- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #76250 üzenetére
Hogy kell csinalni?
-
Mr X
veterán
válasz CoolBoy323 #76251 üzenetére
Csúnyanénis oldalakon van rá reklám, 6-9cm egy hét alatt. Mondjuk az asszem csak lokális...
-
Magnum_
nagyúr
Picit sok a hsz.
Rendszam szereles kozben picit besoroztunk haverral...I humbly and respectfully decline™
-
bandus
veterán
Holnap jelenesem van 4kor a zeromuben. Dejo lesz 2:45kor kelni
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #76258 üzenetére
nekem meg letelt a próbaidőm, szal az tudjátok, mit jelent. nehéz kirúgni
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz werszomjas #76228 üzenetére
Tegnap este a Kindle HD 7-nél azért párszor én is úgy voltam vele, hogy I'm too old for this shit.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz werszomjas #76269 üzenetére
Van az a pénz, amiért megcsinálom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
fant0mi
őstag
Na, hol vannak az első morgenezők? Egész éjjel itt strázsáltam a topik felett, kérem a leváltót.
Az igazi leváltó is mindjárt itt van. -
oriic
HÁZIGAZDA
Jó reggelt. Nem akartam felkelni.
Live-Die-Respawn
-
bandus
veterán
-
Mercutio_
félisten
Van az a
pénzvinyó amiért elcserélnémbandus: pic or didn't...!
All: Az mindenkinek megvan, amikor olyan fáradt vagy, hogy 1 pohár fehérbor is megárt? Ez valami rettenet, nagyon nem win-win
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MrSealRD
veterán
válasz CoolBoy323 #76249 üzenetére
Mennyi a pulzusod? Kardio edzésekkel tudsz javítani mind a pulzus mind a vérnyomás értékeiden. Hetente 2-4 alkalommal fuss 15 percet... Már pár hét után mérhető lesz a változás. ( Leszakad a lábad a fájdalomtól. )
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz MrSealRD #76277 üzenetére
Morning!!
Fusson a faxom
Fizikai munkat vegzek, talpon/letran vagyok egesz nap.
Emelle 60kg vasaggyal vagyokA pulzusom alapbol mindig magas, ha terheles er, akkor huhuuu de nem faj meg semmi, csak tudom. 80-100 szerintem van siman. De nem mertem regen. Par hete 117 volt ugy, h semmi xtrat nem csinaltam a meres elott 5-10 perccel. Vernyomas melle tokeletes
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
Morgen!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
Morgi!
Picit elaludtam
I humbly and respectfully decline™
-
sketchifun
senior tag
válasz CoolBoy323 #76278 üzenetére
Morgen&GDP!
Igazat mondhatnak a sràcok. Évek óta a napi rutinom része a futás. Reggel 6-kor kelek, kb 5km futás, zuhanyzás, fogmosás, irány a meló. Én sem irodában ülök, sőt, emlékeim szerint ugyan azt csináljuk. Nem találkoztunk még, nem tudom a te 60kg-d mekkora magassághoz társul, az enyém 184-hez, igaz kicsit combosodtam, 67kg vagyok.
Na de a lényeg, hogy veled ellentétben nyugalomban, fotelban ülve drámaian alacsony a vérnyomásom, volt már 90/60 alatt is. A pulzusom edzésen kívül 50-60 körül van. Szerintetek ez normális? Csak mert semmi különöset nem érzek, jól vagyok. Lehet hogy a rendszeres edzés teszi??
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz sketchifun #76281 üzenetére
én inkább 10 perccel tovább az számomra egészségesebb, meg a környezetemnek is
magasságom: 180 alatt vagyok, 175 felett
ezért kéne egy ilyen kütyü nekem, h tudjam, mert nem mérem sose. mert ha nem muszáj nem kezdek el egészségesebben élni
-
MrSealRD
veterán
válasz CoolBoy323 #76278 üzenetére
70-80 a normál tartomány. Ami neked van az nem magas... Időnként megemeledik de az nem számít... A vérnyomás ha jó akkor nincs gond. Nekem 50-55 normál helyzetben... De nálam ez jo érték.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz CoolBoy323 #76285 üzenetére
Szerintem vegyél inkább egy rendes vérnyomásmérőt. Nekünk egy omron m3 van. Az elég jónak számít. Hitelesen mér. Orichalcos segített a beszerzesben...
Az tárolja az utolsó 60 mérést.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
lorcsi
veterán
nekünk 8-ra kell jönni, de a főnökék rendszeresen 8:30-9:00 között érnek be..nagy ráérősen
miylen következtetőst vontok le erről?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
macilaci78
nagyúr
Jó, hát terhelésre nekem is felugrik a pulzusom 150-re is, de ez ilyen. 10 perc nyugi és a pulzus is rendben van. Vérnyomásom épp a felső határértéken van, ami a másfél mázsás súlyomhoz képest több, mint jó.
Mért vérnyomást, pulzust az üzemorvos, azt mondta, mintha aludnék. Mért egy 52-est pulzust.
A rendőrségi üzemorvos meg kijelentette, nem vagyok egy ideges típus.lorcsi: azt, hogy szeretnél főnök lenni és az alkalmazottak hülyeségei miatt tartani a hátad
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Ace owner
addikt
Morgen
Okmanyiroda megjarva irany galyazni. Elkoltozott endren az oiroda es kormanyablak lett belole, nagyon fancy belul le a kalappal tenyleg. Csak akadalymentesitesre elfelejtettek kolteni szegeny mankos oreg alig birt felmaszni a lepcsokon..
Aranyos kis tl ugyintezo fogadott. En tl-em cukibb mondjuk de ha nem lenne akkor lehet surubben adnek vennek autot ^^Megerdeklodtem nala uj rendszam 8500 es valogathatok. nsg-nel jarnak most. Lehet megvarom btw az uj betut es akkor kap egy b-s kisrendszamot az uj.
bp shopban este late night shopping 50-90% off if anyone intersted
Galaxy Fold 4
-
lorcsi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs