Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #63647 üzenetére
egyébként hivatalosan rövidítve dr. jur. és én így fogom majd használni a nevem amúgy, és erre lesz jogosultság ugye, de a személyin nem lehet a megkülönböztetés (biztos helyhiány, vagy csak Mancikának sok lenne az, hogy valaki dr.med, dr.dent, dr.pharm, dr.jur) csak a dr. szóval kvázi egyetértünk. na nem a használat/nem használattal.. kurvára megdolgozom érte
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Létezik adószámmal rendelkező természetes személy is
(#63651) Saint_ : na ennek örülök. Mármint h nem nagy a véleménykülönbségünk Mindemellett megjegyezném, hogy soha nem fogom megérteni se a jog, se a gyógyítás terén a halott nyelven tanulást, mint feltételt. Római jogot lehet latin nélkül is tanulni. Gyógyszert-nyavaját lehet magyarul is elnevezni.
(#63653) Qru : megnéztétek mán benne az olaj színit-állagát?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
etejedu
őstag
Sziasztok!
Holnap a József Attila színház (13. ker., Árpád híd) környékén szeretnék parkolni! Régen a Kassákban laktam, de már nem emlékszem, hogy miként van a parkolás rendje azon a környéken illetve minél közelebb szeretnék leállni a színházhoz!
Bárki aki infót tud ne habozzon válaszolni! -
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #63654 üzenetére
Igen, termeszetes szemely igenyelhet adoszamot :-(
De nyilvan ertjuk Qrut. Tole nem vallalkozoi mivolta miatt kertek adoszamot, Mancika keverte a szezon a phasommal. Gombolom.En is oruktem volna, ha anno a romai jogot (es a tobbi targyat, most is) a latin terminologiak nelkul tanulhattam volna/tanulhatnam, de a torteneti kialakulasuk (honnan indukt? Tudjuk) miatt van ennek jelentosege. Most az utolso szigorlatom a nemzetkozi jog. Ebben nem csak latin, hanem angol, nemet, es francia, sot, gorog! terminologiat is be kell seggelnem. Phassag.
A orvostudomanyokban (gyogyszereszeknel is) az egysegesseg miatt szukseges a latinra. Mert pl a ghanai orvosnak is meg kell tanulnia ugyanazt latinul, amit a magyar medikusnak.
-
Magnum_
nagyúr
válasz etejedu #63655 üzenetére
Google mapsen latod az esetleges egyiranyu utcak forgalmi rendjet is. Mellett, mogotte a hazaknal lenne a legkozelebb talan. Vagy meg a Vacin elotte kozvetlenul felallsz a jardara, szoktak ott allni. Azt nem tudom, hogy szabalyo-e.
Most merre laksz?
-
Tim82
félisten
válasz etejedu #63655 üzenetére
A színház előtt, az Árpád-hídi felüljáró alatt mintha ingyenes lenne a parkolás. Mondjuk nem tudom, mennyire van tömve.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
ejj tudom opel meg minden de ezzel azért elkarcolgatnék a városban. Édesanyámnak ilyen van csak ultrafapadban (még a központi zárat is utólag rakattam bele, 1.0 motor, stb.) szerethető autó. a trabant után közvetlenül meg maga volt a csoda.
-
-
CoolBoy323
nagyúr
Mai napi story: 40 perc liftbenragadas
Este 7ig melozni, es meg ez is... Nagyon jo volt XDLift"segelyszolgakatos csaj": kerdem mikor jon a help? Nem tudj. De kb megis? 10-15 perc. Valaszunk: itt leszunk, megvarjuk
A csaj is szakadt a rohogestol[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #63666 üzenetére
felemelő érzés lehetett...
-
Magnum_
nagyúr
Annyira szeretnek en is ilyen vicces lenni..
-
tomcsi23
veterán
Melack, mi e za zúj fej?
Most látom fent.....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Melack
veterán
Legálabb a közvetlen számát elkérted, hátha lesz még ilyen beragadós ügyed?
tomcsi: arczplasztika, XXIII. századi változat. Egy fantasy rajzon láttam meg, és megtetszett. 3 éve volt meg a másik, azzal már vhogy nem tudtam azonosulni. Ok, ez furán hangozhat így :S
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #63672 üzenetére
Mobilon hogy?
Messze van a laptopom. Annyira meg most nem fontos... 1-2ora mulva megnezem akkor.Melak: lehet, hogy egyszer en is atrajzoltatom a fiatal Al Pacinora.
Uh Melack, latom. Total vrutal, aludni se fogok tudni. Melyik B-kat azsiai horrobol szedted?
Ez bzdmg egy robot birka. Ugye?#75 bitpig: ez totalvrutal!!!!! Kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Mai napi story: 40 perc liftbenragadas"
Régi álmom egy jó csajjal bent ragadni egy liftben egy órára. De most komolyan. Egyik exem sem volt fogható bizonyos vicces dolgokra.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Ace owner
addikt
válasz Melack #63670 üzenetére
hub... Mi ez tán valami marvel főgonosz?
btw lenne egy igen komoly kérdésem felétek mert ti mindenhez is! értetek.
Eljön lassan a pillanat hogy ki kéne választani mit tanuljak tovább. Az már adott hogy egy sima okj szakmától többet szeretnék az élettől, viszont nincs túl sok ötletem hogy merre tovább. BGF-en gondolkoztam már, oda megy ismerős is, viszont gazdasági ismereteim nincsenek. Szerintetek mit érné meg megnézni amiből esetleg lehet is valami karrier a mai világban?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
werszomjas
addikt
válasz Ace owner #63677 üzenetére
nyelvtudas
Lehet bármilyen bsc, MSc-s diploma, munkakeresesnel 2 fő kitétel van, tapasztalat és idegen nyelv. Végzettség lassan annyit ér mint az érettségi.
Azt válaszd amit szívesen csinálsz, ne azt amiben elméletileg nagy pénz van és karrier, a hátralevő életed nagy részét úgyis a munkával töltöd majd,ha nem szereted csinálni megette a fene.[ Szerkesztve ]
üdv
-
Ace owner
addikt
válasz werszomjas #63678 üzenetére
Emelt angol érettségi meg van, ezen a későbbiekben szeretnék még fejleszteni. Német kilőve mert abszolút nem érdekel és nem is megy. Többitől nem zárkózom el.
Galaxy Fold 4
-
Magnum_
nagyúr
válasz werszomjas #63678 üzenetére
bár így lenne.... én azt tapasztalom, hogy a qrva munkáltatóknál a papír számít kb..
Ace: BGF-re menj. nem vicc, szeretik a munkáltatók.
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
CoolBoy323
nagyúr
Na jo!
Saint: kabbe ujfent oszinte kacagas volt
Hapsival voltam beragadva sajnos es telszamot sem kertem megilletodottsegemben. Meg nem volt sexy kedves hangja :/
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
másnál is rendszeres, hogy hétvégén délelőtt elkezd fájni a feje, és nem múlik el, amíg be nem vesz egy fájdalomcsillapítót? szinte minden hétvégén ez van.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bitpork #63654 üzenetére
EV-nak is van persze, de az estek 99%-ban hibásan használják a fogalmat még hivatalos szervek is tapasztalatom szerint.
Olaj: Rögtön megy olajcserére meg a hátsófék is felújításra kerül mert abba belegányoltak egy EBC betétet...
Olaj amúgy rendben van színre és állagra is. Közben kicsit utánolvastam, valószínűleg vízkáros volt az első autó amit megnéztünk. Más magyarazát nincs hogy miért volt korrodált maga a motorblokk oldala...DeF: A műanyagosod ragaszt fényszórót? Párásodik az IS-en. Engem nem izgatna de havert zavarja.
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
Székely deszkások, csángó brékesek... Botswanai metálosok.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Nagyon gáz ha a a holnapi szüli-névnap kombóra kacsát vettünk amit megsütünk?
(#63696) Saint_ MOD: lemaradt a lényeg 6 kilós.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest