- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Sokat TF2-ztem, ott a lada erteke kb 0, es most lattam, hogy a bravo case-nek eleg nagy. Kaptam 1-et es el is csereltem egy jo kis Dark Water M4-re. Nagyon zsevany
-
törölt tag
válasz Joe Swanson #3253 üzenetére
Nem veszek kulcsot, hogy kinyissam igy nekem nem er semmit.
mate3553: Egyre tobben lesznek.
-
Slystyle
őstag
válasz #49553920 #3257 üzenetére
Ez esetben akkor tényleg nem tudtál mást tenni. Bár én egyik ismerősömmel úgy csinálom, hogy ő ideadja az item-et, amit épp el akar adni, én eladom neki és a vezetjük, hogy neki mennyi pénze van az én wallet-emben. Ha kell neki majd valami az összegyűjtött pénzből, akkor megveszem gift-ként és oda adom neki.
-
Tiroy
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem ami régóta foglalkoztat, hogy mi a különbség a fegyvereknél a Factory New, Minimal Wear, Field-Tested, Battle-Scarred és Well-Worn között?
Mert én semmilyen különbséget nem veszek észre kinézetre persze csak kép alapján mondom ezt...Másik dolog meg, hogy érdekelne engem egy M4A1-S | Bright Water vagy egy M4A1-S | Dark Water és egy USP-S | Dark Water és nem-e lenne valakinek eladó TF2 refért / kulcsért?!
Továbbá még érdekelne pár skin pár fegyóra.
Pl AK-ra valami menő pl egy Case Hardened.Nagyon gazdag azért nem vagyok tehát ilyen 10-20 eurós AWP-vel ne írjatok..
[ Szerkesztve ]
Steam: http://steamcommunity.com/id/Tiroy/
-
NagyZ01
tag
Valakit érdekelnek skinek játékért cserébe ? Most akciós steamen a Metro:LL cserébe tudok adni: AWP | Boom (MW), AK-47 | Red Laminate (FT), M4A4 Zebra Stattrak (FT), Láda/Ládák vagy kulcsot.
Living for the sesh
-
törölt tag
Kikapott a NiP
-
törölt tag
-
Slystyle
őstag
válasz #49553920 #3271 üzenetére
Nuke-on amikor GeT_RiGhT lehozta az 1v4-es szituációt, mi csak pislogtunk külföldi barátommal.
VeryGames ellen szépen hozták eleinte, de a végén látszott, hogy mindig a rossz taktikát választják, mellé még a VG nagyon erőszakosan is játszott.
Brutális meccsek voltak, nagy motivációs stream volt a tegnapi.
-
betegphiu
senior tag
válasz Joe Swanson #3280 üzenetére
de. Bele is fájdult fejem. A duma helyett egyikőtöket látnám inkább steamen játszani...
A kapcsolódó hsz. törölve.Kitaláltam még jobbat. Hogy csatolhatnám a hirdetést össze a játékkal: aki nem akarja elolvasni,az csináljon úgy,mint a játékban a flashnél update óta:takarja el a szemét. (van olyan)
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
betegphiu
senior tag
válasz adamkaa777 #3282 üzenetére
Sehogy. Nem kell beállítani semmit,ez csak egy felesleges animáció. Majd figyeld meg játék közben,ha dobsz egy flash-t,eltakarják az arcukat a játékosok,persze ugyanúgy vakulnak,mint eddig. Mindenesetre,ha valaki villanó hatása alatt öl,akkor az életben úgy néz ki ezek szerint,hogy miközben a flesstől félig vak,sőt még a keze is a szeme előtt van,egy kézzel ellő! Vicces lenne. -
betegphiu
senior tag
válasz adamkaa777 #3284 üzenetére
sztíméktől? Ugyanmár
-
őstag
Ha ennyire animálnak a srácok, akkor egy fegyverváltás animációt is tákolhatnának, mert versenysport ide vagy oda, talán ez a legbénább része. Főleg, hogy a hangtompító csavargatást bele bírták rakni, meg ezek szerint már van csippa szedés is, még nem tűnt fel
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Mardel
őstag
válasz addamka #3286 üzenetére
En a zoom-al nem vagyok kibekulve, mas jatekban megszoktam, hogy egy klikk be es egy klikk a kikapcsolas.
Ha van nagyobb fokozat az meg masik bill.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
törölt tag
Gyerekek, de sok hulye van a vilagon. Gyerek vegig mag7-tel tolta, kerdezem, hogy miert nem lehet valami rendes fegyvert venni? Valasz: Hat mert ez stattrak-es.
-
Spet
addikt
válasz #49553920 #3288 üzenetére
Ennél jobb: bravo map, kikötő 10:5-ről a hülyék (mert nem nevezhetőek csapattársaknak), elvesztettük 12:16-ra mert az egyik gyerekből bot lett, erre 2 pöcs minden kör elején beleugrott a vízbe illetve direkt beugrottak az awp elé... így elvenni mások játékélményét.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Mate
nagyúr
Meg lehet nézni valahol, hogy adott szerver mekkora tickrate-el dolgozik?
Illetve lehet nagyon hülye kérdés, de állítható valahogy?
-
Mate
nagyúr
Közben összeállt a dolog, már értem mi, meg hogy
Ma tudtam csak meg, hogy van ez a tickrate dolog. Elég idegesítő a játék 64-el.
-
Mate
nagyúr
mi számít amúgy jó ping-nek és fps-nek?
-
betegphiu
senior tag
Letelt a bünti,amit az admin bácsitól kaptam. Köszönöm mindenkinek,aki részt vett a történetben és segített engem helyrebillenteni! Otthon még direkt kértem 30 botütést.
-
szabog4
aktív tag
huhh basszus mennyi hsz!
Régen tudtam CS-zni sajnos, de tegnap egy egész warra betudtam random mixbe szállni! Eléggé kiestem a dolgok folyamából! Alacsony rangúak olyan simán legyőztek minket 15-13ra, hogy csak na! Én nekem volt a legnagyobb rangom még is csak középen végeztem! :"D
Csapatomba 3 'rangtalan' csóka volt meg egy alacsony rangú! Ne kérdezzétek, hogy pontosan mi nem nézem meg! Arany nova 2 alattiak!Beteg kéne egyet majd tólni estefele, ha vagy!
HUN_Thorpedo
-
Andris837
senior tag
No sikeresen megszereztem a második csillagom!
Beteg: Tiltottak?
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest