Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #63853 üzenetére
Te hol lattad? Vagy resztvevo vagy?
I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
Hetfo reggel, fo kozlekedesi csomopontban? Fejenkent fel millara megvagnam oket, hogy rohadjanak meg az idiota barmok.
Jo reggelt urak.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MurdR
veterán
válasz CoolBoy323 #63852 üzenetére
Ma nem jársz a nyugati körül? Mert akkor átvenném a kábelt
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
GabN73
addikt
válasz Mercutio_ #63858 üzenetére
Engem egyszer a Blaháról a XVI-ba 12k-ért akart kivinni. Pontosabban ki is vitt, óra ki volt nyomva, én meg kicsit be.
Megérkeztünk, mondja hogy 12 lesz. Mondom itt van 3, és még jól is jártál. Ő majd akkor rendőrt hív. Hívjál. Otthagytam a 3k-t a hátsóülésen és kiszálltam
Amióta van Über, és taxiznom kell, csak azt használom -
7
addikt
Mar ejfel utan cca 60 kocsi volt az Andrassy-Bajcsy sarkon. Neztem is indulas elott 10-15 perccel az utcat, hogy van-e rajta buszforgalom, de szerencsere van. A jelek szerint egyelore csak a belvarosra korlatozodik, ott pedig ugyis kotottpalyazom.
Viszont nezegettem a taxisdemonstracios Facebook oldalt, es az a benyomasom, hogy ez igencsak ad-hoc szervezodes, es nem is allnak mogotte egyertelmuen a taxistarsasagok. Van, amelyik megengedi a taxisainak a reszvetelt teljes mertekben, masok viszont azt mondjak, hogy ceglogoval viritott autoval a kozelebe se menjenek. Es azt is eszrevenni veltem, hogy nincs egyezmenyes allaspont, mit is akarnak pontosan. Azt latom, hogy az Ubert be akarjak tiltatni, de vannak akik kormanyvaltast is kiabalnak.
Kar erte, mert ilyen szedett-vedett modon nagyon hosszadalmas lesz
- megjelolni vagy megtalalni egy szovivot taxis oldalrol
- kitalalni, hogy mit is akarnak (biztos lesz egy csomo belso ellentet)
- alkut kezdemenyezni az onkormanyzattal
- alkut vegigvinni, megallapodni[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
En amugy irigylem a taxisokat, hogy ennyiszer es igy mernek demonstralni....
I humbly and respectfully decline™
-
MurdR
veterán
válasz CoolBoy323 #63860 üzenetére
Mindegy, ha nem kocsival vagy, és lesz időd egy kávéra, akkor nézz el felém.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
GabN73
addikt
Belvárosi taxisokkal van inkább a probléma.
Persze nekem is van pozitív tapasztalatom, pontosabban csak 1, a többi az átlagos nagyrészt.
Vecsésre mentem egyszer állásinterjúra, de a buszt lekéstem, így kerestem egy taxist. Mondtam hogy hova, meg miért, óra ki, akciós áron kivittDe hogy egy Örs-Blaha 4k legyen...
-
ph2012
senior tag
Ha beteszek egy pendrivot az USB-be akkor ezt a hibaüzenetet kapom, pedig a pendrivnak semmi baja nincs, jól használható:
Mi lehet a probléma? Windows 10-et használok, de korábban is jelentkezett a hibaüzenet mikor Windows 8.1-et használtam.
-
Qru
MODERÁTOR
Frissítettem kém W10-re, ebben nincs aero felület vagy vak is vagyok már nem csak süket?
#nincsbennetarcsi
-
-
-
MurdR
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest