Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #63048 üzenetére
Thanks to....
All: a Klauzal teren voltam kiprobalni az egyebkent elegge hypolt jewish Kadar etkezdet. Finom volt, tenyleg, de annyira nem olcso, mint amennyire mondjak, de 2.000Ft-bol jol lehet lakni igazan.
Es ma a Praktikerben sok termekre 15% price cut van, a csaptelepekre is. Ha valakinek erdekes. (Nekem az volt, be mertem vallalni igy egy kozepes arkategorias, dizajnos csaptelepet)
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #63055 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Magnum_
nagyúr
En Tim tenyerbemaszo erveleseket jobban csipem, mint a hirportal-kivonat folyamot
-
zsolti72837
addikt
-
MunezXBK
nagyúr
válasz zsolti72837 #63062 üzenetére
Ja, épp most dobtam egy hátast.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz zsolti72837 #63062 üzenetére
Nézd, én tényleg nagyon bírlak, így ismeretlenül is, de ez nem a facebook hírfolyam! Egy-egy link oké, ha valami nagyot röhögök, vagy fontosnak tartom, akkor belinkelem ide, na de ezeket kb. fb-n osztom meg, ha megosztom.
Az ónos esőnek meg az anyja pi....,kemény 100 méter alatt kb. 8x akartam eltaknyolni...
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
-
-
MunezXBK
nagyúr
Bandus.
Kösz a csokit, megafinom!
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #63070 üzenetére
Apam tegnap rendes volt, kerdezte, kuldjon-e, de mondtam, hogy nehogy. Remelehetoleg pont kitart addig, ameddig kell
Btw az en munkam most foallasban az, hogy vizsgazok. Ma is ezen kellen ugykodnom, de a delutan elment TL-ezessel. Es meg 240oldalt kellene ma elolvasnom. Nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
el vagyunk kényeztetve vízfejpesten
kecskemét, be kell ugrani a méltán híres (hírös höhöhö) malom center nevű plázakomplexumba, sikeső, fúaszé, az utcán ingyenes a parkolás, lévén szombat, de egyszer élünk, plázaparkoló, így mulat egy magyar úr.
figyeljünk a nüansznyi különbségekre:
- büdösvárosban az első óra ingyenes, vagy az első kettő, vagy az első három, vagy az első évszázad, mindegy, gyere be, vásároljál, költekezz, ha nem használod p+r-nek az ojjektumon, barát vagy.
- hírösvárosban belépel fizetel kettőötven á óra, minden megkezdett óra számol az első perctől.- büdösvárosban fizeted a cehet, majd van egy órád elhagyni az ojjektumot, közben megkeresed a kocsit, bepakolsz, kirázod a szőnyeget, megtanítod a kutyát pitizni, költesz egy szonettet
- hírösvárosban fizeted a kettőötven á megkezdett órát, majd 10 percen belül vagy odaérsz a sorompóhoz (megtalálod a kocsit, bepakolsz, összecsukod a babakocsit, leveszed a kormányzárat, felkanyarogsz három emeletet), vagy még kettőötven a sorompó kioszknál, nem baj, ha a pénztárca a csomagtartó legalján van, megvárjuk.- büdösvárosban egy plázaparkoló tetszőleges kanyarjában (felhajtó- lehajtó rákanyarodás, stb.) jellemzően elfér egy középkategóriás autó mellett két oldalt fél-fél kozák néptánckórus
- hírösvárosban ha yarisnál nagyobb autód van, akkor még a segged is összehúzod minden kanyarnál, de a tükröket tuti behajtod. a kocsibeállók dettó általában tengelyhossz +10-10 centire vannak méretezve #bevátelmaximál- büdösvárosban is büdös van a teremgarázsban, de jár az elszívó, magyarul nem fulladsz meg, meg a gyerek se nyom többet a trip végére 20 dekával a rárakódott ólomtól
- hírösvárosban hippire szívod magad mire a kocsihoz érsz és tényleg látod a kozák néptánckórust a kocsi körül.ennyit akartam elmondani. köszönöm a figyelmet.
-
Earl_Muttley
őstag
Picit retrobb telefonok kiárusítása:
Nokia 6630, Vodás, korához képest rendes állapot, 3000 ft
Nokia 7610, előlap repedt, hibátlan működés, T-Mobile függő, 3500 ft
Nokia C1-01, T-Mobile függő, picit kopottas, de tartalék telefonnak vállalható, töltő nincs. 1000 ft
Blackberry 8110 Pearl, független, mint az új, 4000 ft
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
válasz DeFranco #63072 üzenetére
A parkolóméret sztem büdösvárosban is olyan szűk mint tanyán. Legalább is a zIkea meg ilyen xarokban én mindig nehezen férek el.
2All: És akkor mára az internet zárható is. De lehet h végleg.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #63079 üzenetére
Tok erdekes, de Ikeaban IS es Arkadban is mindig van olyan klassz helyem, ahol kevesbe felek, hogy gyoker mancika hozzavagja a sajat ajtajat az enyemhez, de bejarat kozeli. Gacs utcai teszkonal, illetve Aquincum madaras teszkonal csak a legvegere merek parkolni mindig.
-
válasz macilaci78 #63081 üzenetére
Nem kell a duma, ugyan attól szenvedünk. Én a kocsikkal, míg te a humán méreteiddel, uh inkább érezz együtt velem
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
Akinek gyereke van, nezze meg a The Visit c filmet.
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #63083 üzenetére
Egy horrort?
Nekünk ma barátnőnk kislánya Visít-ott
szerk.: Asszony és én is kedveli, közösen "szereztük" ezért a többesszám. Ja, nem olyan barátnő
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
lorcsi
veterán
válasz DeFranco #63072 üzenetére
viszont annyi luxus autó a keleti régióban szerintem sehol máshol nincs, mint kméten..
pár hete az akadémia krt nevű "liuxus" ltp. mellett volt egy kis dolgom..és tettem egy pici sétát
egy képre ráfért egy panamera, vatta új q7 és egy x6 is..de pár állleejtős merci is megfordult közbenvaj' mi lehet a többi részében
eladó: vadi új soundcore motion+
-
tomcsi23
veterán
Morgen!
Mi a helyzet a városban, megint jégpáncél?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
föccer
nagyúr
válasz tomcsi23 #63087 üzenetére
Ma még nem mentem ki, de az eldugottabb utcácskákat leszámítva tegnap sem volt gáz.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zsolti72837
addikt
Reggelt.
-
Tim82
félisten
Karácsonyra kaptunk egy kenyérsütő gépet, most készül a próbakenyér. Kíváncsi vagyok, milyen lesz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Ace owner
addikt
Dobogó kő ismét jégvilággá változott, hamar véget ért a munkanap
Galaxy Fold 4
-
Tim82
félisten
válasz CoolBoy323 #63093 üzenetére
Sima fehér kenyeret sütünk, két és fél órás sütési idővel, fél óra van hátra.
Nekünk nem para, hogy pár óra alatt készül el, hétköznap este, hétvégén is valamelyikünk mindig ráér ennyire.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #63096 üzenetére
Az alapanyagok betöltése, gép indítása és a kenyérsütés befejezése + legalább 10 perc közötti időt lehet másra is fordítani.
tomcsi23: ne aggódj, nem vagyunk Darwin-díjasok.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Látom volt tüntetés Köln-be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kupon kunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs