- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamu telefonok
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
-
virkir
veterán
Hamár bugok felmerültek...
Belefutott más is abba, hogy a fotómódba csontra fagy a játék? Változatos módon, van hogy elég a win-be ki-bejelentkezni de volt már olyan is, hogy csak a komplett restart segített. Máshol semmi fagyás hibátlanul megy.
Modokból csak ruházat van fent és ahhoz szükséges redscript és társai illetve a dlss-fsr3.
Próbálta fullscreen-ben meg szegélynélküli ablakosba FHD, 1440p-ben semmi javulás.
Fájlellenőrzés megvolt nem segített.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
virkir
veterán
válasz RetepNyaraB #32853 üzenetére
Kipróbálom, lehet csak azért száll el mert nem vártam eleget.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
mvkly
senior tag
Szerencsére 1 óra ugrabugra után rákerestem, lehetséges-e egyáltalán rápattanni erre a szépségre. Nem, nem lehet, átzuhan rajta a karakter. Az illető 4 órán át mászott a legmagasabb pontig, aztán nyekk
-
sixpak
nagyúr
-
őstag
válasz jonnyjoker01 #25120 üzenetére
Basszus ezért nem találkoztam Meredithtel ezt jó lett volen akire tudni nekem nem volt egyértelmű mi mit okoz nálam meghalt és nem értettem miért
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
-
spleenszuru
őstag
Hányan nyomjátok PS5 konzolon?
Abban a topikban is jelen vagyok egy ideje, de ha már ez a játéké, ide jövök.
Milyen élmény ott? Grafika mennyivel "butább"?Azon gondolkodom majd konzolra veszem meg, az 55" kijelzőn jobb élménynek gondolom, mint a 27" monitoromon.
Malaka!
-
senior tag
válasz spleenszuru #32862 üzenetére
Én PS5-ön játszottam végig 2x a 2.0-s patch után.
Összehasonlítási alapom nincs a PC-s grafikával, 60 FPS módban szerintem nem csúnya a játék.
Viszont az itt tapasztalt PC-s bugokkal nem találkoztam PS-en. -
Aventador91
őstag
nyugodtan vedd meg ps5-re. egy pc (csak a gép)amivel értelmesen lehet futtatni path tracinggel 3-4-5x annyiba kerül mint a ps5,
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Cyberpunk 2077: PC Benchmarks Running on PS5 and Xbox Series X - So What Do They Do?
A konzolokon pontosan ugyanúgy fut, mint amit a hardverükből következtetni lehet, tehát egy Ryzen 7 3700X-szel és egy Radeon 6700 10GB-tal ugyanazt a grafikát és sebességet kapod PC-n, mint egy PS5-tel PS5-ön dinamikusan változó 1080p és 1440p közötti a felbontás és emelett közép és magas grafika keveréke.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Lemaradt a link: Cyberpunk 2077: PC Benchmarks Running on PS5 and Xbox Series X - So What Do They Do?
Aventador91: Miért hasonlítod a PS5-öt egy path tracing-es PC-s élményhez? A PS5 közelébe sincs hozzá Nem értem a logikád.
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Köszönöm, és a többieknek is.
Mondjuk mivel 4K-s a tévé, azon is hagynám a felbontást.
55" kijelzőn az 1440p-t már nem erőltetném, pöppet biztos csúnya lenne.A tracing funkciók eddig nem igazán érdekeltek sehol, majd meglátom milyen nélküle először, de most akcióra várok, nem sürgős.
Malaka!
-
PuMbA
titán
válasz spleenszuru #32867 üzenetére
Amit leírtam az egyébként a 60fps-es módhoz tartozik. Ha 30fps-es módban akarod tolni konzolon, akkor a felbontás 1440p és 1800p közé megy fel. Azt se felejtsd el, hogy a TV-hez általában nem ülünk olyan közel, mint egy PC monitorhoz, tehát a felbontás nem úgy csapódik le Ezért van az, hogy a konzolokat 4K-nak hirdetik, ami ugye felskálázott 4K, de a többség úgy se veszi észre, ha 2,5m-re ül a TV-től, szóval lehet "csalni".
Aventador91: Értem már, hogy mire gondolsz, de a beszúrt videód hibás. Nem így néz ki az RT Overdrive mód a PS5-höz képest
[ Szerkesztve ]
-
válasz spleenszuru #32867 üzenetére
Én 55-ös TV-n játszok mindent körülbelül 2,5 méterről. 1440p-s felbontást használok, és semmi problémám a kép élességével. Persze van látható különbség a 4K és az 1440p között de ez csak nyugisabb játékoknál, vagy akkor látható ha megállok valahol. PC-n játszom és nekem fontosabb a stabilan 60 fölötti FPS mint az szuperéles kép 60 körüli átlaggal.
-
spleenszuru
őstag
válasz Urby66 #32869 üzenetére
"nekem fontosabb a stabilan 60 fölötti FPS mint az szuperéles kép 60 körüli átlaggal."
Megértelek. 20 év PC után, nagyon-nagyon szokatlan nekem a konzolos 30 FPS esetenként, főleg az újonnan épített PC-m mellett, ahol azért ~144 FPS az átlagom.
Az külön tészta, hogy még el sem tudom képzelni, hogy fogok FPS-t kontrolleren játszani, de majd valahogy belejövök.
Malaka!
-
senior tag
válasz spleenszuru #32870 üzenetére
PS-en nagyon sokat segít az auto aim. Nyomsz egy L2-t és konkrétan fejre rántja a célkeresztet. Pisztollyal 10/9 a headshot így.
Ha már belejössz a kontroller használatába akkor simán kikapcsolod az auto aim-t. -
válasz spleenszuru #32870 üzenetére
Nem gáz a kontroller. Én több mint 5 éve csak azzal játszom. Már nem is menne az egér billentyűzet.
Ok, multizni nem szoktam. Egyedül a Doom-ban éreztem, hogy kevés a kontroller amikor nagyon sokan jöttek. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megerősítem. RTX nélkül nagyjából mindent maxra rakva ezt tudja 1440P-ben 6700-al. Amit megfigyeltem, hogy Dogtown viszont nagyon optimalizálatlan, vannak helyek ahol durván esik az FPS, 1-2 méterrel előtte meg stabil 50+ megvan. Én az FSR-t quality módra rakva oldottam meg ezt a problémát, azzal csaknem teljesen sima az élmény.
Most készül új patch, gyanítom Dogtown fog kapni némi optimalizálást.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
PuMbA
titán
válasz CPT.Pirk #32874 üzenetére
Konzolokon azért nem maxon van a grafika, több dolog medium-on van A beszúrt videómban less rá 10:35-től, ahol megmutatják a pontos beállítást. A konzolok mindig az optimális beállítást kapják meg, amik a legkevesebb visszalépést jelentik grafikában, de a legtöbbet sebességben. Ezeket a beállításokat PC-re áthozva érhetjük el a legjobb sebesség / kinézet kompromisszumot, ha a gépünk nem a legizmosabb.
Az új patch-ben az FSR3-mon kívül mást nem várok, hiszen bejelentették, hogy a 2.1-gyel vége a Cyberpunk 2077 reszelgetésének, indul a folytatás készítése.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz CJ4567 #32876 üzenetére
Kész voltak a 2.1-gyel a 2.0 pillanatában, én így gondolom Egyszerűen
csak szétosztották a dolgokat, hogy legyen egy váratlan része is karácsony ajándékként. 1,5 hónap alatt nem programozzák le meg tesztelik le azt a sok mindent, ami belekerült. A régebbi javításoknál több hónap telt el olyan kiadások között, amibe fele ennyi dolog nem volt.[ Szerkesztve ]
-
pandras83
senior tag
Levertem ma
-ot, hát elég béna egy bossfight volt...ott el volt cseszve az egész, hogy a hozzá vezető, meglehetősen véres úton kellett valami fegyvert szerezni és akkor dobál nekem zöld meg kék fegyókat....amiket kb kinevet az emberünk. Tudtam gyorsan kraftolni egy legendery dupla csöves shotit, de az is alig karcolta. Meg tudta ezt valaki elegánsan oldani? Mármint nem 20 percet kergetőzni vele, miközben az ordít velem mint egy alkoholista tesitanár?Kurt Cyberfuck Patchrunner
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz pandras83 #32878 üzenetére
Ja, én például rövidre zártam a dolgot, és levettem very hardról a nehézségi szintet a csata erejéig
Ugyanígy voltam ott is, amikor azt az kellett kiszedni kicsit korábban. Minek szívassam magam, ha nem muszáj, ugye.orosz láthatatlanul szaladgáló snipert
A most próbálom felgyúrni magam, hogy sikerüljön könnyítés nélkül, de nem fogok sírni akkor sem, ha lejjebb kell venni...Maxtac elleni szabadítóakcióra -
mvkly
senior tag
PL Hansen
Az én nagy csatám úgy zajlott Hansen-el, hogy miközben a küldetést követve So Mi-t csatlakoztattam le a gépről, egy adott jelre Alex egyetlen mozdulattal iktatta ki Kurt-öt. Csodálkoztam is, hogy ennyi? Vártam, hogy Hansen később még feltűnik, biztos nem így ér véget a DLC (egyik) főgenyájának sztorija. És közben de, ennyi volt ... Jött a dadogós helyettese, akinek a szála szintén nem vezetett sehova. Ez elég gyengus epizódja volt a DLC-nek. De ezek szerint lehetett volna másképp is. Mert ahogy nálam végződött a beharangozott Walter Kurtz ezredesKurt Hansen története, az egy nagy kaka volt. Nem is értem, ezt így minek tették bele? -
pandras83
senior tag
Kösz a tippeket és a hozzáadott értéket kollégák, legközelebb máshogy csinálom.
Cyberfuck Patchrunner
-
tibaimp
nagyúr
Erre valaki? [link]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
GhanBuri Ghan
őstag
Így utólag a véleményen a DLC fő száláról:
az alapjáték arról szól, hogy V kényszerhelyzetben van egy kimondottan önző közegben, és ha nem segít másoknak, csak magára hagyatkozik, akkor a végén csak két választása lesz, az utolsó golyó, vagy eladja a lelkét az Arasakának (szó szerint ugye) Ehhez képest So Mi maga a tragédia, bármilyen helyzetből képes a lehető legrosszabbat kihozni (ez Reed is elmondja róla, és élőben is lehet látni), egyre mélyebbre túrja magát, és másoknak kell megmenteni - miközben folyamatosan átveri a megmentőit is. A tökéletes ellentéte V történetének, és a tökéletes leképződése Night Citynek - az ő megmentése csak igazolná a környezetet, megéri másokat átverni és kihasználni. -
Raymond
félisten
Ha valaki azt gondolna hogy nem volt realisztikus ahogy a CP2077-ben a semmibol spaw-ol a rendor moged akkor itt van a bizonyitek hogy ez realisztikus [link]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz GhanBuri Ghan #32891 üzenetére
Spoileres saját értelmezésem:
Night City kegyetlen életvitelére V tulajdonképpen egy bűnözői életmóddal válaszol, amelynek fokozatosan fedezi fel a veszélyeit, de annak erényeit is - könnyű pénz, klassz verdák, a hó végi számlák nem problémák többé. A Relic meló kisiklik és a kármentés során többször is hibáznak, így bizonyos értelemben ő is felelős a sorsáért. So Mi sorsa szerintem annyiban tragikusabb, hogy gyerekként elkapták egy hackeléssel és a képességei miatt máris felszippantotta őt egy állami szerv. Reed és Alex személyében kapott társakat és mentorokat, de nem igazi barátokat, mint Jackie, Misty vagy Viktor és főleg nem egy olyan életet, ahol saját döntései lehetnének. Reed nem kétlem, hogy jó szándékkal szeretne gondoskodni So Mi-ről, de ő is pontosan tudja, hogy mindketten csak kis marionett bábuk - ezúttal az erősen kétséges vonalak mentén operáló Myers kezében, aki karrier törtetése során sohasem tekintette őket többnél eszközöknek (ez So Mi testén is materializálódik, több mesterséges komponensből áll a nő, mint organikusból a munkája miatt és nem kifejezetten a saját döntései nyomán). Reed a patriotizmus bolondja, így őt örökre láncok fűzik az amerikai hazafi ideájához és bárki, aki ezt az illúziót szállítja neki máris megvette kilóra. So Mi-nak viszont akadnak eltérő ötletei, így ő szabadulna. A Blackwallon túli látogatás hasonlóan V Relic kalandjához pocsékul sül el, így So Mi-vel egy hajóban eveznek, azzal a különbséggel, hogy So Mi napjai sokkal gyorsabban peregnek. So Mi beceneve is nagyon találó: Songbird, az énekesmadár, amelyről lehet tudni, hogy a szépsége és a hangja miatt tartják fogságban, jellemzően élete végéig - ahogyan So Mi a hacker mestersége és az általa ismert titkok miatt sohasem szabadulhat. V megjelenése szó szerint az egyetlen dobása - ez persze nem igazolja So Mi kegyetlen hazugságát, de rávilágít arra, hogy soha, senkije sem volt abban az izolált környezetben, akiben igazán megbízhatott volna (Reed is elárulná őt) és sohasem volt saját élete sem. Ezzel So Mi megcsinálja az ő nagy tervét és ideális esetben eljut a holdra, megcsinálják a műtétet. Tekintve, hogy pár nap múlva érkezik egy csak V és So Mi által ismert lokációhoz egy koordináta, ahol egy kis Tycho bázisos emléktárgyat találsz, így valószínűleg az utazás és az operáció is sikerült, So Mi megmentve. Ezen a ponton V-nek még mindig van hátralévő ideje és a történet során több olyan utalás és szereplő van, ami arra enged következtetni, hogy a lehetőségek sem fogytak el (pl. Mr. Blue Eyes, amely a játék narratív koncepciója miatt nem kapott hivatalos pozitív endinget, de számomra a Path of Glory áll ehhez így is a legközelebb). Számomra V utazása, amelynek minden pillanata a potenciális véget hordozza, óriási tétek mentén küzd a saját túléléséért, egyúttal arra is rávilágított, hogy talán több is van a sztoriban ettől, mint V mindenáron történő megmentése és az igazi megváltása nem feltétlenül az ő túlélésében rejlik, hanem bármilyen klisés is legyen, de az útja során szerzett tapasztalatokban, önreflexióban és abban a felismerésben, hogy Night City aljassága ilyen módon mégiscsak megtörhető. [ Szerkesztve ]
-
mvkly
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #32894 üzenetére
Ezt nagyon jól összefoglaltad, ugyanezt éreztem én is és ezek miatt tudtam So Mi húzásait megbocsájtani. -
VikMorroHun
senior tag
Kezdtem egy új játékot, nehéz fokozaton. Simán szétlőttek, amikor keménykedni akartam, de fölösleges kötekedések nélkül játszható. Aztán ma este frissítettem a játékot 2.1-re. Beültem a kocsiba, jött pár bandatag, akikkel az előző küldetésben harcoltam. (Ilyen ugye régebben nem volt.) Apró probléma, hogy piros halálfejes ikonnal jelölt fazonokból áll a csapat. Esélyem sincs ellenük, V még nagyon kezdő a játék elején. Röhejes.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz VikMorroHun #32896 üzenetére
Autó a segged alatt; el kell menekülni, ha izmos az ellen. Vagy lejjebb csavarni a nehézséget. Nem látom a problémát.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Topikgazda
válasz VikMorroHun #32896 üzenetére
Ez most az a rész, ahol elhozod a pókrobotot az All Foods Factory-ból?
A problémát én sem látom:1.: Van mód arra, hogy harc nélkül hozod el a robotot, vagyis fizetsz (ilyenkor autós üldözés sincs)
2.: Az az autós harc abban a fázisban tényleg nem egyszerű, célszerű olyan fegyvert választani, ami erre a harcra ideális (nem olyan, ahol öt másodpercenként tárat cserélsz).
3.: Abban a harcban a kulcsmozzanat a Arra koncentrálj.sofőr kilövése.
4.: Ha a Nehéz fokozat túl nagy kihívás, akkor vedd vissza.[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
VikMorroHun
senior tag
Nem, ez még a játék eleje, amikor a Konpeki toronyházas balhéra készülünk. V 5. szintű, és jön egy (vagy több?) piros halálfejes bandatag.
[ Szerkesztve ]
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
tibaimp
nagyúr
Néztem, csináltam a DLC különböző végkifejleteit...mit mondjak, eddig nagyon adja, de
valóban, írta valaki fentebb, hogy igazi happy end nincs, komor, gyászos, nem is tudom. Még egy dolgot ki kell próbálnom, mikor becsapom So-Mi-t, ott még van 2 achievement, azt megnézem, és kb. kész vagyok vele! Kíváncsi vagyok még arra a szálra/ szálakra. [ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest