- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilililililil
csendes tag
-
SzaboZE
addikt
válasz ilililililil #23846 üzenetére
Ne hülyéskedj már, 102 fok körül lép be a hővédelem, miért lenne sok a 75? Ez nem desktop gép.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
wrx-sti
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy hatalmas problémám...Van egy kb 1,5 éves Dell Inspiron m5010 notim...A gondom az vele, hogy valamelyik nap egyik pillanatról a másikra miközbe nem is használtam kék halállal kifagyott...kikapcs, bekapcs, de a kép már a windows betöltése elött is ugrál, csíkos, a fekete nem fekete, hanem zöldes, kockás...A windows nem is indul, kékhalállal kifagy megint elötte...Újratelepítés...Nem oldotta meg a problémát, bár már bekapcsol a gép, de a kép ugyan olyan sz*r, csíkok ugrálnak, furcsa színek vízszintes csíkokba, stb... max 1024*768 felbontás, 16MB VGA...Ha feltelepítem a gyári mobility radeon HD 4250 drivert, akkor nem tölt be a windows (win7 32bit), megáll amikor bejön a win logo...Szabványos VGA grafikus adaptert ír az eszközkezelőbe, és a képernyő felbontásnál is A videókártya halt volna meg??? Mivel már a bekapcsolás első pillanatától, amikor a dell logo jön be már akkor is ugrálnak a csíkok, kockák :/ Aki tud kérem segítsen...Köszi előre is
-
gabor20
tag
A Mysoft hivatalos Dell partner? Mert itt ([link] ) azt írják, hogy "Dell Registered Partner", de a Dell forgalmazók között a Dell honlapon meg nincs ott (http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/hungary?c=hu&l=hu) :S
Hogy miért kérdezem? Már egy ideje próbálok utánajárni, hogy dönthet-e úgy egy kereskedő, hogy nem ad NextBusinessDay garit egy LatitudeE5520-as géphez (mert azért valljuk be, nem mindegy, hogy helyszíni vagy szervízgari az a garancia). A Fixdirect Kft-től azt a választ kaptam, hogy "A Dell Latitude E5520 egy üzleti (Business) modell, ehhez "Next Business Day" garancia tartozik, amennyiben a terméket hivatalos magyarországi Dell disztributor hozta forgalomba itthon." Ezzel szemben a CHS Hungary-tól pedig ezt: "Minden Latitude E 5520 típusú termékhez Next Business Day garancia jár, függetlenül attól, hol vásárolta.
A jótállási jegyen a következőnek kell szerepelnie: "1 év általános, jogszabályszerinti és 2 év gyártó által biztosított helyszíni garancia". " Tényleg elég, ha ez van a garijegyen? és akkor jár a NBD?
Nekem ez nem vili! :SSS Segítsetek, légyszi!!!!! Amúgy egy vidéki BestByte üzletben vásárolnék, nem tom, az mennyire "ajánlott"
És még valami: Vostro-k nem kaphatók Win7 nélkül? (pl. 3550-es) -
viw
aktív tag
meg kell,h. említsem előttetek is: SzaboZE-nek egy nagy köszönöm,h. segített a garis ügyemben! bárcsak mindenhol ilyen segítőkészek lennének az emberek...
-
SzaboZE
addikt
válasz gabor20 #23861 üzenetére
Akkor rá kell kérdezni, lehet telephelyi is bármelyik Latitude-re tudtommal, nem tudom miért mondták, hogy csak helyszínivel adják. Az tény, hogy a Latitude-ök 98%-a helyszínivel lett eladva, de mint írtam, ez nem biztosíték. Ami a garipapírodon van azt tudod érvényesíteni a kereskedővel szemben akár. (ha esetleg helyszíninek adták el és mégsem az a gyárija, akkor a kereskedőt kötelezni kell a kártérítésre).
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Az idei Ivy Bridge notebookokról lehet valamit tudni?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
delikat
csendes tag
Hali
Remélem jó helyre írom a kérdésemet.
Lenne egy Dell Latitude D820 Laptopom, nagyon szeretem. Lenne vele egy kis problémám.
Belerakom 2x2Gb vagy 2x1Gb vagy 2x512Mb DDR2 memóriát akkor kb 5.-6. inditásra tölt be, addig venti megy és a visszajelző ledek világítanak. Ha csak az egyik memóriafoglalatba van memória akkor tökéletesen meg. alaplap hiba lesz?köszönöm előre is!
-
delikat
csendes tag
-
Sza_Sa
senior tag
Üdv!
Smart card reader-hez w7 alá melyik driver kell? (E6420) Egyszerűen nem találom hozzá a megfelelőt.[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
A latitude e6400-val nem tudom használni a powershare-es usb-t egy motorola okos-telefonnal. (ha ki van kapcsolva a lapos, nem tölt, pedig ugye elvileg kéne..)
Nincs rá valami ötletetek? Régebbi telefont tölt, csak ezt nem, lehet túl okos nekiEgyébként, amit SzaboZE írt a driverek telepítési sorrendjéről hol lehet megtalálni, mert én nem találom, és kéne egy driver a webcam-hez és az újlenyomat olvasóhoz, meg a fényerőszabályzóhoz, mert ami van az szarul működik.. (win7)
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
A telefonod azért nem tölt, mert neki adatkommunikáció hiányzik, az usb csak feszültséget ad kikapcsolt állapotban. Ez van, vannak sajnos ilyen telefonok.
Driver sorrend: [link]
A webcam-nek nem kell driver a microsoftos elég neki, amit a windows felrak. A control point szoftver pedig fent van a driverek közt. (fényerőszab, ujjlenyomat stb-hez).
-
csmat
senior tag
válasz SzaboZE #23879 üzenetére
Valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy az iphon-ját tudta tölteni ezzel a speckó kábellel, akkor is ha a laptopja ki volt kapcsolva... (csak nem tudom hol olvastam, és azt se h milyen kábel volt )
Egyébként köszi
Ha már fennt vannak a driver-ek, akkor le kell szedni az összeset és a jó sorrendbe felrakni?, vagy újra kéne telepíteni az egészet?[ Szerkesztve ]
-
-
csmat
senior tag
-
-
mghltm
addikt
nekem milestone van es amikor radugom az usb kabelt, akkor feldob tobb valasztasi lehetoseget: adatkommunikacio, toltes, szinkronizalas, etc...
neked nincs ilyen, ahol kezzel tudnad a toltest kivalasztani?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
csmat
senior tag
válasz SzaboZE #23889 üzenetére
Az alapkérdésem ez volt:
Valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy az iphon-ját tudta tölteni ezzel a speckó kábellel, akkor is ha a laptopja ki volt kapcsolva... (csak nem tudom hol olvastam, és azt se h milyen kábel volt )
gondolom neki sincs kommunikáció...de ezek szerint senki nem tud ilyen madzagot..
azért köszönöm! -
SzaboZE
addikt
Van olyan kábel, amibe egy fix értékű ellenállás van betéve a két adatláb közé. Azok az okostelefonok is így töltenek, amelyeknek nem kell a kommunikáció a töltéshez.
-
Sza_Sa
senior tag
Üdv!
Latitude E6420-on ki lehet kapcsolni az akku töltését, ha igen akkor hogy? Javarészt hálózatról használom, de nem örülök neki hogy állandóan tölteni szeretné, viszont kiszedett akkuval már párszor jártam úgy, hogy véletlenül kirántottam a töltő kábelt, hirtelen halált okozva. Ez meg nem tesz annyira jót a gépnek."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest