Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
Azert mielott adocsalonak minosited oket, ne felejtsuk el, hogy arrol nem ok tehetnek, hogy semmifele torvenyi szabalyozas nem vonatkozik arra, hogyan is kellene adozniuk. En teljes mellszelessegel a partjukon allok, bar nekem nem volt attrocitasom a taxisokkal, legtobbszor jofejet fogok ki, de pl. van olyan holgy ismerosom, akit egeszen konkretan megvert a taxis
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bandus #64353 üzenetére
Ne csesszél már fel, de hogy nincs szabályozva... EV-ként szépen legálisan is tudnák ezt csinálni. És páran csinálják is.
Személyesen is ismerek olyat aki ezt full legálba tolja.MurdR: Vágom, csak nem mindenki olyan tisztán látó mint te. De nyilván a taxisok lőttek maguknak egy marha nagy öngólt mert ők még mindig a 90-es években élnek amikor megoldottak mindent azzal, hogy keresztbe álltak.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
sketchifun
senior tag
válasz tboy93 #64360 üzenetére
Üdv itt. Szigethalom is pest környéke.
A belépési díj 850.- forint, azaz 1 királyi BTV(Budapest Topik Valuta), amelyet a PH! Banknál vezetett számlára kell átutalni, vagy személyesen Saint_ titkárnőnél befizetni!
Üdv a topikban!
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
DeFranco
nagyúr
válasz tboy93 #64360 üzenetére
havi 850,- a prémium tagság
előnyei:
- MurdR nem tépi el a táskád
- mivel mi többek között mindenhez is értünk bármikor feltehetsz kérdést a topic rezidenseihez és alkalmi vendégeihez bármely témában
- a budflix műsorán minden este szórakoztató sorozatok, Saint_ és az informatika, Saint_ és az egyetem, Saint_ és a munka világa. napi váltásban
- a csomag része az hardveraPRO szolgáltatás, bármikor tetszőleges mértékben megkritizáljuk a hirdetési szokásaidat
- reggeli időjárás- és státuszjelentés a topic naposaitól
- anevemearl telefont ad el, Meack telefont vesz, a 850,- klub tagjainak kedvezményes árak biztosítottak
- a tagi inventoryban megtalálható egy elővárosi 10.000 négyzetméteres hipervegyesbó't teljes árukészlete kanyarfúrótól az 1983-as világkiállításon bemutatott gumiventillátorig, szertáros Tim82
- jappánautós társalkodó Mercutio_ aki jappánt adott el, jappánt akar venni, de dácsiája van.
- körzeti meghízott Qru, ha éppen nem havazik és próbálja a bubit kilincsre tenni. most havazik[ Módosította: MurdR ]
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #64363 üzenetére
MurdR: tépheted DeF táskáját, a neveket sem tudja jól leírni ("anevemeral", "Meack") és szertárossá akar engem degradálni.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
válasz sketchifun #64362 üzenetére
Fúú, úgy látom ma is tripla adag koffein került a kávédba.
Szigethalom City igazi világváros. 15 évig életem ott. Köszönöm, csal látogatóba járok már arra.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Tim82
félisten
válasz sketchifun #64367 üzenetére
Jobbra fent a "Téma tudnivalók"?...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bandus
veterán
Csinalhatnak. Ha akarnak, de miert tennek ha nem megy senki utanuk. Ez szerintem nem az o hibajuk. Ugyanaz a helyzet mint az alberlet vagy airbnb eseteben. Akkor a kovetkezo akar a telekocsi is lehet aki ellen tuntetnek majd a masinisztak es elcsapjak oket a volanbuszosok.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tim82
félisten
válasz sketchifun #64370 üzenetére
Gondoltam, hátha elkerülte a figyelmedet.
DeF: nálam nincsen meg minden, például csillámpóni színű/mintájú Thinkpad T61 fedlap sem.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz sketchifun #64374 üzenetére
Sok pénzt hozz. Lehetőleg EUR-ban vagy USD-ben.
Nekem leadod, vársz pár hetet, a pénzt nem kapod vissza, majd bánatodban rendelsz Aliexpress-ről.
Deal?
-
föccer
nagyúr
Most olvasom Kalandortól, hogy végre hadrendbe állt a topikból való kitilátsá is, mint moderációs eszköz. Sirály, mindjárt visszakérem magamat, hogy kitilthassak ebből a topikból mindenkit, és a saját birodalmam lehessen.
Igen tudom, blogout, de az nem ennyire mókás.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bandus #64372 üzenetére
Tipik magyar hozzáállás, csak akkor kell betartani a szabályt ha éppen ott áll a hatóság feletted.
És akkor megy a csodálkozás, hogy miért kötnek be online kasszákat, miért duplázták meg az adóellenőrök számát pár év leforgása alatt, miért vezetik be hogy az adóhatóság készíti el az adóbevallásod...
DeF: Cseréljem le? De az előző is nagyon jó.
mod:
föccer: Ezzel elkéstél, már rég átvettem a hatalmat itt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Koszi a gyors topik osszefoglalot
MurdR, itt lakom a Kismeszestol par szaz meterre, a Gagarin u.-ban
-
Tim82
félisten
válasz sketchifun #64376 üzenetére
Persze. Ha ennyi pénzed van, Saint_-nak is van csillámpóni mintás Thinkpad fedlapja, lehet, hogy tőle még kapnál is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz sketchifun #64379 üzenetére
A totális hatósági adóbevallás elkészítés még nem él. A munkáltató (vagy egy általa megbízott cég) elkészítheti (opcionális, nem kötelező a munkáltatóra nézve).
Vagy kérheted a hatósági megállapítást de ezt sem minden esetben. Ez nem mai cikk de jó leírja: [link]mod:
DeF: Betettem, nyisd le az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Melack
veterán
válasz Earl_Muttley #64389 üzenetére
Vigyázz, meet berak a nyereg alá, aztán megpuhít
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
shteer
titán
hali!
van esetleg valamelyikőtöknek egy 3m-nél hosszabb minimum 10-es csőgörénye kölcsönbe? a miénk úgy néz ki rövid
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #64382 üzenetére
Nope, gondoltam, nagyobb szükséged van Sketchifun valutájára, mint nekem. Elteszed, váratod pár hetet, közlöd, hogy nincs, szerezzen Aliexpressről, end of story.
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #64398 üzenetére
Na de elmondtam neki lejjebb előre a forgatókönyvet és így is akart adni pénzt, szerintem he is cool with that.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest