHolló #33747 üzenetére
Hát ez elég hülye megoldás
-
DjDanee87
addikt
Mekkora király a gyerek chaten!! [link]
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest