- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz Magnum_ #75199 üzenetére
G751-nek sem eppen rossz Amugy ja, E6230 jo kis gep, es a hutest is pofonegyszeru takaritani
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
hszilard666
veterán
-
werszomjas
addikt
bö, megyek holnap Szegedre, reggel oda, délután vissza, fuvarban tudok segíteni ha kell
üdv
-
hszilard666
veterán
Új rövidtávú életcél kitűzve! Építenem kell egy ilyet! [link] YTalert
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jár valaki holnap Tescóban?
Ránézne erre pls? (nem kifejezetten csepeliben, hátha máshol is adják) Ha talál ennyiért megkérném hogy vegye meg és odaadom az árát, csak holnap egy perc szabadidőm nem lesz. Thx.
Ennyit megérne a cucc szerintem, vagy legalábbis kíváncsi vagyok hogy tényleg annyira szutyok-e mint írják topikjában.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Earl_Muttley #75208 üzenetére
Nekem is!!!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz CoolBoy323 #75209 üzenetére
Oké
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Magnum_
nagyúr
válasz werszomjas #75201 üzenetére
Az alap.
Rizso: jaTo all: holnap masnap lesz
I humbly and respectfully decline™
-
tomcsi23
veterán
Itt a dirrdurrcsittcsatt.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz Earl_Muttley #75214 üzenetére
Gondolom nem a vihar miatt.
Ám csapadék még nemvan....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz Earl_Muttley #75216 üzenetére
Itt már látszólag lenyugodott a csába.
-
föccer
nagyúr
Jó reggelt urak!
Már 1 órája fent vagyok.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóreggelt to all. Volt valami vihar éjjel, vagy csak álmodtam?
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt kivanok!
Ma reggel bkv!
-
Magnum_
nagyúr
Ki se neztem az ablakon, nyariasan feloltoztem es elegge esore all...
-
hszilard666
veterán
Kellemes reggelit!
-
Magnum_
nagyúr
Arpad hid metro valaki MOST? Sszexmentes!
-
Magnum_
nagyúr
ezt nezem a buszmegalloban, bar pont most setalt egy olyan sgg, hogy csak neztem. Foto most nincs
-
Melack
veterán
Mjörgenssön! Nyári fitnesz meglesz, amint nevünkön a ház, bontjuk a fészert és épül a garázs. Meg a műhely.
Keresek: barna, gurulós szekrényt, kerti bútort, flexet. Asszem ennyi Jah, meg salgó polcot.[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
-
hszilard666
veterán
Juhéjj!
Sikerült 4K ért szereznem class 10 es 32gigás microSD-t az új kamerába, ami azt jelenti hogy hamarabb merül le a cucc nminthogy betelne a kártyaBaCCki, már most szar idő van, én meg majdnem hosszú nadrágban indúltam el otthonról
-
bandus
veterán
válasz hszilard666 #75100 üzenetére
omájgád. a fű meg egyenesen egészséges, nem?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Melack
veterán
Babzsákfotel vkinek? 200 literesek, piros sárga és piros narancs.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Baaraanz
tag
Aki fotózáshoz IS ért, tudna segíteni, hogy emberek 5-10m közötti fotózásához milyen obi az ideális? Canon eos-hoz való kitobi ugye nem annyira, az már tiszta. Köszi előre is.
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
hszilard666
veterán
válasz Baaraanz #75235 üzenetére
Milyen gépen használod? Mi baj a kitobival? Nálam full jó!
Bandus:
Nem azt mondtam, de erősem túlvan lihegve a cuccli.Baaraanz:
szóval a 18MM-t túl szűknek találod a 30D-n? Jólértem? Ha igen, akkor egy fullframe gépet kell venned, vagy egy 10mm körüli obit, de azok a kép széle fele torzítanak egy picit. (Görbülnek az egyenesek)[ Szerkesztve ]
-
Baaraanz
tag
válasz hszilard666 #75236 üzenetére
Canon EOS 30D-n. 6-7 méterre levő emberek már csak a kép nem egész felét töltik ki.
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
DeFranco
nagyúr
válasz hszilard666 #75236 üzenetére
Nem azt mondtam, de erősem túlvan lihegve a cuccli.
és ezt mire alapozod azon kívül, hogy láttál már arcokat füvezni és nem olvadt le a zagyuk.
-
hszilard666
veterán
válasz DeFranco #75238 üzenetére
Nem szeretnék erről beszélni. Meg nem kenyerem a meggyőzés, megvagyok azzal ha más a véleményetek
Baaraanz:
Viszont az APS-C nek (30D, a.k.a croppolt szenzor) is megvan az előnye például a tele obiknak sokkal jobb a zoom tartománya, ha jól tévedek akkor 1.6x nagyobb, pölö egy 200mm es EF lencse 200mm en 320mm nek számít APS-C-s gépen, ami sokkal jobb távolba lőni értelemszerűen.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz hszilard666 #75239 üzenetére
értjük hogy közelről láttál már ilyen olyan cuccolós embereket, de nem mondhatod el mert hurrdurr, tudunk olvasni a sorok között hogy ki és mit csinált.
arra próbáltam meg célozni, hogy a látás csodájára alapozott világlátás úgy kb. az ókor óta kicsit meghaladott gondolkodásnak számít. az ókori görögök óta az ilyet nagyjából mindenhol kiröhögik. a középkorban volt jó marketingje, de aztán kiderült, hogy a szeretetvalláslobbi áll mögötte, meg most van némi reneszánsza főleg a tanulatlan korlátolt lágyagyú rétegekben, akik egyébként 200 éve még nem is értek volna rá ilyeneken rágódni, mert vagy összeszedték vagy szétszórták a ganét igény szerint. nem érettségire készültek.
mindegy, nem nevellek, ebben a korban én is azt hittem, hogy annyira okos vagyok, hogy görbítem a teret, és a tudatom nem véleményeket, hanem axiómákat alkot, aztán szerencsére időben rájöttem, hogy mennyire nincs így. egyszer majd te is rájössz.
mások életeket töltenek el több ezres nagymintán végzett kutatásokkal a témában, három területen doktorálnak, és bár ismerik a pszichológiáját és fiziológiáját az összes könnyű- és keménydrognak, meglehetősen bizonytalanok tudnak lenni a közép- és hosszú távú hatások átlagos mértékében.
ez áll szembe azzal a remekül sommás kijelentéseddel, hogy meglehetősen túl van lihegve a téma, mert láttál már két szmókert 'szt egyik se lett kábítós.
de tudom menjek a picsába, te egyéniség vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Baaraanz
tag
válasz hszilard666 #75239 üzenetére
Ok, akkor milyen obit keressek? Szóval a cél embercsoportok (1-10) fő fotózása 5-10-15 méteren. Lehetőleg obicserélgetés nélkül.
-
hszilard666
veterán
válasz DeFranco #75241 üzenetére
Hubazzeg. Szerintem ha nem tudnád hogy mennyi idős vagyok, nem kötnél belém állandóan. De nem probléma. Nem azt mondtam hogy nekem van igazam, hanem hogy én így gondolom. Azért mert Te az én koromban azt hitted hogy görbíted a teret az nem azt jelenti hogy én is azt hiszem. abszolút meggyőzhető vagyok olyan témában amiben nincs tapasztalatom. Ebben sajnos van. És ha azt mondom hogy nem akarok róla beszélni akkor azt tiszteletben kéne tartanod szerintem és nem nekiállni sártdobálni, de lehet hogy én látom rosszul hiszen fiatal vagyok és neveleteln ugye?
Baaraanz:
Sajnos ebben nem tudok segíteni, viszont itt valószínüleg tudnak!
[link][ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz hszilard666 #75245 üzenetére
nem fiatal vagy, hanem felületes és bizonyos mértékben ignoráns. a kritika ennek szólt.
ennek oka lehet a korodból eredő létállapotod (lényegében még részben kamasz vagy, olyan hormonokkal, olyan attitűdel), a tapasztalatlanságod (nagyjából még szűz vagy az élethez, még csak most indul be a pofozógép, ami majd előbb-utóbb embert farag belőled, jó szar lesz előre szólok, csak ezt senki nem reklámozza, mert kiugranál az ablakon az érettségi banketten), és a jelenlegi korodból adódó szűkebb környezeted (lévén középiskolás vagy. haverokról, osztálytársakról beszélek. ez még egy nagyon vegyes réteg, itt még nincs meg az a kritikus elit-tömeg, ami miatt ciki lenne tájékozatlannak lenni, faszságokat beszélni, utánajárás nélkül sommás kijelentéseket tenni, meg úgy általában a világot leszarni és testnedvekből gondolkodni. remélhetőleg ez változni fog, minél följebb törsz az oktatási létrán, vagy minél okosabban húzol az okosok felé annál nagyobb eséllyel pozitív irányba), de nem a korod az, ami miatt szólok miatta.
felveszed, mert mindenki a korod miatt b.ogat nyilván, ez most egy ilyen sport, görbének egyenes vagy egyenesnek meg görbe így 18 évesen, ez érthető, de részemről a szándék még egyszer mondom nem ez volt.
azért igazítalak/igazítunk helyre, mert voltunk ott, ahol te vagy, tudjuk, hogy min mész át, és látunk benned fantáziát annyira, hogy érdemes legyen egy szót szólni legalább. köszönd meg, mert ez a maximum, általában az életben ilyenkor leszarnak, a hátad mögött kiröhögnek, a zöldfülűségedet meg kihasználják. itt legalább b.ogatva vagy, hogy épüljé mán' kicsit.
mit kérdeztem? azt kérdeztem, hogy egy pár emberes "látástól" mivel többre alapozod az álláspontodat. ennyi. szerintem az, hogy ezt végiggondold, megmérd a saját megalapozottságodat, ne adj' isten kicsit utánaolvass a témának legalább wiki szinten és összevesd a saját véleményeddel, a minimum elvárhatónak kell lennie. ez kb. az érettségi szint. amivel nem vagy több, mint egy sima jobbágy.
persze nem kötelező, csak megkérdeztem, hogy komolyan gondolod-e, hogy ezt a lépést kihagyod, mert ex-katedra úgy is jobb ötleted van.
(azt én értem, hogy sok szart láttál már, felfogtam winkwink.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest