- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Hát, mondjuk egy tiszteletpéldányt, és egy "izomgyurka" feliratú bilétát rá, vagy hasonló. Aminek az eladási százalékokból 5 mp alatt x-edik hatványát keresi a steam. Nem mondom , én is ezt tenném a helyében
szerk: na alvás előtt tolok egy meccset, nézzük egész délutános szerkesztések után...vagyis egész délutános...igazából DU 4 óta ezt csináltam mostanáig... (kezem fáj mint állat, alig bírok fogni ) hogy megy. Ájfír
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Tiroy
csendes tag
Amúgy csak én látom úgy, hogy nagyon megéri megvenni a Operation Bravot?
Csak mert ahogy nézem a láda ami esik az 1,5 euró kb és mellette eshetnek értékesebb skinek is.
Ha azt nézem akkor kb 2-3 hét alatt visszahozza az árát nem?!Steam: http://steamcommunity.com/id/Tiroy/
-
Andris837
senior tag
No akkor visszaszereztem a csillagomat, aminek nagyon örülök. Ma este sajnos már nem tudok lenni, sőt a hétvégén sem, mert megyek haza szüleimhez. Jó szórakozást a hétvégi versengőkhöz!
Mellesleg nem tudom, hogy ki venne BRAVO-s cuccokat. Veszik ezeket egyáltalán? Néha nekem is dob 1-2 fegyvert, 1-2 ládát de nem nagyon mozgatnak ezek... Játszom és kész.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Mate
nagyúr
Amikor én vettem 5,5 € volt a láda. Megvétel napján esett is egy bravo láda +egy 3€ skin. Továbbá még azon a héten még egy bravo láda, 1 sima láda és további 3 skin (2 0,09-es és egy 1,3€). Úgyhogy kb. 13-14 € jött. Hamar visszahozta az árát
Sajnos most már nem ilyen rózsás a dolog. A fegyverek nagy része semmit nem ér, a láda is esett.
Ha nem akarsz játszani a bravo pályákon, szerintem ne vedd meg.
-
Andris837
senior tag
Tényleg nem nagyon foglalkoztam eddig ezzel, Bravo-m sincs, nem is esett még. Elvileg, ha megvenném a BRAVO-t nagyobb eséllyel esne láda, fegyver? Vagy ez tök random?
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
adamkaa777
senior tag
Szerintetek melyik játékmódban esik a legtöbb cucc ? Valaki próbálta ezeket az idle szerókat ? Én kb afkoltam 10 órát de semmi se esett
El. Psy. Congroo.
-
PeL
addikt
válasz adamkaa777 #3212 üzenetére
Szerintem nincs sehol sem több/kevesebb esélyed dropra, mindig a meccs végén sorsol a játék
-
Slystyle
őstag
Pubon több az esély (hostage vagy defuse), mivel hamarabb vége van egy meccsnek, de pl egy competitive meccs sokkal több időt vesz igénybe, így kevesebb az "esély".
-
Slystyle
őstag
válasz Arkennys #3215 üzenetére
Teljesen változó, volt, hogy 6-8-at dobott kb meccs végén, volt, hogy csak egyet vagy akár semmit. Ha pedig kaptam, akkor ott sem kaptam értékesebb dolgot, mint pl első hetemen pub-on. Egyszóval nekem nincs szerencsém a jó drop-okhoz se pubon, se competitive-en.
Én magát a competitive módot jobb szeretem, mint a pub-ot, amilyen skin meg nekem kellene, azt úgysem dobja, így majd gyűjtögetek és egyszer megveszem azokat, amikre fáj a fogam (egy Karambit a fő cél).
Nekem eleinte volt szerencsém a jobb skin-ekhez, mostanában csak normál doboz, esport doboz és ilyen 0,03-0,06 értékűek jönnek. Az első hetem volt a legjobb, 3 Jungle Spray AK (minimal-wear és field-tested) meg egy UMP-45 Fallout Warning (field-tested). Azóta pedig semmi extra kb, pedig sokszor olyan dolgokat dob másoknak, hogy csak pislogok. -
Xero
nagyúr
Na valaki mix? Végig hívtam a listámat, de még van két szabad hely.
-
Tiroy
csendes tag
Én mikor tudom, hogy nem fogok tudni játszani akkor bent hagyom 2 éjszaka a CS-t idle szerón és reggelre megvan 2 cucc.
Általában 23:00-00:00 körül lépek fel és reggel 6:30-7:00 körül lépek ki és mivel 4 cuccot szerezhetsz ugye alapon így az a 4 cucc 1-1 éjszaka alatt ki szokott esni.Steam: http://steamcommunity.com/id/Tiroy/
-
PofaJenö
senior tag
Hali,én mint amatőr szeretnék csatlakozni egy mai mecs erejéig 😉
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Creep
tag
Szevasztok.
Akinek lenne pár"irdatlan mennyiségű"felesleges alap skinjei,és cserélné,vagy csak oda dobná.Az kérem írjon pm-et,nem csak skint adnék,van más isTy előre is
[ Szerkesztve ]
Privátra válaszólj.
-
adamkaa777
senior tag
Meik a jobb a "harctéren tesztelt" vagy a "kevéssé használt" ?
El. Psy. Congroo.
-
törölt tag
válasz adamkaa777 #3227 üzenetére
1) - Battle-Scarred - Legrosszabb
2) - Well-Worn
3) - Field-Tested
4) - Minimal Wear
5) - Factory New -LegjobbAmennyiben kerestek embert mixre vegyetek fel nyugodtan, ha raerek biztos megyek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Miert buntetnek engem, ilyen hulyekkel? Nem tudom eldonteni, hogy ordoguzes folyik, vagy eppen felszalltak az
analvonatra. -
M4rko97
csendes tag
hello
Segítséget szeretnék kérni Megvettem a cs go-t feltelepítettem. Sajnos nem működik ezért is fordultam hozzátok. feltelepítettem a játékot és maikor elindítom akkor elindul rendesen el kezd tölteni és utána elindítja még egy szer aztán ki ad egy olyan hiba üzenetet hogy "nem sikerült a játék indítása( az alkalmazás már fut)"
és ha ezt le "ok"-olom akkor bezárja.
Ebben tudtok segíteni ?
A gépem
fx-6100
8gb ram
hd6850
próbáltam már: újra telepítéssel, helyi fájlok ellenőrzését, windows tűzfal-defender-vírusírtó kikapcsolásával is,
azóta a windows is újra raktam.
Válaszokat előre köszönöm. -
Arkennys
addikt
válasz M4rko97 #3238 üzenetére
Hm, szóval egyszer indítasz rá, onnantól mást nem csinálsz, és ezt dobja elő? Érdekes, nálam nagyritkán kidob ugyanezzel (szerencsére kb havi 1-2), ha jól emlékszek alaplapi BIOS frissítést említettek már ennek okaként ami AMD-s cuccoknál jön elő. Azért várj meg más választ is, nem biztos, hogy jól emlékszek. Ha nem, akkor elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Hm, akkor szimpla alaplapi BIOS-t mondtak nekem a múltkor, az AMD dolgot meg csak idekevertem. Azt nem tudom, működik e a frissítés, nem piszkálom. Ennyit még elviselek.
AMD dologba meg nem kezdek bele, ki mit favorizál
-
M4rko97
csendes tag
hello
köszönöm a válaszokat megprobalom és majd irok. -
Mate
nagyúr
válasz Arkennys #3241 üzenetére
AMD nem rossz alsó kategóriában Oda én is azt szoktam építeni
Nekem egy időben napi 2-3 volt, majd szép lassan eltűnt a dolog. Alaplapi biost biztosan nem frissíttettem, a játékot viszont újratettem (megmaradt a hiba). Aztán egyszer megjavult. Hogy mi volt vele, nem tudom.
-
Arkennys
addikt
Hát nekem is szerintem bő 3-4 hete nem csinált ilyet egyáltalán. Aztán majd gyanítom előjön megint.
Másik: hát bezony, intel nekem drága volt, sajnos nem dobok ki párszázezret zsebből, hogy gépet csináljak. Adott keretből erre tellett ami infómnál van, és elégedett is vagyok vele. Ezért is lett egyrészt AMD. Másrészt totál semmi bajom vele, videokártyában pl nekem AMD volt amivel eddig elégedett voltam, mikor egy ideig nvidia volt, azzal szívtam. De kinek mik a tapasztalatai, etc. Olyan ez, ki milyen focicsapatnak szurkol, vannak pártok pro és kontra érvekkel. (másokat biztos érdekel a foci, nem úgy, mint engem )
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest