- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Laraxior #5700 üzenetére
estére meglesz...ha nem felejtem el..de ide ugyis benézek majd juttasd eszembe
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Laraxior
titán
válasz Sirandrish #5701 üzenetére
11 előtt ússe' jövök"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Sirandrish
legenda
válasz Laraxior #5702 üzenetére
akkor ha az én agyam is menő lesz akkor lehet csak holnap lesz belőle valamit
de azért megpróbálomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
g4dg3t
senior tag
Pentek estetol egesz mostanaig nem volt szolgaltatas...kivancsi lennek mi az amit ennyi ido alatt tudtak csak megoldani
XIII. ker -
shabbarulez
őstag
válasz cerberushu #5696 üzenetére
1080p nem nagyon lesz, mivel nem támogatott broadcast szabvány, olyannal max HD-DVD-n meg Blu-ray-en találkozhatsz. Broadcastban 720p és 1080i van, progresszívben nagyobb FPS-sel inkább a sport adók szoktak adni, mert a dinamikusabb mozgás miatt a nagyobb képváltás ott fontosabb mint a felbontás a többi adó jellemzően 1080i-ben ad.
A UPC sem fogja szerintem átkódolni 720p-re a műsorokat, nincs igazán értelme, szerintem aki ezt anno beleírta az Indexes cikkbe az félreértelmezett valamit. A UPC szerintem úgy fogja újrakódolás nélkül továbbküldeni a HD adókat ahogy azok műhódról vagy optikáról az eredeti formában a csatorna tulajtól érkeznek, az pedig jellemzően 1080i-t jelent.
1080p-s kereskedelmileg hozzáférhető encoderek még nincsenek, vagy ami kevés van az szolgáltatók közötti jeltransportra van nem lakossági szolgáltatáshoz. Az új generációs set-top boxok amik ma kaphatók azok is csak 1080i-t támogatnak.
Az 1080p-re való átállás az szerintem még odébb lesz, talán valamikor 2010 után és eszközcserével fog majd járni, új STB-k, új encoderek, talán új kamerák, stb. Talán az 1080p24-nek lehet idő előtt realítása, novemberben amikor az egyik encoder gyártó demózta az 1080p-s talán idén az olimpiáig megjelenő eszközeit, akkor a már meglévő modelleknél említette hogy software frissítéssel megoldható lenne az 1080p24. Egy az STB-knél is beleférne a chipek teljesítményébe és mozi adóknál ez a felbontás épp optimális lenne. De az 1080p24 sem hiszem hogy egyhamar elterjed, még legalább 1-2 év, de a p50-60 biztos nem fér bele a jelenlegi szabványba, az csak egy új broadcast generáció részeként jöhet majd a távoli jővőben.
-
shabbarulez
őstag
válasz #27070592 #5692 üzenetére
Már ma is léteznek ilyen rendszerek, úgy hívján a szolgáltatás hogy Video on Demand(VoD), a UPC-nek is lesz ilyen szolgáltatása. Hogy helyből HD-ban azt nem tartom valószínűnek, először szerintem csak SD-ben, de pár év alatt szerintem hamar HD-sodni fog majd, nem kell erre már olyan sokat várni. A különbség az az előre szerkesztett broadcastolt TV-s tartalommal szemben, hogy igény szerint ahogy a neve is utal rá a fogyasztó rendelhet egy akár több ezer video tartalommal rendelkező könyvtárból és azt nézheti. Kvázi olyan ezt mint egy onlány videó téka, a szolgáltató szerverein több ezer rendelkető film vagy egyéb video tartalom van, amiből a fogyasztó bármikor választhat, ezt a video folyamat akár megállíthatja, előre hátra tekerheti pont úgy mint a gépeden egy warezból letöltött film esetén. Ez megoldható akár SD akár HD minőségben csak a rááldozott sávszélesség függvénye az egész.
Amerikában a nagyobb kábeles szolgáltatók SD VoD-ot már vagy 4 éve kínálnak és tavaly már a HD VoD tartalommal rukkoltak elő, igaz ott még nincs olyan nagy kínálat, annak felfutása idén várható, de SD-ből akár tízezret is közelítő video tartalommal(filmek, klipek, tv műsorok, stb) rendelkeznek a nagyobb szolgáltatók.
Comcast VOD Hits 6 Billion-View Mark [link]
HD: Who Does What [link]
-
cerberushu
csendes tag
válasz shabbarulez #5709 üzenetére
Remélem azért egy új broadcast generációba majd valamikor beinvesztálnak, mert a nekem a 20Mbit-es net bőven elég, a telefonukkal sincs gondom, minden erejüket és pénzüket fordítsák a kábeltévé irányába, a jövő ott lesz (gondolom)! Persze még kell egy erőteljes felvevő piac is, ahol sok-sok Full HDTV van.
-
Horipeti_80
csendes tag
válasz cerberushu #5628 üzenetére
Én csak magamnak töltögetek, de azt kell mondanom, hogy az a 250 gigabyte nem valami sok! Egy szimpla user is simán meghaladhatja havi szinten! Mondjam azt, hogy én elég sokat torrentezek, ha kiszámítod, hogy egy jéték is már 3-4-5 giga, az visszatöltve kb. 10 giga. Vagy éppen a napokban töltöttem le a váratlan utazás összes évadját, az közel 50 giga! volt. Ha kiszámítod, hogy torrentről jött le, akkor máris 110-120 giga a visszatöltéssel! Gyakorlatilag már el is ment az adatforgalom fele. De számítsd ki, hogy letöltök mellé még 10 dvd-t, aztán kész is az adatforgalomnak. Ez a 250 giga nagyon kevés saját felhasználásra is.
-
warrior28
aktív tag
válasz Horipeti_80 #5712 üzenetére
Na ezt nevezik extrém használatnak...
-
vtechun
veterán
Állítólag torrentflux megy chellon is
-
dvdbackuper
őstag
ezt pofázom már hónapok óta, de egyes emberek csak honlapnézegetéssel múlatják az időt...az meg ugye nem generál túl nagy forgalmat...de mindegy, úgyis mindjárt jön vmi chello fan és leugatja a fejünket...
-
Zordkaszás
senior tag
Tőccsé! Majd lekorlátoznak.
Nyilván a 8 évad (100 óra?) Váratlan utazást már meg is nézted és megint unatkozol. Kellemetlen.
De ha ilyen adatforgalmi problémád van, a Trékom ad neked DSL-t. Korlátlant. Vagy ha az nincs, akkor betárcsázóst. Korlátlant. Kiváló alternatívák a 250 GB korlátos chello helyett. Nem értem miért vagy még chellos.█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █
-
jerry311
nagyúr
válasz Travelos #5719 üzenetére
Angol megy? utorrent Web User Interface
Röviden és tömören: utorrent funkcióinak kb. 80%-a elérhető netről. Torrent hozzáadása, törlése, letöltések kezelése. Egész tűrhető.
-
shabbarulez
őstag
Egy szimpla user nem tölt többet havi 250GB-nál, beéri havi 5GB-tal is, azért szimpla user. Aki havi 250GB fölött tölt azt már extrém hardcore usernek hívják.
Egész 1xű és gyakorlati oka van annak miért nem havi 250GB-os átlag forgalomra méreteznek egy hálózatot a szolgáltatók. Túl drága lenne egy ilyen hálózatot kiépíteni a jelenleg széleskörűen elérhető hálózati technológiákból, és ezt a drága árat nem lenne hajlandó kifizetni a fogyasztó. Ráadásul ha kiépülne egyébként is kongana az ürességtől, a által fogyasztó nem hajlandó azért 10x drágább netet fizetni, hogy azt egy olyan hálózaton tegye ami jó ha 5-10%-os kihasználtsággal üzemel. 1xrűen erre nincs tömeges igény, az áltag fogyasztónak megfizethető net kell, ami az ő áltag fogyasztó igényeit kiszolgálja és ezt ma meg is kapja. Akinek meg ettől extrém mértékben eltérő igényei vannak az keressen olyan netezési formát ahol ez nem okoz gondot. Minden szolgáltató kínál ilyen csomagokat is, természtesen ezek árszintje már nem áltagos, ahogy az adatforgalom mértéke sem az.
Egy hálózatban a rendelkezésre álló sávszélesség nem végtelen, hanem a technológiai fejlettség határozza meg mekkora mozgástérben mozoghat a szolgáltató. Ezt a kört tovább szűkíti az előfizetőktől jővő bevétel nagyságra. A szolgáltatónak ezen korlátok között kell szolgáltatnia. Ma egy főre vetítve áltag 250GB adatforgalom nem realítás a jelenleg széles körben elterjedt hálózati technológiák mellett és más kérdés hogy a fogyasztók részéről erre nincs is tömeges igény.
Gondolj bele 250GB forgalom az durván 512/512 kbps-es napi 24h-s bérelt vonali garantált adatforgalommal ér föl. De az előfizetők nem 24h-ban neteznek, gondolom már te is láttál tipikus adatforgalmi görbét, mondjuk egy bix statisztikán. Legalább 1 mbps-es szimmetrikus bérelt vonali elérést kellene ehhez minden egyes előfizetőre számolni, ami 250 ezer ügyfél mellett 250 Gbps-es kapacitást jelentene. Ki lehet építeni ekkora hálózatot de a fogyasztók nem lennének hajlandók megfizetni a költségeit. A UPC csúcsidei forgalma úgy ~25/8Gbps, szóval tized részben ha ki lenne használva ez a hálózat, az előfizetők döntő többségének nincs szüksége ekkora kapacitás bővítésre. Visszaosztva egy átlag előfizetője jutó adatforgalom úgy ~20/6GB, de ez is a p2p-ező nagyletöltők miatt ilyen magas. Ha kivennéd a 5%-nyi legnagyobb letöltőt és a maradék 95%-ra számolnál egy újabb átlagot 10GB sem lenne az átlag letöltési forgalom. Minek kellene akkor annak a 95%-nyi usernek havi 250GB-ra méretezett hálózatot építeni? Felesleges.
Anno 5 éve ez az egy főre vetített hálózati forgalom talán csak 2GB volt, 5 év múlva már lehet hogy 200GB lesz, de az akkori technológia fejlettség és rendelkezésre álló technológia eszközök árszintje mellett már kivitelezhető lesz ez a mértékű adatforgalomra méretezett hálózat. Ez így működik. Pl. egy mai mobil 3G hálózaton is egyesek korlátlan több száz gigás warez letöltésekről álmodoznak, miközben annak sincs technológia realítása. Egy mobil 3G hálózat áteresztő képessége igen kicsi, úgy havi 2GB-os átlag forgalomra lehet rajta méretezni, az adatcsomagokat is ennek megfelelően lövik be. A technológia persze ott is fejlődni fog, majd 2010 után ha majd jönnek a 4. generációs eszközök ott majd nőni fog egy nagyságrenddel az átviteli kapacitás. Az már elég lesz akkor havi átlag 20GB-os adatforgalomra, amit egy mai vezetékes hálózat biztosít. De havi 250GB-t remélni mobil technológián még az igen távoli jővőbe vész, talán majd 2015 után valami 5G-s rendszeren.
Havi 250GB havi adatmennyiség ma technikailag optikai hálózaton realítás, ezt gazdaságosan kiépíteni viszont csak igen szűk előfizetői körnek lehetséges. Ehhez viszont új hálózatot kell kiépíteni és csak kevés ember fog hozzáférni, azok akik nagy népsűrűségű területen laknak, pl. nagyvárosi lakótelepek, lakóparkok. Itt a ma rendelkezésre álló technológiával meg lehet oldani hogy az épületig kihúzzanak üvegszálat, amin egy gigabites gerinct kialakítható, házon belül pedig UTP-vel kell elkábelezni minden lakásig és azon 100 Mbps-es kapcsolat biztosítható. Viszont ezt az Ethernet LAN technológiák az UTP 100 méteres hatótávolsága behatárolja hol alkalmazható, olyan tömbházas épületekben ahol a lakók igen közel 100 méteren belül laknak egymáshoz. Ilyen hálózatot építet már ki jó pár alternatív pl. TvNet, TvNetwork, ComUnique, Rubicom, Hardwire, Tiger, Digi, stb. Viszont ezek helyi kisebb hálózatok mondjuk egy adott lakótelepen vagy lakóparkban. De idővel ahogy a technológia egyre szélesebb körben terjed majd akár a UPC is kiépíthet ilyen hálózatot hasonló lakóterületeken, de akár a Tíkom is. Egy ilyen újgenerációs hálózaton megvan az egy nagyságrenddel nagyobb elérési hálózat, így az egy nagyságrenddel nagyobb havi forgalmi mennyiség is tolerálható mennyiség. A jővőben egyre több hálózat fog majd épülni a sűrűn lakott területeken.
Ritkábban lakott területen viszont ez a technológia nem használható, mert nem gazdaságos. Az UTP 100 méteres hatótáván túli területeken már csak a járható út ha végig az előfizetőig optikai kábelt húznak. Ez viszont ma még igen drága megoldás. De a technológia fejlődésével mint ahogy eddig is ez történt, egyre olcsóbbá és egyre szélesebb körben beépíthetővé válnak megoldások amik 5-10 éve még elérhetetlenül drágák voltak. Idővel majd a riktábban lakott területeket is el lehet majd érni végpontig optikai megoldásokkal, amik már elégségesen nagy kapacitást nyújtanak majd akár havi 250GB-os adatátvitelre is, de ennek ma még nincs realítása.
-
jerry311
nagyúr
válasz shabbarulez #5722 üzenetére
Ez tök jó, de nem fogják elolvasni, mert hosszú. Meg különben sem érdemes ennyi időt áldozni erre...
-
Laraxior
titán
válasz jerry311 #5723 üzenetére
Így va' ,csak beleolvasgattam
Sir! képeeek?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
jerry311
nagyúr
válasz vtechun #5727 üzenetére
Nekem csak azért kellett volna, hogy melóhelyről elérjem az otthoni letöltőgépen a torrent klienst, mindenféle SSH tunneles remote desktop varázslások nélkül. Hát nem sikerült megoldanom torrentflux-szal, viszont megtaláltam a web ui-t utorrenthez.
Szvsz, egyszerűbb 60 kB felmásolása egy könyvtárba, mint php+mysql és egyéb vackok torrentfluxhoz. -
Laraxior
titán
válasz vtechun #5727 üzenetére
Ezt részleteznéd? Érdekelne...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
jerry311
nagyúr
válasz Laraxior #5729 üzenetére
A dolog egyszerű, ha nem sikerül a felsőbb layereken kifinomultan szűrni egy csomagot, mert mondjuk kódolt a tartalma, akkor meg lehet fogni layer 4 környékén. Ahol a forrás és a cél is magas port, az jó eséllyel p2p. Leszámítva pár online játékot, de azoknak meg van meghatározott portja. Ennyit arról, hogy ilyen meg olyan kliensekkel kijátszható.
-
Laraxior
titán
válasz jerry311 #5730 üzenetére
Szóval akkor mégsem...
Mindegy,marad az éjszakai töltés..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Horipeti_80
csendes tag
Vaze! Nehogy azt akadr nekem megmagyarázni, hogy az a havi 250 giga olyan kurva sok lenne! Nyilván nem azért töltöttem le a váratlan utazást, hogy leüljek és egyhuzamban végignézzem... De ami érdekel, ha sorozat, ha film, had töltsem már le.. Azért vagyok egybként még chellos, mert még nem járt le a 2 éves szerződésem... Ha egy icipicit számolgatsz, akkor rájössz, hogy a chello professonálnál nem sok a 250 giga... Most gondolj bele, hogy elvileg 3 számítógépre eloszthatod, akkor számítógépenként 83,3 giga! Az kb. 8 DVD-nek felel meg torrenten! Amúgy engem rohadtul nem érdekelne ha lekorlátoznák hó végéig a sebességemet ha elérem a 250 gigát, de ez a p2p korlát így szar...
-
jerry311
nagyúr
válasz Horipeti_80 #5732 üzenetére
Nehogy azt akard nekem megmagyarázni, hogy amikor az átlag felhasználó 8-10 GB-ot (de inkább kevesebbet) tölt, akkor a 250 GB az nem extrém használat?
-
Integra
titán
chello minimum
ez forgalom korlátos?
nekem ez a havi ár gyanús, hol itt a buktató benne?
mert apróbetűs részt nem találom..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kovalek
csendes tag
Sziasztok! Chello extreme csomagom van az lenne a kérdésem hogy lehet e rá több gépet csatlakoztatni ha veszek egy switch-et vagy ez is le van korlátozva mert ha igen akkor kénytelen leszek havi 500 forintért Wifi hálózatot rendelni a chellotól. Választ előre is köszönöm!
-
Atapi
senior tag
válasz Integra #5735 üzenetére
elvileg havi 250GB a limit a chello összes csomagjában, pontosabban 3 hónapra van 750GB-od. a p2p korlátozást és a minimum csomag sebességét figyelembevéve szerintem esélytelen, hogy azt az ember kipörgeti, szoval naggyából korlátlan.
az alacsony ár a 2008 december 31-ig tartó hűségidőnek, és annak tudható be, hogy másik upc termék (telefon/tv) kell mellé.csak net az 5.5e huf, ami annyira már nem is kevés.üdv
-
shev7
veterán
válasz Horipeti_80 #5734 üzenetére
akirol o beszel az az atlag UPC internetezo...
Kovalek: ami wifi jelet bocsat ki az a wifi router...
[ Szerkesztve ]
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Atapi
senior tag
válasz Kovalek #5740 üzenetére
chello extreme netet _csak_ routerrel tudsz megosztani, mert csak egy public ip jár hozzá. ha a upc-től bérelsz eszközt, az is router lesz, máshogy nem lehet. routerből meg van olyan is, ami tud wifit is természetesen...
hogy mi a legolcsobb, azt neked kell kiszámolgatni. ha joltudom, a upctől bérelt wifi cucchoz jár support, és a hűségidő végén talán az eszközt is megtarthatod, de ez utóbbiban egyáltalán nem vagyok biztos. ezeknek nézz utána, számold ki mennyit fizetnél nekik, és nézz utána mennyiből tudnál saját magad összehozni egy ilyen rendszert.
ha nem konyitasz semennyire ezekhez a dolgokhoz, és nem is ismesz olyat, aki ért hozzá legalább egy kicsit, a upc csomagjával valoszinüleg jobban jársz (a support miatt), de ez csak az én személyes véleményem.üdv
szerk: igen, amit linkeltél, azzal elvileg lehet chello netet megosztani, de ez csak vezetéken keresztül tud megosztani, tehát kábelezned kell hozzá. (kábelt is tudsz persze boltban venni, olyat amilyet csak akarsz...)
[ Szerkesztve ]
-
Kovalek
csendes tag
Jó oké köszi erre voltam kiváncsi! Kábel nem gond én jobban bízok benne, meg így jóval olcsóbb mert a chello ajánlat sem rossz 500 Ft-ért per hó (adnak egy király routert de csak a szerződés lejártáig).
Ja és még egy fontos kérdés! Nem kell egyik gépnek sem bekapcsolva lenni hogy a másikon legyen net (gondolom nem de azért megkérdezem). Egyébként ez a rossza chellonál máshol nincs lekorlátozva egy gépre a hálózat
[ Szerkesztve ]
-
BTO
őstag
én havi 10-30G között forgalmazok,filmeket és zenét töltök.
ennyi pézé menjé máshá ahol nincs korlát netezni ha nem teccik!
de nem tanász ien szolgát ittenség mostanság,ne háborogj !
occsóért nem adnak ferrarit,de ha nem teszel bele elég lét az se megy mert kiszopja a tankot.
hajdanába danába se ugy tervelték a telefonközpontokat se hogy 1xre beszél mindenki,de még uuu se hogy 50%.
gondolkololjá mán ki a fejedbő ha nehezedre is esik.semmi sem tökéletes
-
X@b3e
addikt
Ahogy nézem, nincs még semmi konkrét okosság a torrent-korlát ügyében
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
jerry311
nagyúr
Dehogynem, az emberek szívesen fizetnek a gyors netért, mert ahogy egyre gyorsul a kapcsolta, úgy lesznek egyre türelmetlenebbek. Én is fizetem a professionalt. 20/1 Mbps.
Kedvedért végignéztem az előző évi forgalmakat és számoltam egy átlagot: 14.3 GB / hó, legtöbb forgalom: Augusztus: 44 GB. Igaz amit letöltöttem azt mindent láttam is. -
cerberushu
csendes tag
válasz jerry311 #5748 üzenetére
Szintén Prof.-ot fizetem, és csak azért hogy minden gyorsan jöjjön le és menjen fel, mert minden feleslegesen töltött idő nélkül szeretnék netezni, esetleg ftp-n tölteni, online gamezni, itt persze a ping számít főleg de az is 10-25 között van szinte mindig!
És nem sokkallom a havi 12.9eFt-ot, hiszen még a vodanetet is fizetem havi 5eFt-ért ha a mobilitásra van szükségem. És az össz. havi forgalmam mégsem haladja meg a 20-60GB-ot, mivel warezelni, illegális tartalmak elvből nem nagyon érdekelnek, ez persze szemlélet amit lehet bírálni, stb. -
Horipeti_80
csendes tag
válasz jerry311 #5748 üzenetére
Te ilyen vagy, én meg olyan, hogy sok olyan film vagy sorozat van, ami érdekel. Engem nem zavar, ha valaki kevesebbet tölt, vagy többet. Engem az zavart rohadtul, mikor valaki azt mondta, hogy a 250 giga, vagy annál magasabb adatforgalmú letöltések már nem sajátcélra mennek. Pedig én csak magamnak töltök le zenéket, filmeket, játékokat. Nekem átlagban olyan 240-270 giga a havi adatforgalmam. A csúcsot az augusztus hónap viszi 433 gigával.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest