- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #75351 üzenetére
Hajnali 3-kor.
Jó hí, hogy a főnök visszajött beksiből, így gyorsan le is zavartunk ma egy tárgyalást, úgy néz ki lesz még egy kis munkánk az idén, meg utána, meg utána...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Melack
veterán
Vkinek vasaló, rádiós ébresztős óra?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
werszomjas
addikt
Valakinek van eladó hutoszekrenye? Állapot mindegy, működjön, csak 1 hónapra kell. Minél kisebb annál jobb.
üdv
-
GabN73
addikt
Látom nem vontattál még eleget Mindig a hátsó szabályozza a féket, neked csak egy tempót kell belőnöd. A hátsó fékez mindig, ha rángatsz elől, akkor vagy túl gyorsan mész, vagy a hátsó fékez nagyokat.
----------
Megjött a meleg, minden ember meghülyült? Komolyan, írok PÜ-t nem válaszol 4-4 ember, vennék valamit, 5-4 ember válaszra se méltat. A seniorok is kezdenek meghülyülni.... WTF?!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Mercutio_ #75345 üzenetére
Kb. azok, ahol fogalmazni, agyalni kell, és nem kell hozzá se matek, se fizika, és a legfontosabb, hogy valamilyen szinten mozgásban legyek. Angoltanárnak elmennék amúgy, csak nem a sok kis neveletlen mamakedvence közé...
Most ezt minden egoizmus nélkül, de rengeteg olyanba belefogtam, ahol kb. 1% esély volt a sikerhez. Szóval nem tartom reménytelennek, hogy mást nem az alvás rovására, de össze tudok egy melót és egy tanulást is egy napra tenni.
Tudom, ismerős csinálta az OKJ-t, adminisztráció is része a képzésnek.
De nagyon nem tudom mit kezdjek magammal... +1 lábnak agyalok a nagy kategóriás jogsikon is, de az meg iszonyatosan sok +pénz, vagy valami cégnél rabszolgamunka...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Magnum_
nagyúr
Mørgœ!
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Lattam a lehelen egy kikopott Murdi hasonmast, metro alkalmazott vokf, meg is orultem, de nem o volt :-(
-
Melack
veterán
-
-
Melack
veterán
válasz zsolti72837 #75364 üzenetére
Motoros ébresztőóra: flex vagy ütvefúró panelba?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
válasz Earl_Muttley #75358 üzenetére
És mit kell fogalmazni, min kell agyalni?
Esetleg nézz utána a sorozat forgatókönyv írásnak, és vágj bele hobbiszinten, hátha...
A komolyabb jogsi se rossz ötlet, nyelvtudással kombinálva pár év hazai gyakorlat után pl. tárt karokkal várnak a nyugati országok, és ha jól tudom itthon a BKV keres úgy embert, hogy fizetik a buszsofőr képzést.
Bár a te alkatod és az ülőmunka hosszútávon nem tudom mennyire barátok.
Ja, 'zen & GDPipik!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
Reggelt urak!
Tudtam volna meg aludni.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
fant0mi
őstag
válasz Mercutio_ #75367 üzenetére
Vagy lehet motorvonat-vezető is a vasúton. Június 20-ig lehet jelentkezni.
Követelmények: érettségi, betöltött 20. életév, orvosi alkalmasság, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, műszaki ismeretek, számítástechnikai alkalmazások felhasználó szintű ismerete. -
tomcsi23
veterán
Reggelt!
Föcc, szintén.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
sketchifun
senior tag
Van itt a topikban olyan, aki leírná nekem, hogy megy ez az egyetemesdi? De úgy elejétől a végéig. Tehát felvételi hogy megy, órákra járás, mi ez a kredit dolog.. Villamosmérnökre gondoltam én is.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
föccer
nagyúr
válasz sketchifun #75373 üzenetére
Felvi.hu-n szerintem elég korrekt leírásokv annak mindenről, illetve böngészd az egyetemi honlapokat, vagy keresd fel az adott egyetem topikját, ahol inkább meg tudják mondani az eyetemre jellemző dolgokat.
üdv, föccer
-
hszilard666
veterán
Gúúdmórnin!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
Sracok, imadom, h a panaszkezelesi o.vezeto mar a 3.panaszt kuldi at, h supportaljam, 2nap alatt. Wtf.
-
-
hszilard666
veterán
Milyen boltban tudok venni sunction cup nevű cuccot? Tudjátok az a tapadókorong, csak nekem olyan kell amin állvány menet is van.
-
7
addikt
válasz sketchifun #75373 üzenetére
Kozponti felveteli van az erettsegis pontszamaid alapjan (nem tudom, mikor erettsegiztel, de van elevulesi ideje is emlekeim szerint). Ha bekerulsz, napszemuveg, aztan a tajekoztaton ugyis mindent elmondanak. Lenyeg a lenyeg, a diplomahoz megadott szamu kreditet kell megszerezni -- a tanrendben szereplo kotelezo targyak es mellette szabadon valaszthato targyak kombinaciojaval. Kreditet egy adott targybol torteno sikeres vizsgaval szerzel.
Targyak: gyakorlati orak (szeminarium) es elmeleti eloadasok vannak. Elobbi interaktiv, jellemzoen figyelik a hianyzasokat. Utobbi tobbnyire egyoldalu es nagyobb tomegeknek szol, innen tobbnyire lehet logni, de nem erdemes. Vannak egymasra epulo targyak, amikor pl. Z targy felvetelehez mar kell egy sikeres felev Y targybol, Y targyhoz meg X targybol, stb...
Minden felev 2 szakaszbol epul fel: egy 12-14 hetes szorgalmi idoszakbol (kisebb dolgozatokkal a szeminariumokon), illetve egy vizsgaidoszakbol.
Szorgalmi idoszak: az orarendedet a legtobb helyen magadnak kell osszeraknod -- figyelembe veve, hogy milyen orakat veszel fel adott felevben, es azokra mikor van eppen idopont. Ha nem vagy eleg gyors/ugyes, akkor lesznek utkozeseid / kevesbe jo oraadohoz kerulsz, ezeket valahogy meg kell oldanod.
A vizsgaidoszakban magad valasztod ki a vizsgaidopontokat, amikre el szeretnel menni. Egy targybol felevenkent jellemzoen 3-szor probalkozhatsz: egy normal vizsgaidopont, illetve 2 (fizetos) potvizsga. Ha valamelyiken sikerul atmenned, akkor megkapod a kreditet a targyert. Ha nem, akkor ismetelned kell belole kovetkezo felevben/evben. Ez az egymasra epulo targyaknal kulonosen szivas. Ha egy adott targybol 3 kulonbozo felevben is megbuksz, akkor tobbnyire buktad a kepzest.
Osztondij: az adott intezmenynel erdeklodhetsz, hogy hogyan es mi alapjan szamoljak. Lenyeg a lenyeg, a kreditjeid es az erdemjegyeid egyfajta sulyozott atlagat veszik figyelembe, es az alapjan minden felevben mondanak adott atlaghoz adott merteku osztondijat -- az osztondij merteke, atlaghoz kotese is felevrol felevre valtozik, illetve a szamolasban is vannak kulonbsegek intezmenyenkent.
Fontos: NEM fognak mindent a feneked ala rakni, neked kell utanajarni; hivatalos forrasnal es az ott osszegyujtott ismerosi korodnel egyarant. Erdemes szocializalodni, a jegyzetek cserelgetese nagyon hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #75379 üzenetére
Nekem IKEA"s van, azon 12-es menet van.
Meguntam, hogy mindig leesik, kifúrtam a közepen, 5x65-ös csavar, dübel és gó!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #75384 üzenetére
Kúúl köszi!
Akkor ott fogok ilyet keresni!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #75385 üzenetére
Kúúl a Maris és csuda a piercingje. Én fejedelmi vagyok.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #75383 üzenetére
Sima teszkos vontatokotel. Pedig a belengetos modszerrel nyomtuk (kotel enyhen feszit majd lassit, aztan ujra feszit).
Mod:
De nem a kotellel volt a baj, hanem h ugy sirt a kasztni mikor elindultam mint egy VII-es tipus ha 250 m ala mesz.
#silenthunter
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
mármint rendes fonott kötél, vagy acélsodrony?
azért kérdezem, mert az acélsodrony nem rugalmas, így azzal nem jó vontatni, pont azért, mert nem tesz jót sem a vontatott sem a vontató autó kasztnijának. bungee jumpingot is rugalmas kötéllel csinálják, nem véletlenül.
@rizso: kérek egy nutellás-szalonnás-juhtúrós lángost mindennel meg egy light kólát
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
KÖZÉRDEKŰ: Fény utcai piac CBA-ban 169Ft a 1,5l Pepsi Max
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #75388 üzenetére
A legolcsobb teszkos rugalmas kotel. Olyan kicsi volt a kotel vegen a fej h roncsolni kellett hogy a vonoszemre felferjen.
Acellal kb akkor se vontatnek ha nem lenne mas.
Tanulsagos volt nagyon amugy. Vontatni mar tudok (kicsit).
Jah es jelntem a teszkos bikakabel sz@rt se er.
#nincsbennetarcsi
-
7
addikt
Na jovo heten megint uzleti ut kulfoldre 3 napra. Csuhajja.
-
Magnum_
nagyúr
atkoltoztettem magam mashova, mert itt egyedul vagyok es mehet a klima.
K melegek ezek az irodak, rossz a fekves, a kolleginak meg faznak ofc.I humbly and respectfully decline™
-
hszilard666
veterán
válasz CoolBoy323 #75396 üzenetére
Ha nem nagyít bele az ember akkor tűrhető! Valszeg kevés volt a fény és a telefon picit magasabb záridővel dolgozott.
Más:
Elmegyek paparazzinak basszus Abból fog állni az egész napom hogy Aleska Diamondot üldözöm és lövök róla pár képet és kapom a dellát a kézbe! Kell ennél több?[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #75398 üzenetére
Már megint azzal a
használt csatakancávalsokattapasztaltlátott hölggyel jössz? Mintha nem lenne róla elég kép... Mi újat mutatnál nekünk róla?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest