- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Stét'!
Itt vagyok a budaörsi lakótelepen, valaki egy kávé?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #76947 üzenetére
Karácsony előtt nekem is kondizott újra alaplapot (Asrock N68-S3 UCC), az azóta is megy az apáméknak összerakott desktop gépben.
Nagyon rendes, korrekt fazon.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
föccer
nagyúr
22:53 perckor megkapni a főnök e-mailjét, miszerint "...azért reggel nyolcra kell az anyag!"
Priceless. Hajnali 5-kor meg indulni kellene otthonról.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #76963 üzenetére
Mindegy, mert holnap egész nap gálya, nem hinném, hogy este 8 előtt haza érnék.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #76965 üzenetére
Vannak az eletben motivalo erok, mint pl villanyszamla, gyerektartas dij, meg neha enni is kellene valamit.
Es senki nem momdta, hogy nem vagyok zombik nehany ilyrn het utan. De ez van, 12 eves korom ota rendszeresen, penzert dolgozom, 15 eves koromban koltoztem el otthonrol es alltam a sajat labamra es hidd el sokkal inkabb dologozom napi 16 orat, mint hogy megint abban a helyzetben legyek, mint voltam 15 evesen.
-
hszilard666
veterán
-
pcgamer01
senior tag
Jó reggeltet!
Gyere rám szóbeli, i am ready...
Samsung Galaxy S10+
-
rizso
addikt
Irany a vervetel sztem 5-6 eve nem vettek tolem vert, bar nem is erzek magamon/magamban semmi extrat. Mindegy asszony is megnyugszik, emiatt szivja a verem mar evek ota
Mas: mondtam a dragamnak, hogyha bovul a csalad, akkor neki is kell jogsi, nem opcio, hogy csak apuci tud menni a kocsival, mert sajnos apuci nem tud mindig ugrani, a pesti tomegkozlekedes gyerekkel meg nem a legjobb.
Kerdes: mint normalis, nem a lehuzasra hajto autosiskolat/oktatot kit/kiket ajanlanatok? Igy is fel kicsit a vezetestol, es ha kifogunk egy mindenert ordibalo kocsogot, akkor meg is utalja az egeszet...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Mercutio_
félisten
#mindmegbuktok!
'zen & zombie!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
CoolBoy323
nagyúr
Joreggelt!
-
tomcsi23
veterán
Reggeltet!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DeFranco
nagyúr
helyes, rendszeres vérkép kell, ha terveztek gyereket, menjen el feleséged is.
vezetéssel szintén egyetértek, jogsi kell neki is. sőt, minél hamarabb tanuljon meg vezetni, mert ha már hátul van a poronty, akkor nagy para lesz beülni, kell hogy akkorra már legyen rutinja. az meg évek.
iskolát nem tudok, tanulni nem tanultam, csak vettem pár órát amikor vezetnem kellett többet pesten. ott jó volt az oktató, a bosnyákon van az iskola, ha gondolod dobok kontaktot. garancia semmire nincs, lehet a tag már nyugdíjas.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #76931 üzenetére
Innen?! Hova?
mod:
Tim82: PoE-be betoltam 20h tiszta játékidőt de a story még mindig nem annyira bontódott ki. Csak az ilyen vidd el, öld meg, pucold ki a világítótornyot stb questek mennek.
Lesz ebből érdemi dolog vagy uninstall és inkább nyomjam tovább a W3-at? Mert h&s-nek az jobb. Már csak a grafika miatt is...[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Szerintem sokkal fontosabb hogy ismerős terepen tanuljon meg ne a világ túlsó felén. Sokat segít ha van helyismerete. Anno olyan helyen tanultam/vizsgáztam ahol még életemben nem jártam előtte és sokkal nehezebb volt boldogulni. Nem ismertem az utcákat, mi hol merre egyirányú, jobbkezes, stb.
#nincsbennetarcsi
-
pcgamer01
senior tag
Nagyon jó, mint kiderült holnap leszek reggel...
Remek még egy nap gyomorgörcs...Samsung Galaxy S10+
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #76965 üzenetére
Mire elvégzel egy egyetemet, kitanulod ennek is a csínját-bínját.
Qru: a helyismeret akkor ér igazán valamit, ha gyalogosként is autós szemmel közlekedik. Nagyon sokat láttam például azt, hogy egy tanuló, vagy kezdő vezető akár a saját környezetében is eltéved az egyirányú utcák tengerében.
De olyan szempontból is hasznos a helyismeret, hogy a buszmegállóban álló buszt nem kezdi el agresszíven kerülgetni a nebuló, hanem forgalomban kivárja, míg elindul.pcgamer01: Gratulálok az osztályfőnöködnek. Mi beoszthattuk egymás között, hogy milyen sorrendben menjünk, másik osztályban kikötötték, hogy névsorban kell haladni, az osztályfőnök meg megmondta, egy nap kb hányan kerülnek sorra, így tudtuk, melyik napon kerülünk sorra. Igaz, ez 15 éve volt.
Egyik személyes ismerősöm érettségizik most, első és utolsó nap ott kell lenni színtiszta pofavizit miatt, és ha ezektől eltérő napon vizsgázik, akkor azon is természetesen. Neki 3 napos a procedúra, és előtte már tudta, hogy mindhárom tantárgyából a középsőn vizsgázik. De ezt az agyfaszságot... Öltöny, nyakkendő, ez legalább 3 ing a 3 napra. Jóanyám kimondottan odafigyelt az ilyesmire, de nem hiszem, hogy volt kiscsinoshoz való 3 ingem akkoriban. Ráadásul koleszosként külön élmény lett volna mosni-vasalni mondjuk azt az egyet...[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #76985 üzenetére
Nekem is igy volt. Bementem makkosban hetfon, majd mondtak, hogy szerdan varnak.
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #76985 üzenetére
Azért csak ismeri a saját lakókörnyezetét... Bár nyilván van aki nem tud rendesen tájékozódni. Gyerekként sokat bringáztam így tudtam merre-meddig-hányóra a kerültünkben. Ehhez képest Kispesten vizsgáztam ahol előtte életemben nem jártam. Szóval a "hazai pálya" előnye sztem sokat számít.
Tim82: Ó, azt már kipucoltam, elfoglaltam és már építgetem. Most már a városban vagyok de csak ilyen tedd ide-tedd oda melók vannak. Ami nem baj csak érdeklődöm, hogy van ebben több potenciál vagy ne várjak BG2 szintű főszálat?
#nincsbennetarcsi
-
-
Tim82
félisten
Szerintem folytasd a Witcher 3-at. Ha BG2-höz hasonló sztorit vársz a PoE-től, akkor egyértelműen csalódni fogsz. Pedig jó a története, csak nem annyira "heroikus", "epikus", sokkal realistább.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
Elnök urat felvették a bölcsődébe. Örülünk.
Én fogom reggel szállítani, az vicces lesz, ismerve az elkészülési és időben beérési mutatószámaimat
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
mindenhez is értő kollégák. kerestetik egy játék. régi-régi, nagyon. ketten, hárman vagy négyen lehetett játszani egy billentyűzetről, és kicsi nyuszikkal kellett egymásra ugrálni és kinyírni a másikat. megvan ennyiből esetleg valakinek?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #76996 üzenetére
nemnem. ez csak ilyen egyszerű játékocska volt, ahol egymás fejére kellett ugrálni és így kinyírni a másikat. nem ilyen arcade jellegű, mint a jjr.
most láttam, hogy a belsős "facebookunk" szerint a pozícióm a cégnél board member akkor ezt javítom is linkedinen
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest