- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van itt valaki akinek csgolounge-on van +5-6 rep?
Mert elkezdtek mínuszolgatni 1-2 csávó miatt, akik tényleg scammerek, és 8 rep-ből lett 5...
Vissza kéne hozni hogy a nokedlik ne reportoljanak le.
Szóljon akinek van. Köszi[ Szerkesztve ]
-
Rain Blade
tag
Ilyet látott mág valaki?
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz Rain Blade #23852 üzenetére
csirkére gondolsz?:d halloweeni update volt GO ba de többféle is van (payday ördögök etc..
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
Franky2Ster
senior tag
Jó az LDLC kedvenc csapatom de nem a Fanatic ellen!
-
Xero
nagyúr
Smurfölünk éppen. Kellene valaki aki silver szinten mozog kicsit rankot lehúzni. Gyorsan vegyen fel akit érdekel: profil
-
törölt tag
Emberek forradalmi dolog történt, a piacon a kulcsok ára olcsóbb mint a játékban
-
Xero
nagyúr
Na egy smurf meccs:
Az első T kört elbuktuk, az egyik srác elmákolt 4-ünket 1 hittel.
Utána gyorsan intéztük desivel. -
vzsryl
nagyúr
Xero fő accountja is dupla kala...
Itt inkább Zolika volt a ludas a nova3-mal, mivel egyébként sheriff. Én is bűnös vagyok a norankommal, de már amúgy is mge-dmg körül számol velem a gép, hiába nincs rangom.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
törölt tag
válasz vzsryl #23877 üzenetére
Sajnos ez az mm, én ezért se szeretem, már tényleg dupla kalánál is vannak csalók, eddig Supreme, Global szinten voltak jobban, vagy érdekeseket lőttek, de már pubon is csalnak, szóval már mindenhol, most megint jött ki valami undetected cheat.
(#23876) Xero & (#23878) NagyZ01 Nézzétek a jó oldalát
-
Skinny26
aktív tag
practice, practice, practice!
Gondolom kérni fogjátok az IP-t: 88.198.45.185:27045 - Deathmatch Official CS:GO Server -
Soucaller
tag
Egy gyors off kérdés azokat az undorító maszkokat hol lehet eltávolítani vagy mikor fogják végre mert ugyebár az ünnep rég elmúlt nem ?
-
törölt tag
Egy kérdés.
Amikor volt a Breakout Pass, és az ahhoz hozzátartozó küldetések, és az akkor dobot skineket, így hogy már vége a Pass-nak, ugye azokat a skineket már nem dobja a játék? -
vzsryl
nagyúr
válasz #97716736 #23884 üzenetére
Tudomásom szerint már nem dobja, de múltkor két meccsen egymásután dobott esport láda1-est az ellenfelek közül valakinek, és az már egy éve megszűnt elvileg...
Szerintem az új pass-nál megint dobál majd a breakout-os skinekből.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
pr1mzejEE
addikt
Tegnap előtt játszottam egy hasonló nyomorék ellen. Nagyon lőtte a gyerek, de voltak momentumok, mikor nem nézett ránk, mikor rámentünk, ezért gondoltam csak smurf. Aztán mirage-on, röviden kisasszéztem, ami nagyjából a másodperc töredékét jelenti, hogy megnézzem van-e középen valaki, aki igényel a pofájába egy kis nade-t, de ellőtt. Na itt már egyértelmű volt, hogy csal. (pontosan azt a kis rést nézte, amit közép jobb vagy bal [nézőpont kérdése] oldaláról lehet figyelni).
A végén jelentettem csak, mert félidőben teljesen intelligensen beszélt, normálisan, kérdezte ez miért csalás meg stb, ő csak tud játszani.. Ezért hezitáltam kicsit.
Aztán letöltöttem a demo-t és kicsit undorító volt, ami láttam.. Néha ránézett falon keresztül az ellenfélre (de ritkán tényleg) és volt, hogy direkt nem oda nézett, tehát okosan csalt. Csak éppen a reakcióidők voltak azok, amik megbuktatták.
Demoban ugye kicsit másként látjuk, ha ellövünk valakit, néha olyan mintha ki sem jönn a sarkon, de már ellőttük volna (ez a kis demo tick miatt van). Nos, ennél a gyereknél ez úgy működött, hogy még a közelébe sem volt szinte az ember a sarokhoz, már halott volt.. És nem az hogy erősen koncentrált, mert látta előtte, hogy ott volt valaki, hanem mindig azonnal.
2 magyar srác volt nálunk szerintem, az egyik nagyon mondta neki a dolgokat.. Egyébként a végén mint kiderült ő sima kala volt, 46-19-et lőtt ránk, nálunk sheriff, sas és dupla sasok voltak, 16-13 lett végül is nekünk.
Ettől függetlenül engem az ilyesmik nem tudnak bosszantani, szeretek mm-en játszani[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
törölt tag
válasz vzsryl #23885 üzenetére
Tudom hogy ládákat azt dobál, de a Breakoutos küldetésből kapott skineket 99% hogy nem dobja a játék, mert azt csak akkor tudtad kapni, az egy dolog hogy ládát a régiekből dobhat de az is nagyon ritka, de maga a skint nem hinném hogy dobálná, ezért is ment fel 1-2 olyan skinnek az ára. Lásd AWP Dragon, M4A1 Knight stb.
-
Stark1001
csendes tag
Üdv! Azokhoz szeretnék szólni, akik nehezen boldogulnak a tradeléssel, és nem értik ezt a kulcsos dolgot. Találtam minap (tegnap) egy "Quake" nevű gyereket (a hangja igaz, hogy 12 éves korosztályt üti, de NAGYON hasznos dolgokat mond el a videókban) aki kicsit elmagyarázza, hogy mit mire érdemes cserélni. Én most AWP Boomnál tartok, eddig nagyon bejött!
A lényeg: Össze állítottam egy kis lejátszási listát úgy, hogy a 6 videóból a legelső az alapokról szól, hogyan kezd, mit mire cserélj. A közepén már azért eléggé sok "ájrós" skinekről van szó, a végén pedig bejönnek a Karambitok, M9 Baj, stb. A hangja és kora ellenére, szerintem hasznos dolgokat mond el a videókban. Nah, és ő tényleg beletartozik a "tisztelet a kivételnek" csoportba, hisz elég elmenni egy általános iskolába, és nézd meg, hogy a mostani 12 évesek 90%-ának mekkora a pofája és, hogy mennyire szemtelen akár idősebbel szemben. Lejátszási lista itt: https://www.youtube.com/watch?v=4hILtwEsJIo&list=PLxoDvS-Q240kzb71mm4IhKFEh3g9g9fKV&index=1 - remélem segítettem annak aki nem értette ezeket a dolgokat!
-
Mate
nagyúr
válasz breakout123 #23893 üzenetére
1,8-al számolja a kulcsot. Megveszi 1 kulcsért a fegyvert, ha eladná piacon 2,41-ért akkor 2,1-et kap kézhez.
Vagyis 1,8€-ból csinált 2,1€-t.
-
fmx
aktív tag
üdv!
Készítettem egy moviemaking guideot steamen. [link] -
fmx
aktív tag
válasz #97716736 #23897 üzenetére
köszi,osztályozzátok is ha megkérhetném köszi.
#ZeroDK Köszi,nemsokára csinálok egy videó tutoriált egy komolyabb moviemakingről ahol a frameket vesszük fel és virtualdubban összekrakjuk ez által elkerülhetőek lesznek a microlaggok és sokkal kisebb fájl lesz és még rakok be color packkot de hát ezeket olvasni lehet az utolsó fejezetben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest