- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
BTO
őstag
max akko van ien ha jól tom ha full neted van az UPC-től,valami extrém -nek nevezik manapság ha jol tom.de arra állitolag 3 gépet lehet kötni de hogy az hyog van azt nem tom ,ha 1221-l beszélöl akkor kérd a helpdesk-t azok oszt unak segitkezni vagy itt a Jerry.
semmi sem tökéletes
-
divot
veterán
Kérnék egy kis segítséget, mert ezekben a hálózati ügyekben veriláma vagyok.
Szóval kaptam egy laptopot, Vistával és T-mobile nettel. Na most itthon fölösleges a T-s keretemet fogyasztani, szeretném rátolni a Chello-t, de az első kísérlet teljes kudarcba fulladt. Mit kell itten konfigurálni, hogy működjön a dolog? -
sgbo
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek.
Van valakinek tapasztalata Chello internet megosztással??
Lényeg hogy 2 gépet szeretnénk lakáson belül rátolni.
Kérdéseim :
hogy kell csinálni ( mennyire macerás ? - ilyenekben nem vagyok otthon)
Rooterből milyen kell ( vagy tök mindegy ? ) -
-
dvdbackuper
őstag
hy. most chello light-ban vagyok, ha átváltok mediumra, megmarad a 250Gb-os letöltési korlát?
-
shev7
veterán
válasz dvdbackuper #5271 üzenetére
nem, elviszi a kiscica...
hogyne maradna meg.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
válasz dvdbackuper #5273 üzenetére
attol fugg mennyi idore irsz ala husegszerzodest...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
BTO
őstag
válasz dvdbackuper #5273 üzenetére
ha van hüséged akkor nem tudzs akciósan váltani a hüség lejártáig.
semmi sem tökéletes
-
Sultan
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy múlthét péntek óta nagyon lassan tudok a torrent oldalról letölteni, ezzel 1 időbe az IP címem is megváltozott. Mi lehet a gond?Apple fan! :-)
-
törölt tag
sztem elso korben modem/router kihuz visszadug es utana probald a chellot
ja most latom...
ha torrentezel/dc-zel vagy barmilyen p2p klienst hasznalsz, napkozben deltol ejfelig lekorlatozzak a sebesseget kb 100-ra, az egyeb http-s dolgok muxenek full sebesseggelszoval ha hasznalsz ilyeneket, akkor ne is kerdezd a chellot, mert lebux
[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
Ma reggel is resetelni kellett a modemet.
"Csak úgy mondom"
-
Sultan
tag
Felhívtam őket. Áramtalanítani kellett a modemet, meg a rootert is. Nem korlátoztak azt mondta az ember. De így se lett gyorsabb a letöltés.
Apple fan! :-)
-
törölt tag
pont ezért van nekem kivágva oldalra egy netfigyelő cucc. szedhetsz le ilyeneket mint netlimiter, és társai, írj privit ha kell. az megmutatja milyen aktivitás van a hálózaton, az interneten stb, mekkora forgalmat bonyolít az adott progi, stb. ha nem fut semmi ami kommunikál, mégis van forgalom, akkor van sux, de látni is fogod
-
brossi80
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem ha lehet. :-)
Nemtég (november végén) kötöttem a UPC nél net/tv/telefon csomagot 2 éves hnyilatkozattal, ....(chello medium ,tv családi csomag és telefon..asszem 8175 ft/ hónap társasházi kedvezménnyel) viszont úgy néz ki ,h kb februárban külföldre kell mennem (sajna most derült ki) elég sok időre ,a kérdésem az lenne h a hűségnyilatkozat megszüntetése mibe fáj nekem ,egészen pontosan mi a folyamata? Sajnos nincs aki átvegye a netet ,szóval mindenképpen megszüntetésre kerülne.
Le tudná írni vki h mi is a folyamata ennek és főleg mennyibe kerül majd?Köszönöm. Sziasztok
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest