- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Apple Watch
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
lesz ma valamilyen magyar vonatkozású war?
Égő szöveg a flém vázon
-
Arkennys
addikt
válasz BUZZLGHTYR #38650 üzenetére
hát elég humorbonbon, mikor pl 1v1ben csinálja meg. többiek meg nem hiszik el, hogy nem trollkodok
Fülesre úgyis lesz*rozzák, én ozone rage ST-t használok és csípem, kevés volt a keretem ilyesmire és tény, azelőtti összehasonlítási alapom egy 900ft-os tescos füles volt de ezzel már jól lehallom ki merre mocorog (kivéve amelyik mapon el van cseszve a hangterjedés, olyan is van)
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
MurdR
veterán
-
Vanir
veterán
Itt találsz segítséget egér témában. Van hasonló fejhallgatókhoz is, de azt mobilról nem tudom gyorsan megkeresni.
-
m_dawe
senior tag
Sziasztok.
Akinek van kedve játszani MG2-es accounton az írjon PM-ben.
Minden kedvem elment ettől a játéktól...(Annak örülnék, ha valaki kisebb rangú játszana vele ) -
szebe
addikt
Tuti beteg a gyerek, de én az asztal alá röhögtem magam [link]
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
m_dawe
senior tag
Valaki használ innen Logitech G430-as fejhallgatót?
Ha igen, akkor leírná a tapasztalatait?(Akár privátba is) -
Arkennys
addikt
Azért amikor 3as premades csaló team ellen megyünk, és profilján is egyiknek tele van írva hogy csaló, de simán játszik a szervereken, elgondolkozom arról, mennyire kell komolyan venni a valve csalók elleni intézkedéseit.
-
törölt tag
Jó magam használt Creative fatal1ty headset + egy Microsoft IME 3.0 párosítással nem lennél rossz
-
Xero
nagyúr
válasz m_dawe #38664 üzenetére
Takstar TS-671 hozzá pedig bármilyen csíptetős vagy asztali mikrofon pl.
(#38666) Arkennys: Amik nekem vannak azok sem vészesen drágábbak, de nyilván én azért válogatósabb is vagyok. Az AKG K551-et ha jól rémlik 30 körül vettem, míg az Audio Technica AD500X 30-40e körül jött meg Japánból.
[ Szerkesztve ]
-
demerion
tag
válasz m_dawe #38664 üzenetére
Itt valószínűleg több tapasztalatot találsz.
Én bemásztam a fejhallgatós topikba elmondtam hogy nem gamer csoda kell, játék szempontból viszonylag létező magas és középtartomány mellett valami mélyet is produkáljon nagy tér mellett. 4 ajánlatot kaptam, Beyerdynamic DTX710 lett a vége és teljesen meg vagyok vele elégedve. Nyilván nem mikrofonos de ez nálam nem volt szempont mert laptopról játszok.
-
sss
őstag
Játszottunk ma vmi randomok ellen d2-n, első 8-9 körben kb. fraget nem lőttek, azt mégis simán kikaptunk 16-9-re, nem értem az ilyet.
-
Arkennys
addikt
De direkt írta, hogy 20 körül tud a kettőre költeni, erre "vegyél normálisat"és eszerint a normális = 30e ft körüli árral. Csak fülesre. Csak azt mondom, ha már valaki leírja a keretét, ilyen választ kb kár pötyögni, nem? nem kötözködök, remélem félre se érted. Csak pl mikor gépet akartam összerakni és kérdeztem fórumon, adott keretbe mi férne bele, mindenki jött a csak még plusz 10-20-50 ezer ft és ennyivel és ennyivel jobb lesz. Onnantól el is sikkadt a dolog, hogy nem tudok rádobni még annyit, eleve azért úgy kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
nem látom mivel nem kerestem rá, csak eszerint félreértés alapján párhuzamot vontam az általad mondott 30ezer és a javasolt árszintje között. sorry. De a 15-20 is sok mivel egérrel együtt van rá ennyije amennyire értettem
-
htc07
addikt
Release Notes for 7/9/2015
[ MISC ]
– Fixed smoke rendering exploits that were possible when running certain video capture applications.
– Fixed rare issues when equipping the same loadout item for both teams.
– Fixed an issue where the list of tournament matches would not refresh.
– Added official game servers cluster in Atlanta.
[ SOUNDS ]
– Added new carpet footstep sounds.
– Tweaked sounds of suits when running to synchronize with footsteps.
[ MAPS ]
-Overpass
–Made first train event predictable, train will start 10 seconds after Ts leave their spawn tunnel
–Implemented area sound for train, can now use sound reliably throughout B site to hide grenade sounds, footsteps etc.
–Fixed a see-through texture near Bombsite A towards upper park
-Dust II
–Fixed 30 exotic spots where C4 could get stuck[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
csalókkal cs_szhetnének már valamit, egymás után két meccsen is kaptunk belőlük. Minden kis marhasággal van foglalkozva,utóbbi pár hétben embertelenül több ilyen patkánnyal futok össze. Vagy smurfon élvezkedők, de a kettő kb ugyanaz.
Ban hullámok kb milyen sűrűn jönnek? Múltkori után egy ideig egész nyugis volt
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Arkennys #38682 üzenetére
És még mennyi lesz belőlük... Summer sale-ben sok-sok ezer cs:go el lett adva, aminek egy komoly része kétes elméjű emberekhez kerül, és azok egyre többen elérik a 10win-t, így ranghoz jutnak. Mondjuk sas alatt nincs sok félni való, mert ugye zsinór 10 győzelem után LEM-be rakja a rendszer őket.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Arkennys
addikt
válasz vzsryl #38683 üzenetére
Hidd el, hogy az alatt is rengeteg van...csak egy nyomorult koszorús kala vagyok (igen dupláról megint hamar visszacsapott), de két meccs alatt hogy a 10 ellenfél játékosból 4 csalt, arra tűzbe merném tenni a kezem. Szintén koszorús/duplakalások, többnyire.
De igazad lehet, a summer sale lehet a dolog mögött, eddig eszembe sem jutott, pedig nyilvánvaló, hogy a sok kis nyomoronc betankolt belőle ezen élvezkedni
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Arkennys #38684 üzenetére
Én is játszottam azon a szinten sokat, és tényleg sokkal érdekesebb emberek vannak ott, mint pl. sheriff rangon. LEM-en megint csak szaporák a férgek. Én akkor élveztem legjobban a játékot, amikor Sheriff voltam.
Magasabb szinten kb. így tudnám elosztani:
80% - hót hülye makker és/vagy boostolt retardált (de főleg Fortuna kíséri őket)
15% - okos, játékmenettel együtt élő, vérbeli CS player
5% - csalogányEz alatt vegyes felvágott, de 5%-nál több csíter szerintem sehol sincs.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Arkennys
addikt
válasz vzsryl #38685 üzenetére
nem tudom, simán igaz lehet. Ennyire nem gondoltam bele most statisztikailag, de igen látok én is tényleg okosabb embereket is, olyat is aki jól lő, és ilyen görényeket is vegyesen. De most kicsit már ingerel, hogy egymás után két meccsen is voltak, ráadásul nem is egy. Plusz elsőnél mind a 3 jóember egy premade-ből szabadult ránk. Biztos nagyon élvezetes nekik így tolni. Kicsit eldurrant az agyam a második után piszkosul nem volt szerencsénk
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
-
Arkennys
addikt
válasz gtamate2 #38688 üzenetére
mindegy, sosem jutok fel addig, hogy kiderüljön Nekem a totál csúcs optimális esetben szerintem életem folyamán seriff lenne rangban, de duplakalán sem sokáig tudok megmaradni egyelőre. Vagy nem érzem épp, vagy furcsaságok vannak, de a lose az lose. Bár jobban akkor bosszant mikor hazajövök munkából, és két-három meccset tolunk alvás előtt, azt pedig ilyenek rontják el.
-
szebe
addikt
WTF
Fejhallgato: en jo mokus modjara vakultam, es vettem weekendgamerrel egy SS 5Hv3-at. Nincs semmilyen pozitiv vagy negativ dolog, teszi a dolgat. (na jo, van egy pozitiv dolog azert: 3 reszre szedheto, igy egyszerubb taskaban utaztatni)
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
okipoki
aktív tag
A trade mösteröktől kérdezném: Megéri loungen coint vásárolni? Ha igen, akkor mit vesztek belőle? (plusz helyt, auto bump?)
-
Xero
nagyúr
válasz gtamate2 #38688 üzenetére
Tegnap belefutottunk egy 70 órás rang nélküli srácba supreme-global szinten aki dobott egy 40-eset ránk. Egy társa 300 órával global szintén 25 körül lőtt, szintén nem túl tisztán. A maradék három global-supreme volt és alig lőttek 10-et, az első haverjai voltak. No comment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest