- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
-
tag
válasz tibaimp #32205 üzenetére
Anno tartottam tőle, hogy hogy jön ki ez a szobatársi viszony egy női karakter és Johnny között. De be kell valljam, sokkal jobban működik (már úgy maga a V karakter is), mint a férfi karakterrel. Valahogy, jellegzetesebb (amin nagyrészt tényleg az origin hang miatt lehet)
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Big_Boss #32206 üzenetére
katana corpo hatterrel?
egyebkent erdemes mas hatteret valasztani: teljesen mas nem lesz a jatek, de pl az Aldecado szalnal a dialogusok elegge elternek (ugyanannal a valasztasnal is).
szvsz ilyen szempontbol talan a Corpo es a Nomad introjat mindenkepp erdemes megnezni
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Kergeboci #32207 üzenetére
Nekem is ez volt az első játék, ahol női karakterrel mentem, amit én választottam! De nagyon bejött, így most majd bátrabban próbálom a többi játéknál is (majd legközelebb az AC Odyssey-nél az újrázás során)
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
-
PuMbA
titán
NVIDIA Game Ready Driver For Cyberpunk 2077 Ultimate Edition Now Available
"Cyberpunk 2077’s Ray Tracing: Overdrive Mode exits Preview status with improved image quality and new features; DLSS Ray Reconstruction can now be usable when activating ray-traced reflections, either as part of a preset, or when configuring custom settings, enabling more gamers to benefit from its incredible RT enhancements."
[ Szerkesztve ]
-
mvkly
senior tag
Némá, desznó két keréken.
Érdekes pózokat raktak bele
-
Ellia
addikt
-
mvkly
senior tag
válasz Warzoz #32145 üzenetére
Én meg ma láttam először kb. 250óra után. Azt hittem ez már a 2.1, ami már kint is van, én meg boldogan hoztam a képeket Látszik képben vagyok ...
A walkman hangerőszabályzóval, meg az új motrok jól hangzanak. Az annyira nem, hogy belenyúlnak a motorok vezetésébe, remélem csak a trükkökre értik ezt.
-
Aventador91
őstag
vajon ha mai állapotában jelent volna meg a játék vagy idén jelent volna meg ilyen állapotban akkor lehetne év játéka?
mondjuk nem is kérdés, 2021ben elég silány volt a felhozatal, simán behúzta volna
[ Szerkesztve ]
-
mvkly
senior tag
válasz Aventador91 #32217 üzenetére
Ha meg idén, akkor Baldur's Gate 3, Alan Wake 2, új Zelda lenne mellette? Idén ki volt nyalva a játékosok popója, amilyen széles palettán dobták ki a jó címeket.
Részemről nyilván CP2077 lenne (meg a Starfield ), a többi nem nagyon érdekel.#32219
Igen, gyorsan megnéztem, köszi![ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Azt lehet tudni, hogy magyar/középeurópai idő szerint hánykor jön holnap a 2.1?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Vesa
Topikgazda
Starfield sajnos nagyon gyenge lett. Első 50-80 óra még elmegy, de ez tipikusan az a játék, ahol az előrehaladással párhuzamosan üresedik ki az egész, és tárul fel a szomorú tény, hogy nagyon gyenge az egész. Számomra az év csalódása, még úgy is, hogy 180 órát tettem bele és éppen ezért úgy érzem, megérte megvenni. De sem a CP, sem a Fallout, sem a Skyrim szériák közelében nincs sajnos.
A tudomány a valóság költészete!
-
nubreed
veterán
Teljesen egyetértek ezzel. Pedig mennyire vártam én is, mint sokan mások. De ahogy haladtam előre a játékban pontosan úgy éreztem ezt a kiüresedést amit írsz. Vannak benne jó részek, nem mondom, de a fő kampány rendkívűl gyenge, bugyuta és felejthető de ez csak egy a játék rengeteg problémái közül. Ha ez volt Todd Howard álom projektje, akkor nem tudom... inkább csinálták volna meg a TES6-ot vagy a FO5-öt, most már így utólag azt mondom. A Skyrim 11.11.11 -én jelent meg és a mai napig beszélnek róla, sok mindent hozzá hasonlítanak, sokan játszák még, újra előveszik, az sem volt tökéletes de ha egy játék még 12 év múlva is tényező, azért az valami. Na most a Starfield nem lesz ilyen. Csinálhat akármit a Bethesda, ezt a játékot már nem lehet megmenteni.
-
mvkly
senior tag
Látom a hiányosságait, sok mindenben igazatok van, mégis annyira elkapott a game, hogy nem tudok belőle kiszeretni. Még akkor sem, ha többé nem veszem elő (ami nem így lesz). Ép ésszel felejteném, de... ez már nagyon off. A topicjában leírtam.
Term. elvárom (elvárnám), hogy a Bethesda foglalkozzon vele a kritikák mentén. Vegyen példát a CD Projekt-ről. -
Ryder62
őstag
Azért jó látni, hogy még mindig pakolnak bele újabb tartalmakat a játékba így a DLC után is.
-
RetepNyaraB
veterán
Figyuzzatok, ilyenkor nagyobb peccs után érdemes deaktiválni a modokat, míg frissülnek ők is? Nekem csak textúra mod van fent, de az 16GB.
Bár valszeg úgyis újrahúzom az egész játékot a glitchek miatt végülis...[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
nubreed
veterán
válasz RetepNyaraB #32230 üzenetére
Én nem szoktam modokat deaktiválni (bár én mindent manuálisan másolok be, de mindig a NEXUSMODS leírás alapján). Nekem egyedül a Cyber Engine Tweaks miatt lesz szívás, mert rengeteg más mod arra épül és addig az nem is fog működni amíg nem jön ki a 2.1 -el kombatibilis változat. Szerencsére elég hamar, még aznap ki szokták tenni az új verziót.
-
nubreed
veterán
Egyébként a fegyverek fejlesztését átalakították a 2.0 -ban? Úgy emlékszem régebben szinte az összes cuccot ami nálad volt lehetett fejleszteni magasabb szintre ha megvolt hozzá a kellő alapanyag. De most összesen 4 fegyvert tudnék fejleszteni azok közül ami nálam van (és ezek közül egyiket se használom). Pont azokat nem tudom fejleszteni, mert nem is jelenik meg a listában, amiket amúgy használok. Szóval ez most hogyan működik?
-
Topikgazda
válasz nubreed #32235 üzenetére
Az upgrade átvariálása egészen más kategória lett. Az alap szintű eszközöknél (Common, Uncommon, Rare, Epic, Legendary) van alap és van egy + -os szint, viszont Legandary-nál lehet ++, talán +++ is.
Viszont lehet upgrade-elni a kibervert például, szintén nyersanyagért.Itt érkeztünk el a sarkallatos ponthoz: itt nem tudsz vásárolni nyersanyagot alaphelyzetben (mod van rá, Virtual Alterier mellett lehet), így viszont hirtelen nagyon meg kell gondolnod mire költöd el azt a keveset, ami van.
Az ikonikus fegyvereket egyébként Dogtown-ban meg lehet vásárolni (hogy őket vagy csak a receptet, azt most hirtelen nem tudom), tehát eltolták az ikonikus fegyverek felé a skálát, érthető okokból. Korábban elég vicces volt, hogy inkább használtál tuningolt sima fegyvert, mint ikonikust, egyszerűen azért, mert jobbat tudtál összehozni...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nubreed
veterán
Igen, a kiberverjeimet el is kezdtem upgrade -elni, arra már rájöttem, hogyan működik. Az említett Virtual Alterier shop modot is bemásoltam, most megyek meg is nézem újra, mert amúgy eddig talán csak egyszer használtam és akkor sem nyersanyag vásárlásra.
-
tibaimp
nagyúr
25,49EUR a Steam-em a DLC! Alakul!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
mvkly
senior tag
Hűha, steamen 37GB a patch. Csorog lefele.
-
nincsnév007
őstag
xboxon 53 gb
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest