- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszichiater
senior tag
Valaki találkozott már olyan jelenséggel hogyha gyorsan gépelek, felcserélődnek a betűk, félszavak? Ilyet még nem láttam...Őrület.
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
wanted5
őstag
válasz pszichiater #23401 üzenetére
nem lehet hogy csak egyszerűen félreírod?
amugy csak egyszerűen nem képes lekezelni annyi gombot egyszerre a billentyűzeted, ezzel nem tudsz semmit se csinálni sajnosFord Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
robyg
senior tag
Üdv mindenkinek.
Szerintetek mi baja lehet a laptomomnak?
Én szoftveres hibára tippelnék.
Itt van róla a videó.
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz janus2 #23387 üzenetére
A 2 óra egy dolog, szervíz onnantól szokott lenni, ha pl fél órát bír max. vagy nem töltődik fel vagy kiírja, hogy az akku élettartama lejárt. Addig akku használódásról van szó. A 2 óra sajnos pont olyan időintervallum, ami még beleférhet a "normál" üzemidőbe. Mennyi idős a gép?
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
-
SzaboZE
addikt
válasz pszichiater #23404 üzenetére
Fent van gondolom a touchpad driver... Ha igen, akkor próbáld meg letiltani a tap to click funkciót. Ha azután megszűnik a hiba, akkor óhatatlanul hozzáérsz a touchpadhoz és az egérkurzorhoz ugrik gépelés közben a szövegkurzor, így ott folytatódik a gépelés. Ha nincs fent a driver, akkor tedd fel, mert az érzékenységét is ott tudod rendesen beállítani.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
rayoliviero
veterán
Dell 3550-hez (CPU-ba integrált HD3000) nem tudjátok, hogy lehet letölteni valahol színprofilt? Ha valaki tud ilyet, az belinkelhetné nekem.
Mert a most tesztelt 3350-hez a tesztben ott van a színprofil, amit le lehet tölteni. Akkor az enyémhez is biztos van a neten.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Mexildos
aktív tag
Sziasztok!
Héten sikerült szert tennem egy DELL studio 1737-es gépre. Nem mai darab a drága de nekem mindig ez volt az álmom, mert nagyon tetszik a kialakítása és csak most került elérhető árba, mármint amit ki is adnék egy laptopért mert amúgy asztali PC-n dolgozom inkább.
A kérdésem az lenne, hogy valaki aki jártas közületek a témában meg tudná mondani, hogy melyik a legnagyobb processzor amire ki lehet cserélni a benne lévőt? Jelenleg egy Core2Duo P8600-as processzor dobog benne. De akitől vettem mondta, hogy lehet cserélni nagyobbra is. A neten a T9900-as procit láttam ami azt hiszem a legnagyobb ehhez a szériához. Valaki segítsen abban hogy igazam van-e... Illetve még memória fronton is szeretném megkérdezni, hogy a 4 GB vagy a 8GB a maximum hozzá? A Dell studio 1737-es gépek szeretik az SSD-t, mert itt ugye két HDD tok hely lenne.
Szintén egy kérdésem lenne még, akkumulátor esetében a 9 cellás a legnagyobb? Mennyit bírhat egy akkumulátor újonnan?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
MODERÁTOR
-
arpeen2
senior tag
válasz Mexildos #23417 üzenetére
Szia !
Nekem 1735-ös notim van gyárilag T9300 procival és nekem is 9 cellás az akksim, igaz a noti nemrég került hozzám, de az akksija gyakorlatilag sohasem volt használva, fiókban pihent, így kijelenthetem azthiszem, hogy újként vettem használatba. Energiagazdálkodásként nálam az egyetlen korlátozás, hogy a kijelző fényerejét 10-es szintre csökkentettem (15 fokozatban állítható), így netezésre kb 2.5 - max 3 órát tudom használni.
Remélem tudtam segíteni !
-
Mexildos
aktív tag
válasz arpeen2 #23420 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor nagyon úgy néz ki, hogy a T9900-ast is meg kell, hogy egye. Közben utánanéztem és láttam hogy létezik QX9300-as proci is ami 4 magos. Ha ez is belemenne, akkor tényleg jó vétel volt, mert valószínűleg a gép előbb megy majd tönkre mint, hogy kicsi legyen
Mindazonáltal a mai I5 és I7 processzorok miben jobbak mint elődeik? A fogyasztást leszámítva? Úgy érzem, hogy ezek a régebbi gépek is teljesen jól kielégítik a mobil feladatokat. Így nem értem mi az amiben az újabbak jobbak?
A fenti kérdésekre azért még várogatom a válaszokat Amikre választ kaptam azt köszönöm.
-
SzaboZE
addikt
válasz Mexildos #23417 üzenetére
Én inkább P szériás procit ajánlok (pl P9700), ugyanis a T jobban melegszik és többet is fogyaszt. 9 cellás akkunál nagyobbat a dell nem készit hozzá. 8GB a max memory.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz SzaboZE #23423 üzenetére
SzaboZE: Ebben tudsz segíteni?
Dell 3550-hez (CPU-ba integrált HD3000) nem tudjátok, hogy lehet letölteni valahol színprofilt? Ha valaki tud ilyet, az belinkelhetné nekem.
Mert a most tesztelt 3350-hez a tesztben ott van a színprofil, amit le lehet tölteni. Akkor az enyémhez is biztos van a neten.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz rayoliviero #23424 üzenetére
Ha van, akkor a dell support oldalán kell lennie. (soha nem használtam szinprofilt )
-
Mexildos
aktív tag
válasz arpeen2 #23428 üzenetére
Az a baj, hogy még angolul sem nagyon volt erről szó. Igazából a proci teljesítménye kielégítő, de az akkori 4 magos procit 280 dollárért meg lehet venni ami gyakorlatilag majdnem hogy gyorsabbá tenné a gépet a mostani i5-ös gépeknél ami szerintem nem lenne utolsó. De egyelőre csak a gondolattal játszottam el. Vagyis csak a gép élettartamának kitolása jár bennem. Hiszen egy úgy Dell gép akár 300e is lehet és hát nem mindegy.. Igaz újat nem vennék de akkor is
-
ZZotyo
csendes tag
Sziasztok!
A héten vásároltam egy Dell XPS 17 L702x-et!
Az volna a kérdésem, hogy hogyan lehet bekapcsolni a billentyűzet háttérvilágítását?
A gép Németországból származik. Ennek a típusnak mindegyikébe ilyen billentyűzet került nem? -
hapcser
csendes tag
Sziasztok!
Dell n5110-es laptopom van: i3-2310 proci, 4gb ram, gt525m videókártya. A laptopot kb féléve vettem, pár hete játék közben(csak ritkán játszok/játszanék rajta) a probléma a következő: fut 10másodpercig tökéletesen utána 3másodpercre nagyon belaggol és ez felváltva. Melegedés kizárva, mert próbáltam bekapcsolás után egyből, akkor is ez a hiba. Feltettem régi/új drivereket akkor is rossz. Régen ment tökéletesen, nem lett állítva semmi a gépen. Újratettem a gépet és még mindig rossz.(Élményindexben megkapja a pontot mint régen.) Integrált kártyával fut kevesebb fpssel szaggatás nélkül, csak mikor dedikáltal megy akkor van ez a probléma. Meghibásodott volna a kártya? Szerviz?
Előre is köszönöm a segítséget -
wanted5
őstag
válasz ZZotyo #23430 üzenetére
Nem mindegyik gépben van, ez csak egy opció, pl az enyémben sincs (mellesleg sztem felesleges is)
Legegyszerűbben úgy tudod megállapítani h háttér világításos-e, hogy megnézed az F6-ot és F7-et, ha nincs rajtuk semmilyen jelzés akkor nem az; ezekkel tudnád kapcsolgatni, illetve az erősséget állítani.Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
hapcser
csendes tag
válasz arpeen2 #23433 üzenetére
3d mark 06-ban 1280*768 sm2+hdr pont össz volt 6000. Ennyit is találtam neten kb. Amiben bajom van F1 2011(előtte tökéletesen futott) és CSS(itt 120fps körül fut, amikor visszaesik akkor 40-50, füstben meg kapásból 50, előtte tökéletesen futott) és a Silkroad online(itt integráltról fut tökéletesen,de dedikáltról szaggat). Feltettem vagy 6 különböző drivert, de mindig ezt csinálja, ha beviszem szervizbe attól tartok azt mondanák, hogy nem is kéne bírnia ezeket a játékokat(ami hülyeség)...
[ Szerkesztve ]
-
Mexildos
aktív tag
Nekem még egy hozzáértő kolléga azt válaszolja meg pls... hogy studio 1737-be 4 magos core2quad procit bele lehet-e tenni?
Ez pusztán csak kíváncsiság.[ Szerkesztve ]
-
hapcser
csendes tag
Egyszer kaptam egy olyan hibaüzenetet h a vga memória teljesen megtelt, de gondolom azt már egy gép restart is megoldja.
-
Koktail
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy Dell Vostro 3750-hez honnan tudok letölteni ujjlenyomat olvasó és webkamera programot? driverek fel vannak rakva, a dell oldalán nem találtam hozzá programokat!
Különben a gép király!!!Köszi előre is!
Üdv.:
Koktail
-
Hawerr
tag
sziasztok
Tipp?
http://kepfeltoltes.hu/view/120219/DSC00217_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120219/DSC00219_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, de látom élnek is vele rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest